Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZY WIERZYSZ W RZECZY PARANORMALNE ?

Mr.Arox

CZY WIERZYSZ W RZECZY PARANORMALNE ???  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY WIERZYSZ W RZECZY PARANORMALNE ???

2. 2. Je?eli tak to w jakie ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wierze w duchy (w sensie, ze moga coś zrobić na ziemi, i ze można je zobaczyć). Wierze w jednak w to, że po śmierci pójdziemy do nieba albo do piekła. Gdyby nie było piekła ani nieba to życie nie miało by sensu...

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TO TERAZ CZYTAJCIE OPOWIEM WAM HISTORIE KTÓRA PRZYDARZYŁA SIĘ MI NAPRAWDE ...

Pojechałem z Bratem na wakację on ma taki wielki dom no i Św.P. Babcia została w domu ( u brata ) żeby pilnować aby go nie okradli i tata mojego brata prowadzi firme

z lawetami i tydzień wcześniej zcholował auto w którym zmarł ojciec , matka (w ciąży ) , i dziecko ( dziecko w brzuchu ) , i wtedy jak my wyjechaliśmy babcia poszła na Szluge i wyjrzała przez okno patrzy a tam 3 Duchy , promienie , błyski i ten brat miał kamere i ta kamera codziennie nagrywa all ale po przyjeździe gdy wujek ( stary brata ) chciał obejrzeć nagranie ono zostało skasowane ...

60632990613470331858.png

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Moje TuTy :

[TuT]Działające obejście HackShielda bez programów !

Dopiero zaczynam :)

Opublikowano

Ja wierzę opowiem wam historie która przydarzyła mi się naprawdę.

Oglądałem telewizję miałem w ręku pilot od dekodera, napewno nic nie nacisnąłem ponieważ miałem płasko ułożoną dłoń poczułem jak sie pilot lekko poruszyl i dekoder sie wyłączył , druga sytuacja, drzwi same sie otworzyły (wystarszyłem sie w przyoadku 1 zdarzenia ) Lol serio duchy istnieja

RMCF

Opublikowano

a wierzę w zombieeeee !!!! HAhahahahahahah :D . joke , nie ma czegoś takiego, choć zdarzają się przypadki. Taki przypadek z rodziny . Moja ciocia miała syna , który zmarł młodo ( 30coś lat ) . On mówił , że zawsze będzie pierwszy przy niej ( przy tej cioci , zawsze będzie pierwszy w "...." [Tej miejscowości co mieszka ciocia] ) . I pewnej nocy, przyśnił jej się właśnie jej syn ( czuła , że ściąga jej kołdrę ) , przebudziła się , i to ją uratowało , ponieważ była "blisko" wylewu .. Obudziłą wtedy męża i zadzwonili po pogotowie. Dzięki niemu.

Opublikowano

Wierzę. Istnieje jakaś nadprzyrodzona energia.

Bardziej byłbym skłonny za duchami i demonami.

Coś jest w nas co karze nam czynić zle. A ile jest zdjęć z duchami? Ile legend? Coś istnieje.

Według fizyki nie istnieją, lecz jakoś tą nadwyżkę energi tam, gdzie jej nie, trzeba wyjaśnić.

Zgadzam się, że religie zostały po części wymyślone po to, aby mieć lepszą władzę nad ludem i go jednoczyć. Lecz ich podstawy nie wzięły się z umysłu.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Ja wierzę w duchy i demony. Wierzę nie dlatego, ze naoglądałem się bajeczek, nasłuchałem się opowiadan o duchach ... Dlaczego duchy i demony. Miałem 3 sytuacje w życiu, których już nie chciałbym mieć nigdy.

DUCHY:

Z duchami miałem 2 sytuacje.

Sytuacja nr.1:

