Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Masturbacja czy to nieuniknione ?

xNoLifex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie mam pytanie czy "Masturbacja" jest nieunikniona ? bo mój kolega (13 lat) się masturbuje (powiedział mi w tajemnicy) i moje pytanie brzmi : Mozna jakoś się z tego odciągnąć czy to jest nieuniknione ?? o.O O.o

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

nieuniknione

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

nudzi się po pół roku xD a takto to będzie ci się chciało non stop , najlepiej zorganizuj sobie słoneczko , nie zapomne 1 słoneczka :rolleyes:

@up nie da się tego nie zacząć , każdy to przechodzi

@down ja to mam beke przy twoim zdjęciu , aż z kumplami spadliśmy z krzesła

Zbieram +

Opublikowano

Nie znam nikogo który chociaż raz by sobie nie zwalił.

wystarczy silna wola. 

; )

Opublikowano

Najlepszy jest 1 raz <3 <3 nigdy nie zapomnę tego xD xD

Jak nie spróbujesz to nie będziesz widział jak to jest i nie będziesz tego'' robił '' .

Jak raz spróbujesz to nie przestaniesz, a po za tym to normalne i zdrowe :P

Opublikowano

najlepiej przy pomocy wizualnej (:

jak ci zacznie iść "jogurcik" to sobie zorganizuj słoneczko , tego 1 słoneczka się nigdy nie zapomina

@down 2x dziennie xD ja to robie raz na 2 miesiące góra , mi to się już znudziło

Zbieram +

Opublikowano
Jak raz spróbujesz to nie przestaniesz, a po za tym to normalne i zdrowe

To nie jest zdrowe i co do tej normalności też można by się przyczepić.

Aha to jak zaczne se walić to co mam wbijać na ********* czy coś takiego ?

Podrośnij a nie zadajesz takie popierdolone pytania..

btw, ************* jest do dupy.

@edit.

najlepiej przy pomocy wizualnej (:

jak ci zacznie iść "jogurcik" to sobie zorganizuj słoneczko , tego 1 słoneczka się nigdy nie zapomina

@down 2x dziennie ja to robie raz na 2 miesiące góra , mi to się już znudziło

Co ty tłumaczysz to jak dziecku..?

A sorry sami swoi.

; )

Opublikowano

Masturbacja - rzecz normalna, tak naprawdę każdy w tym temacie robi to po 2-3 razy dziennie i nie gadajcie że nie ^^ Tylko jest problem że niektórzy to robią przed zdjęciami chłopaków oO

Opublikowano

Masturbacja - rzecz normalna, tak naprawdę każdy w tym temacie robi to po 2-3 razy dziennie i nie gadajcie że nie ^^ Tylko jest problem że niektórzy to robią przed zdjęciami chłopaków oO

nikt normalny nie robi tego wiecej jak raz dziennie wiec nie pierdol -.- chyba ze podawales na swoim przykladzie

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@down ja to mam beke przy twoim zdjęciu , aż z kumplami spadliśmy z krzesła

było fap fap ?

oby nie :(

bo się zawstydzę

Jak Ci dałem tego + ? ...

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ja z rana w kiblu , w popołudnie jak nikogo na chaupie ni ma , i na wieczur właśnie w takich godzinach ( dokładnie przed chwilą ) :D

Polecam Blazzers , coco tube , RT DO dupy.

PS.Nie da się odciągnąc .

W zasadzie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

co to za pytanie czy jest normalna ? Ja walilem jak mialem 11 ;D , Jedyna chwilowa ucieczka od tego jest dziewczyna ;)

2-3 razy dziennie masturbacja? MrGamesMetin2 mi to by juz kutas spuchl ;D raz dziennie starczy .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

dobra dobra, ale żaden z Was nie wziął pod uwagę, że to może mieć fatalne skutki w dalszym współżyciu...

Opublikowano

Nieuniknione, i ktoś tam napisał że można tylko raz dziennie? hahahaha nice joke man :D Idź się bawić dalej zabaweczkami jak nic nie wiesz ^^

Ps.

Opublikowano

Jasne, że nieuniknione :) Pizganie niemca po kasku to normalne w twoim wieku, zaczynasz dojrzewać. Zwal se raz i zobacz jak to jest, ale dobrze ujął to NISMO, mogą być nie za fajne skutki (masturbacja będzie bardziej podniecać niż dziewczyna). Zanim zaczniesz to robić poczytaj trochę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...