Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Min3rko - Dedyk [24/7][WL][FB i Survival][Epic mapa!]

Erko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Bartez969

Dlaczego Ty?: Może i jestem młody, ale jestem kreatywny i ogarnięty. Gram w minecraft'a 2 miesiące i mam dość dużą wiedzę.

Opublikowano
[No-Wl] a jednak WL ? Nice, fajnie się wprowadza graczy w błąd?

Ekhem, a może tak Panie Drogi poczytać 1 stronę tematu i później z japą wyskakiwać...

_VeV_

Bartez969

- Przyjęci // Erko

Opublikowano

Nick:ptk

Dlaczego Ty?Ja poniewaz mogem duzo zdialac bez pomocy i dawania mi rzeczy. Mam szybka orietacje i wiem jak zadzialac w trudnej sytuacji. B)

Nick:szakal

Dlaczego Ty? to samo co u gory

Opublikowano

Nick:Frizi

Dlaczego Ty?:Ponieważ lubię sobie pograć na dedyku gdzie serwer bedzie trzymał się długo ale i gdzie będzie dużo graczy miła atmosfera fajna mapa oraz 0 lagów !

Opublikowano

Nick:fifcio10

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać):Jestem kreatywny ,nie niszcze cudzej wlasności ,staram sie pisac poprawie po Polsku :) Mam nadzieje ,ze poznam milych graczy :)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Nick:Kedrin

Ponieważ od dawna szukałem serwera Minecrafta a z postów wynika ze to jest ogarniety serv.

Jestem uczciwym graczem.

Opublikowano

Nick: LeBron

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Server bardzo fajnie się zapowiada. Jestem miły i ogarnięty xD

Opublikowano

Nick: Nalesnik

Wiek: 15 a czy to ma znaczenie nawet koleś co ma 20 lat może być nobkiem

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Bo jestem fajny, a ty nie piszesz o mnie książki...

65_0.jpg

Opublikowano

Nick:Prosty

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać):Bo serwer zapowiada się dobrze i chcę zobaczyc jak się gra.

Opublikowano

DragonEye

fifcio10

Kedrin

LeBron

ZegaR

Prosty

- Przyjęci // Erko

Naleśnik

-Odrzucone // Erko - Dla mnie już z góry jak to przeczytałem byłeś przegrany. Już po tym tekście widać, że gdybym Ciebie dodał, to byś się ze mną użerał na serwerze. Jeżeli składa się jakieś podanie to należy podejść do tego z przynależnym szacunkiem, inaczej jest się na pozycji przegranej. Bywa :)

TCW

- Napisz coś więcej o sobie // Erko

Opublikowano

Nick: marcinLZ

Dlaczego Ty? Sądzęze serwer wygląda na świetnie sie zapowiadującego sie. I zapowiada się na świetną grę.Jestem kreatywny dobrze prezentuje domki. Nie niszcze cudzych rzeczy

Opublikowano

Nick: krychalz

Dlaczego ja ?? Mam doswiadczenie gralem juz na wielu serwerach ale chciałbym zagrac na takim serwie jak ten dobry klimat, dobrzy ludzie i wiele innych rzeczy ,dlatego chcialbym spróbowac ;D dzieki .

Opublikowano

marcinLZ

damian795135 - Te "najwarzniejsze" trochę popsuło podanie, ale dam Tobie szansę.

krychalz

- Przyjęci // Erko

Opublikowano

Mam problem. Jak wszełem na serwa i wpisalem /register haslo nie dobra zrobilem juz to. Kiedy wyszedłem z serwera i chcialem sie zalogowac to niemoglem sie zalogować. Pisalo mi ze haslo nieprawidlowe. Pomocy

Opublikowano

Nick:Happy

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Szukam serwera surwiwal, i widzę że przeprowadzasz "selekcje" że tak to nazwę, więc na pewno będzie miła atmosfera, no i chciałbym zagrać na tym serwerze. :)

21ca0r4.jpg

Opublikowano

nick: Vayshan

Dlaczego ty? Poniewaz uwazam ze moge wniesc cos na serwer pomysly budowle.Oraz jestem pomocny dla graczy.

nick: Grzyb3k

Dlaczego ty? Poniewaz uwazam ze moge wniesc cos na serwer pomysly budowle.Oraz jestem pomocny dla graczy.

8501bee7e8bf488da394cd511a171286.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...