Wydarzyło się jak miałem 13 lat i na wakacjach na wsi koło Tarnowa w takiej wiosce nieopodal Tuchowa. Z kolegą ze wsi postanowiliśmy pójść na cmentarz o 00:00 . W tej wiosce od zawsze była taka zapuszczona od 30lat chata drewniana. Zarosnieta zielskiem i winoroslami no i dzikimi drzewami. Ona była na przeciwko cmentarza . Dokładnie to wyglada tak > CMENTARZA | DROGA | Zapuszczona chata . Na drodze po 2 stronach cmentarz i ta przekleta chata. W/g opowiadan cioci zyl tam jakis wredny czlowiek , ktory mieszkal od lat sam i kazdy go unikał. No i tak idziemy drogą na cmentarz. Wokół nas absolutna cisza . Doszliśmy do cmentarza . Mroczny klimat i myslelismy , ze takie klimaty sa fajne. Kolega pokazywal groby lubianych i cenionych osob we wsi. Potem natknelismy sie na zaniedbany i rozwalony grób . Jak sie pozniej okazalo byl to grób tego wrednego czlowieka. Nikt go nie lubil wiec nie dbano o grob to tez niszczał przez lata. Kolega mowil, ze dobrze , ze tacy ludzie nie zyja. No to postanowilismy wracac. Wychodzimy z cmentarza na drogę prowadzącą do centrum wioski . W pewnym momencie uslyszelismy jakis smiech niczym smiech szalenca. odwrocilismy sie i szukalismy zrodla tego halasu. Niczego nie ujrzelismy. To poszedlismy dalej w momencie gdy bylismy obok chaty ten smiech sie powtorzyl ... i zobaczylismy w drzwiach jakas ciemna postac, ktora trzymala siekiere i scieta glowe krowy/byka . To ta postać się tak smiala ... Wystraszeni nie na zarty przyspieszylismy kroku i nie ogladalismy sie za siebie.

Nie był to wcale przyjemny widok .. ta postac wygladala przerazajaco .. jeszcze siekiera i łeb krowy / byka .

Sytuacja nr.2 :

To wydarzyło się podczas wyprawy nad jezioro . Ze znajomymi chcielismy sobie wypoczac i poplywac. Oczywiscie byl to pobyt 2 dniowy. Kolega słyszał o jakiejś zapuszczonej leśniczówce w lesie . Pytalem sie dlaczego jest zapuszczona. Mowil, ze podobno jakiegoś leśnika kiedys tam zamordowano. No to wybraliśmy się w dzień pooglądać tą chatę i rzeczywiscie od lat nikt nie dbał o nią . Niszczała i próchniała. Pamiętając wydarzenie ze wsi poradziłem mu by olać takie zabawy w odkrywanie zapuszczonych miejsc. No i jak byla noc to bylo fajnie z znajomymi dyskutowac przy ognisku. My bylismy po drugiej stronie jeziora a lesniczowka tez byla tam wlasnie. W pewnym momencie zauwazylismy, ze jakas postac w swietle ksiezyca chodzi przy brzegu jeziora . Akurat jeden znajomy jest ornitologiem wiec mial lornetke. Dla pewnosci chcielismy sprawdzic co tam do cholery jest poniewaz jak pamietalismy to nikogo tam nie bylo za dnia. Na lornetce widzielismy czlowieka co mial zakrwawiona klatke piersiowa. Prawdopodobnie leśniczy , ktory zostal zamordowany ma cos do zalatwienia na naszej planecie . Znajomi byli zaniepokojeni tym co zobaczyli. Jednak postanowilismy nie zwracac uwagi na to zjawisko i wrocic do rozmow przy ognisku ..

DEMONY.

Wydarzenie miało miejsce na wsi. To była pewna przesympatyczna starsza pani co pamietala czasy II wojny swiatowej. Wszyscy ja lubili i szanowali. Jednak od jakiegos momentu zaczela sie zmieniac jej osobowosc. Stała się nieufna, nieprzyjemna, wredna i kazdemu grozila , ze go zabije bo jest nic nie wartym śmieciem. Uzywala masowo przeklenstw czego dawniej by nie zrobila a bylo to nie do pomyslenia. Duzo ludzi ja opuscilo , nawet rodzina nie umiala jej pomoc zbytnio. Pewnego dnia sasiedzi nie zastali jej w domu . Zaczeto jej poszukiwac , do poszukiwan dolaczali kolejni mieszkancy wioski . Do dzis jej nie odnaleziono i rodzina nie wie co sie z nia dzieje.

Takze zanim ktos zacznie sie smiac to niech sie 2 razy zastanowi. Bo nikomu nie zycze opetania przez demona.

Sam nie jestem katolikiem/chrzescijaninem. Jestem ateistą. Tylko, ze sam osobiscie na wlasne oczy mialem nieprzyjemnosc zobaczyc duchy i zobaczyc kompletna odmiane sympatycznej i lubianej osoby oraz jej znikniecie...

