Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: Gladiatus Bot by stronka111 - beta

stronka111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

oh jak milo jak zostanie usnietych pare postow z danego tematu. troche rozmow ucieklo.. ale jesli jest mozliwosc uaktualnienia projektu bede wdzieczny. bo dosc fajnie wyglada a aktualnie niezawiele sie da zrobic.

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

moze powiem od poczatku. to teraz niewiem czy ja mam aktualna wersje choc pobralem z tad. np jak bym chcial loch oboz umpokta normal lub zaawansowane to raczej nie dzial lub niema takiej funkcji. no i tez nie da siekazdej lokacji misji wybrac np. gora stracencow. wymienione lochy w programiku sa chyba jak sie nie myle z italii. a co z innymi lokalizacjami. np lochow. a co do wypraw to brakuje 8-smej pozycji z tego co widze zrobione jest na 7 miejsc a jest 8 w innych krainach i pewnie dlatego nieda sie wykonywac tych wypraw.

i jeszce jedno moze przydal by sie button stop przy starcie aby nie wylaczac calego programika jak sie chce cos innego zrobic.

prosze o sprawdzenie wesji w linku z ta co posiadasz moze jakas roznica jest lub cos z up-em sie stalo.

Opublikowano

Rzeczywiście nie ma wyboru pomiędzy normalnym a zawanswowanym lochu.

hmm

Jeśli chodzi o lochy i wyprawy to np wyprawa numer jeden opowiada tej samej wyprawie numer jeden w innych lokacjach:)

Nie ma 8 miejsca ale to można bardzo łatwo wszystko zmienić. Dodać?

eh...

Opublikowano

tak jesli jest taka mozliwosc bardzo prosze.

Oraz prosze sie zastanowic nad opcja STOP kolo startu. aby niepotzrebnie nie wylaczac program jesli sie chce zmienic lokacje wypraw lub lochow lub zastopowac arene czy CT.

Jak cos mi przyjdzie do glowy to napisze choc nie ukrywam ze moge wspomoz pomyslami aby programik byl atrakcyjniejszy lub jakimis usprawnieniami.

aktualnie poszedlem w lochy i dajac np lokacje prastara swiatynia ( nr 5 w danej krainie) w programie myslalem ze bedzie to odpowiadalo lochowi w innej krainie lecz tak sie nie stalo dalo mi pierwsza lokacje lochu w danej krainie.

jezeli jest mozliwosc przyciagniecia panela z opcjami do dolnej krawedzi programiku. po zmaksymalizowaniu lepiej to wyglada i nie pozastawalby ten panel na srodku ekranu.

Opublikowano

Wszystko co podałeś jest do zrobienia, zamierzam zmienić interfejs graficzny. Dodam możliwość zmieniania lokacji oraz opcje stop:) Ale nie dzisiaj...

Chciałbyś wspomóc tworzyć? Głównie chodzi o informacje z gry, bo na moim koncie nie mogę zmieniać lokacji;p

eh...

Opublikowano

topisz co potzrebujesz i w miare mozliwosc ogarne temat.

jeszce musze dodac iz w aktualnej wersji w innej krainie ustawiajac wyprawe wlaczajac automat program wykonuje to tylko raz a pzoniej zwiecha na raporcie i caly czas klika jeden i ten sam raport zamiast ponowic akcje z atakiem.

Opublikowano

#aktualizacja

~~dodane przyciski "stop"

~~trochę zmieniony wygląd graficzny bota(lepiej się korzysta z WWW)

~~wykryty i poprawiony zasadniczy błąd w lochach

download w głównym poście

eh...

Opublikowano

funckja leczenia cos szfankuje wywalilo gdzies itemy nawet niewiem gdzie dobzre ze nic wartosciowego. a kurczak byl eq. uleczyl do 96% i si cos zacia jakby dalej chcial leczyc i non stop pzreladowanie jak by chcial dalej leczyc.

Opublikowano

bylo by milo. mysle zy wystarczy jak osiagnie 85% if hp>= 85% STOP :) bo zawsze pozniej moze znowu cos polknac jak hp zmaleje pnizej ilus %.

oraz jeszcze jedno ta 8-sma lokacja na wyprawy.

i tak sie jeszcze zastanawiam skoro masz rozwiazana funkcje leczenia.

czy jest mozliwosc zrobienia automatycznej spzredazy itemow z paczek w celu podniesienia danej umiejetnosci np charki ( lub obojenie ktorej zdeklarowanej wczesniej)

oraz czy jest mzliwosc zaimplementowania dawania blokow na komende (np: "bloka prosze" lub zwykle "blok" od innego uzytkownika w gildii ktory by np dzialal rowniez na tym programie.)

ps. szkoda ze nie mozna do Ciebie na pm pisac.

Opublikowano

Już można pisać na pm. To że przestaje leczyć przy 85% to już zrobiłem, teraz tylko wysłać plik:)

Na pm wytłumacz mi o co chodzi dokładniej w tym co zaproponowałeś.

eh...

Opublikowano

~~możliwość maksymalizacji okna

Usprawnienie funkcji leczenia:

~~używa jedzenie tylko z pierwszej zakładki(gdy w tej zakładce znajdzie się item to może zniknąć bezpowrotnie...)

~~używa jedzenie do tej pory aż hp przekroczy granice 85%

Download w głównym poście, nie zmieniałem cyferki wersji:)

eh...

Opublikowano

nie narzekaj moglo wogole tego nie byc. to jest tylko i wylacznie dobra wola i checi.

a FF to pewnie wolisz ze wzgledu na dodatki.

a na potrzeby programu IE jak narazie starczy. choc implementacja FF tez nie jest zly pomysl.

ale wiaze sie ze zmiana calego kodu progsa. wiec kupe roboty.

jak anrazie nie mieszajmy dazy do perfekcji w tym co aktualnie jest.

Opublikowano

pewnie by się dało.. Ale czy jest sens? Tych ustawień jest bardzo mało i wybranie odpowiednich opcji zajmuje 15 sec?

Może dokończe trening dziś

eh...

Opublikowano

- Wybranie wyprawy 7 oraz wlaczenie leczenia i uruchomienie automatu. nic sie nei dzieje poza odswiezaniem strony nie idzie na wyprawe.

- wybranie wypray 6 sytuacja podobna tylke ze robi misje raz a pozniej odswieza ten sam raport.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...