Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZY WIERZYSZ W RZECZY PARANORMALNE ?

Mr.Arox

CZY WIERZYSZ W RZECZY PARANORMALNE ???  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY WIERZYSZ W RZECZY PARANORMALNE ???

2. 2. Je?eli tak to w jakie ???

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja osobiście wieże w coś takiego ;] nie widziałem na własne oczy ale wydaje się to możliwe taaa "wyobraznia" pewnie :D

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Hmm... chciałbym aby kiedyś nastał taki dzień, świat opanowała plaga Zombie... Pozostało maxymalnie 1000 osób. 0 zasad... włamy na komisariat. Uzbrojenie, skołowanie dobrej furki. I rozpierdalanie tych wstrętnych jeb****... W duchy jeszcze nie... zobaczę / przekonam się to uwierzę.

Może ktoś pomyśli że moja historyjka jest chora ale nie pójdę z tym do lekarza... :D

Opublikowano

Jak najbardziej wierze.

Zapraszam do obejrzenia tego filmiku(Tylko ludzie o mocnych nerwach;d)

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Nie wierzę :) Jeśli chodzi o duchy, to dlaczego widzą je przeważnie osoby które kogoś straciły? np. żonę, męża, dziecko itp a te "starsze" dusze nas nie odwiedzają? dlaczego np. nie "odwiedza" na Hitler? wszystko jest wymysłem naszego mózgu, tęsknota jest tak wielka że co by się nie stało myślimy że to właśnie osoba która odeszła. co do drugiego pytania dałem zombie gdyż chętnie bym takie zombiaki rozwalał :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Wierze, ale tylko w duchy Kurta Cobaina, I Layne'a Staleya.

Jesli nie wiesz kim byli, to powinienes sie powiesic.

logo_black3.png

Opublikowano
Uwierzę jak zobaczę. Macie jakieś eksperymenty, na wywoływanie duchów ? Jak tak to zarzucać, wypróbuje

Dawaj, nie pierdol ;d

Nie chcę cię mieć na sumieniu.

@top

wierzę w duchy (wierzę w to co czuję/widzę)

; )

Opublikowano

Wierzę w duchy ponieważ kiedyś gdy miałem około 5-6lat

zdawało mi się że widziałem ducha może to był duch ale nie

byłem pewny ale strasznie się przeraziłem :( i od tamtej pory

mam od czasu do czasu omamy.

@Edit cóż nawet moja matka i wujek opowiadali mi

jak kiedyś wywoływali duchy...

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Ja jakoś straciłem 2 bardzo bliskie mi osoby i nie miałem żadnych omamów. Moim zdaniem bo ja jestem chrześcijaninem duchy to dusze potępione które nie trafiły ani do nieba ani do piekła i błąkają się po ziemi. A demony to wysłannicy szatana aby szerzyć zło i plugactwo. Może to i śmieszne ale ja w to wierze :mellow:

Opublikowano

duchów nie ma ... 3 razy wywoływaliśmy duchy z kumplami, robiliśmy czarne msze, wszystko tak jak powinno być... jakoś nikt nam nie odpowiedział, nic się nie działo etc.

zjawiska nadprzyrodzone to bajeczki dla dzieci, pierdolenie że się widziało ducha to są hity z klas 1-3... jedyne co w naszym świecie jet dziwne to nasza wyobraźnia, to ona sprawia że "coś" widzimy itp.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

xNoLifex Kurwa mać ty wierzysz w coś innego a ja w coś innego. Jesteś ateistą. I chuj ja nie obrażam twojego wyznania ty nie obrażaj mojego i już <_<

Opublikowano

Nie no ale wnioskując po

Piekło i Niebo NIE ISTNIEJĄ
to można pomyśleć że ateistą nie jesteś. Zazwyczaj chrześcijanin wierzy w niebo no nie :)
Opublikowano

Na obrzeżach Rzeszowa jest dom w którym "podobno" straszy.Wiele ludzi podejmowało się przespania w tym domu za grubą kase lecz nikt tego nie dokonał.

Duchy istnieją i wierzcie w to lub nie:)

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...