jqeuR.png

Opublikowano

Wierze w duchy i demony. Słyszałem dużo opowieści o duchach najbardziej, ale czasem oglądam taki program o Paranormalnych Rzeczach a nazwa tego programu to "Ghost Tab" o co chodzi w tym programie o paranormalnych rzeczach? Otóż jest to grupka ludzi których interesują paranormalne rzeczy, jest to ich hobby tak można stwierdzić. To nie jest ich codzienna praca ale przejdźmy do rzeczy, dostają oni listy, e-maile itd. od różnych ludzi z przeróżnych miast w Ameryce. Oni nie wypędzają duchów tylko sprawdzają czy one istnieją, kiedy już są w nawiedzonym domu właściciel ich oprowadza i opowiada co gdzie się stało. A oni później rozstawiają swój sprzęt m.in kamery termowizyjne, czujniki ruchu, dyktafony. czytnik pola Elektro-magnetycznego i normalne kamery. I prowadzą "śledztwo" a kiedy już to zrobią sprawdzają wyniki i wybierają te momenty w których coś się pojawiło lub wydarzyło kiedy już zdobędą wyniki pokazują to właścicielowi, czasem się zdarza że nic nie znajdą. Ale co ja będę wam opowiadał to trzeba samemu obejrzeć.

2yzq.png

Opublikowano

ja to tam wierze ;]

po tym co mi moja ciocia opowiadała że jej zmarły wujek po domu chodzi...

Współczuję jej to nic fajnego widziec osobę, ktora zmarla ileś lat temu :/. Na pewno nie wygaduje bzdzur. Czasem niektore duchy zostaja uwiezione na ziemi bo maja jakies sprawy do rozwiazania.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja też chciałbym porozpierdalać zoombie ;(

Dajcie mi kurwa m4 full CKM i się pobawimy !

Wierze w duchy , nie miałem sytuacji gdzie widziałem ale po prostu wierze , nie wiem dlaczego nie raz w nocy się nawet boje iść ( po 12 )

Opublikowano
Sytuacja nr.2 :

To wydarzyło się podczas wyprawy nad jezioro . Ze znajomymi chcielismy sobie wypoczac i poplywac. Oczywiscie byl to pobyt 2 dniowy. Kolega słyszał o jakiejś zapuszczonej leśniczówce w lesie . Pytalem sie dlaczego jest zapuszczona. Mowil, ze podobno jakiegoś leśnika kiedys tam zamordowano. No to wybraliśmy się w dzień pooglądać tą chatę i rzeczywiscie od lat nikt nie dbał o nią . Niszczała i próchniała. Pamiętając wydarzenie ze wsi poradziłem mu by olać takie zabawy w odkrywanie zapuszczonych miejsc. No i jak byla noc to bylo fajnie z znajomymi dyskutowac przy ognisku. My bylismy po drugiej stronie jeziora a lesniczowka tez byla tam wlasnie. W pewnym momencie zauwazylismy, ze jakas postac w swietle ksiezyca chodzi przy brzegu jeziora . Akurat jeden znajomy jest ornitologiem wiec mial lornetke. Dla pewnosci chcielismy sprawdzic co tam do cholery jest poniewaz jak pamietalismy to nikogo tam nie bylo za dnia. Na lornetce widzielismy czlowieka co mial zakrwawiona klatke piersiowa. Prawdopodobnie leśniczy , ktory zostal zamordowany ma cos do zalatwienia na naszej planecie . Znajomi byli zaniepokojeni tym co zobaczyli. Jednak postanowilismy nie zwracac uwagi na to zjawisko i wrocic do rozmow przy ognisku ..

hahahahahahahahahhahahah błagaaam

gdybyś zobaczył kogoś z zakrwawioną klatką piersiową to byś nie zwracał uwagi ? to gdzie ty się wychowałeś ? w slumsach ?

gdybym ja zobaczył kogoś kto ma zakrwawioną klatkę piersiową to bym obdzwonił wszystkie numery ratunkowe i sprawdził co się temu człowiekowi stało

Opublikowano

@Axeeize123

Teraz to ześ pojechał ostro xD

W duchy nie wierzysz po nie widziałeś nigdy... w boga jednak już wierzysz... widziales goscia? Oo

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Duchy istnieją już wiele razy miałem z nimi do czynienia możecie mnie wziąść za wariata albo oszusta.Ale u mnie czasem w domu ale nie tak przesadnie ze wszystko lata tylko czasami stół się przesunie a to w nocy coś szybko białego idzie.Zazwyczaj duchy które widzę to zazwyczaj ktoś z mojej rodziny przychodzą czasami to jest bardzo dziwne jak siedzisz sobie w kuchni i palisz papierosa a tu nagle światło się gasi.Nawet kiedyś jak byłem po za miastem u kolegów bo okna wstawialiśmy to po domu ktoś chodził.2 miesiące wcześniej zmarł im dziadek.Żeby uwierzyć w duchy trzeba najpierw je zobaczyć

1562403525.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...