Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: Gladiatus Bot by stronka111 - beta

stronka111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem ci ze raczej dziala wybieranie gdyz aktualnie poskonczeniu lochu wchodzi na ten zaawansowany z tego co przyzuwazylem.

a dasz arade cos zrobic z tym ze nie odswieza strony po kliknieciu. troche jest to denewujace bo nie wiadomo za bardzo co robi czy sie loszki czy misje skonczyly czy nie.

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Juz wszystko dziala, bo nie skumalem co wpisac w kraj. ale bot nic nie robi daje np. wyprawy mgielne gory i 1 i start i nic sie nie dzieje.

Opublikowano

Mogłeś chociaż pisać kod zgodny z przyjętymi normami:

- Metody piszemy tak:

private void ArenaRanking() // Wielkie litery 
{
// stuff
}

- Zmienne nazywaj odpowiednio, żeby było wiadomo o chodzi. Zobaczysz, za pół roku wejdziesz, zobaczysz kod i powiesz: "Co to k**wa jest?!".

- NIE MA KOMENTARZY!

- Dlaczego używasz WebBrowsera? Nie lepiej użyć czegoś mnie zasobożernego? Nie da się HttpWebRequest/HttpWebResponse?

- Powtarzasz kod. Tak zwany kod spaghetti. Najlepiej napisz metodę, w której zamieścisz dany kod, który często używasz, np. do pisania w "Logu".

- Nie nazwałeś normalnie przycisków, pól tekstowych, combo boxów, labeli etc. przez co jest jeden wielki syf :P.

- Używaj osobnych wątków.

Jak się zdenerwuję (czyt. będę miał czas), to sam napiszę bota do tej gry.

Pozdro i szacunek, że Ci się w ogóle chciało. I to za darmo. Niech ludzie korzystają ;).

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Jak wyłączyć flash w przeglądarce?

Otwieramy Internet Explorer, potem narzędzia->zarządzanie dodatkami->klikamy shockwave flash object-> klikamy wyłącz.

Potem zamykamy i cieszymy się że mniej zamula:)

eh...

Opublikowano

czekamy na CP dla polskiej wersji, no chyba że juz jest tylko nie działa ? a problem z wyprawami rozwiązany, ściągnąłem najnowszą wersję bota

Opublikowano

hmm jeszcze nie dałem naprawionej wersji;p Wyprawy jeszcze nie działają ale mam już to zrobione, dodatkowo zrobiłem alarmy i wyłączanie aplikacji gdy..

eh...

Opublikowano

Nie działa Cp wciskam start i gowno sie dzieje. poza tym dom aukcyjny rodzaj przedmiotu jakies cyfry mam liczyc które co jest ?? a wszystko jest jako 1 czy nie i bedzierze z domu aukcyjnego czy z najemnika ?generalnie nie potrzebuje zeby robił mi lochy wyprawy tylko same ataki z listy ale lista narazie odpada i Cp jak by mogł atakowac i zbierac kase super :) a pozniej jeszcze tylko brakowało by zeby sie pakował :P jak ma za duzo kasy

Opublikowano

mi wyskakuje error często i jeszcze jakaś tabelka czy chce uruchamiać skrypty na tej stronie klikam tak i ciongle sie pojawia i wkurza to i crashuje mi bota error

stronka a mam pytanie tak poza tematem czy mógł byś zrobić bota na arene do sfgame.pl chodzi mi o taki jak zrobiłeś na gladiatusie wpisuje nicki ludzi których ma atakować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...