Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Masturbacja czy to nieuniknione ?

xNoLifex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kerq ciebie by nikt nie zaruchał.. Chyba że lubi ciemne zabawy..

Bo co bo jestem czarny !?!?!?!?

Wiesz nie chciałbym zostać zaruchany :D Dzięki za odpowiedź czuje się bezpieczniej,.

Edit :

Z tobą to są czarne korytarze

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

O kurwa, chce być kobietą i to teraz !

No problem...poluz wacka na pniaka i popros kolege zeby machnal siekiera xD

Opublikowano

Comment plis .. Mam pytanie do dziewczyn bardziej, czy to boli jak się zapycha ?

Kolego nie chce być nie miły zabawa , zabawą ale z tego co widzę to Ty masz nieźle w tym łbie nasrane .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Jeszcze się samo-zapłodnisz :/ Niee odradzam . Ja myję się dwa razy dziennie z powodu treningów no a prysznic jest ok :D

Można sie samo zaplodnic ? Lol ;p

Opublikowano

Nie mówcie ze jest to nieuniknione ...

Osobiscie znam kolege który ani razu sie nie masturbował , jest to bardzo porządny człowiek , wierzacy , dobrze uczący się , wychowany , nie jest w ogole zboczony ...

Są ludzie ktorzy napewno ani razu nigdy sie nie masturbowali , ! ... ale wiecej jest ludzi ktorzy mają swoją pierwszą masturbacje za sobą i nadal to robią .

Gdy już zaczniesz nie mozesz skonczyc a gdy bedziesz juz to robil codziennie po kilka razy to jeden sposob ci sie znudzi i bedziesz szukał innych , na szybszy orgazm zobaczysz a sposobów tych jest wiele ;]

Od Marszczenia Freda nie dzieje sie nic złego , nawet jest to dobre bo przy normalnym stosunku z kobietą możesz wytrzymać wiecej ... + rośnie troche Triceps :D ...

Nie chcecie nie wierzcie :x , mój rekord to było 14 razy ! , w niecałe 48 godz ( tj. 2 dni ) , było to gdy mialem 13 lat w sylwestra , byłem sam w domu nie robiłem jakiejs imprezy , to nie na ten wiek . Zacząłem od rana do 00:00 było już chyba 10 zwaleń ; P ... pozniej gdy juz chcialo mi sie cholernie spać poszedlem patrzec na film , i w przerwach na reklamy , zwaliłem 4 razy ! ... Tak tak , teraz z Tym skończyłem wtedy byłem młody i miałem do tego prawo , teraz mam piękną dziewczyne którą szanuje , i nie potrzebuje bić konia całymi dniami , już z tego wyrosłem , :)

Opublikowano

@up

Mowisz,ze znasz kolege ktory nigdy nie czorchal dzordza-nie wierze xD U nas w szkole tez byl taki koles pasujacy do twojego opisu...mowil, ze sie nigdy nie masturbowal i tego nie zrobi bo to obrzydliwe itp. Az go ktos przylapal jak walil pod prysznicem(mieszkal w internacie).Potem cala szkola sie z niego smiala a w szczegolnosci dziewczyny xD

Wiec ja uwazam, ze chlopaki dziela sie w tej dziedzinie na 2 grupy:

1.Tych co sie masturbuja i sie do tego nie przyznaja.

2.Tych co sie masturbuja i sie przynaja.

Opublikowano

@ Szwinqel, zmień zdjęcie bo przez nie ktoś może sobie ekran zapryskać -.-

@xNoLifex, hahahah co wgle za temat xD ? A tak to wal konia ile wlezie, najlepiej to jakąś cyganke spod biedronki weź i powiedz że kupisz jej bułke jak ci loda zrobi :D

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Ogolem:

Moj rekord w jeden dzien to 9razy a najwieksza przerwa to 2tygodnie.

Po czwartym waleniu to tylko potem tryskałeś, ja pierdole co za kretyn.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Nie chcecie nie wierzcie :x , mój rekord to było 14 razy ! , w niecałe 48 godz ( tj. 2 dni ) , było to gdy mialem 13 lat w sylwestra , byłem sam w domu nie robiłem jakiejs imprezy , to nie na ten wiek . Zacząłem od rana do 00:00 było już chyba 10 zwaleń ; P ... pozniej gdy juz chcialo mi sie cholernie spać poszedlem patrzec na film , i w przerwach na reklamy , zwaliłem 4 razy ! ... Tak tak , teraz z Tym skończyłem wtedy byłem młody i miałem do tego prawo , teraz mam piękną dziewczyne którą szanuje , i nie potrzebuje bić konia całymi dniami , już z tego wyrosłem , :)

Ja mam takie pytanie...

Po "każdym waleniu" miałeś orgazm (wytrysk)? W sensie, że macie wytrysk te ileś tam razy dziennie?!

@down

thanks ;]

Opublikowano

@up

PO każdej masturbacji jest orgazm ( uczucie ) ale po jakimś piątym razie w ciągu dnia to sam pot im leci 0 nasienia, plemniki nawet nie zdążą sie wytworzyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...