Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: Gladiatus Bot by stronka111 - beta

stronka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Szlagaag

Może zrób tak:

otwórz ie->narzędzia->opcje internetowe->usuń->i usuń wszystkie te dane może przez to?

ewentualnie ściągnij program ccleaner. I tam masz opcje do internet explorer. Pozaznaczaj wszystkie a z inncyh programów odznacz: potem analiza i uruchom ccleaner

Możesz jeszcze wyczyścić rejestr...z błędnych plików

eh...

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@OFF TOP

Z niewiadomych przyczyn chiński antywirus Jiangmin wykrył Trojan/Generic.hpjp;p

No właśnie coś mało wirusów... W AI znajduje dużo wirów...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@stronka111

Ccleanera od dawna mam. I co tydzień czyszcze wszystko.

Ale nadal się tnie.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Dodałem Circus Turma i dodatkową opcję wczytania listę graczy z pliku tekstowego:)

Nowy download w pierwszym poście.

####

Aktualnie myślę nad lochami i chciałbym się was zapytać jak miał by działać bot w lochach?

Na razie moje informacje o lochach to tyle że każde miejsce ma swoje lochy i w tych lochach są jakieś stwory i mamy je pokonać;p

Więc jak to miałoby działać waszym zdaniem?

eh...

Opublikowano

@up

Miałby działać normalnie ;D

Atakuje każdego pokolei (potwory).

Jak pokona bossa ,to zaczyna od nowa ten sam loch.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

A więc funkcje do obsługi lochów będę mógł zrobić gdy będę miał większy lvl:)

#

Kolejna aktualizacja tym razem dodałem Arena i Circus Turma Ranking:)

Działanie funkcji: bije gracza z twojego rankingu który jest zaraz po tobie.

Uwaga ta funkcja nie została jeszcze przetestowana dostatecznie więc mogą się pojawić błędy...i bot nie zwraca uwage na to czy przegrywasz czy nie tylko leci z koksem więc jeżeli jesteś słaby i nie dajesz rady rozwalać innych z twojego rankingu to nie polecam;p

Dodatkowa informacja to to że aby uruchomić CT ranking trzeba podać swoje "sh". Instrukcja jak je pobrać będzie w pierwszym poście.

##

Jako że lochy na razie nie mam możliwości zrobić myśle że następnym moim krokiem będzie Dom Aukcyjny:)

eh...

Opublikowano

informuje iz aukcje w gladiatusie od dlugiego juz czasu sa zupelnia przypadkowe, tj czas jest przypadkowy.

b. krotki kiedys trwal 30min a teraz moze sie skonczyc po 5min. pozdrawiam ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@wortol dzięki za info o aukcjach, myślę nad czym czy nie zrobić tak że będzie od razu licytował kiedy będzie czas bardzo krótki ale wtedy będzie duże prawdopodobieństwo że ktoś nas przebije.

@opa12 żeby się sam leczył musiałbyś mieć w plecaku jedzenie... pomyśle jeszcze nad tym może da rady zrobić...może

eh...

Opublikowano

aukcjii nei wymyśliz inaczej ponieważ czas jest losowy w zupełności i nei da się przewidzieć końca, ( z zaufanych źródeł od 1 do 15 min ) najlepiej zrobić aby licytował odrazu i do określonej sumy. Jeżeli komuś zależy to będzie sam siedziała :D

Albo niech daje sygnał głosowy że czas aukcjii się zmienił na bardzo krótki.

Co do leczenia chyba najłatwiej będzie jeżeli będzie używał 1 przedmiotu do wyboru ( wiem że tak kumpel pisał bota i dużo prostsza była funkcja na jeden rodzaj przedmiotu niż na kilka. )i tak używa przedmiotu do wyczerpania i przechodzi do następnego. a leczy się gdy ma np 1/4 hp.

To tylko pomysły wszystko zależy od Ciebie.

16k7y4p.png

Opublikowano

Aktualnie to że jest sygnał kiedy jest czas bardzo krótki mam zrobione:) Tzn w folderze z botem daje się plik "file.ogg" i bot go odtwarza kiedy jest czas bardzo krótki;p

W sumie mógłbym wrzucić nową wersje ale... myśle że jednak zrobie tak że bot będzie licytował wybrany przedmiot gdy będzie czas bardzo krótki za minimalną cene tego przedmiotu i będzie sprawdzał czy przypadkiem cena minimalna nie jest za duża od cena maksymalnej:)

Po sprawdzeniu co i jak okazało się że zrobienie leczenia jest banalne bynajmniej na razie mi się tak wydaje;p Będzie mógł korzystać z każdego rodzaju jedzenia i oczywiście będzie ta funkcja działała na zminimalizowanym.

Tylko po prostu to jedzenie trzeba będzie mieć:)

eh...

Opublikowano

Dodałem nową wersje...jest w niej dom aukcyjny(włącza plik muzyczny gdy jest czas "bardzo krótki") i leczenie, czyli leczy się jedzeniem gdy nasze życie jest poniżej 26%.

Za niedługo dodam w funkcji do aukcyjny że będziemy mogli licytować wybrany przedmiot:)(bardzo krótki, minimalna cena)

Macie jeszcze jakieś pomysły co dodać do bota lub zmienić;p?

Pojawiają się wam jakieś błędy? Jeżeli tak to proszę wklejać screen i ja to spróbuje naprawić.

eh...

Opublikowano

ja mam pomysły ale raczej nie do zrealizowania :D

Np.

- aby brał i wykonywał zadania

- Wyłączał komputer po skończeniu punktów wypraw itd. - wiem, to jest akurat prostsze :D

- albo taka bzdurna opcja która mi akurat by się przydała - aby wystawiał na rynku dany itemek za daną ilość kasy ( chodzi o to żeby zapamiętywał czas i ceny przedmiotów aby później nie trzeba było wpisywać jeszcze raz )

- lub kiedy będzie przypadkiem zarobi na tych wyprawach potrzebną ilość kasy niech odrazu trenuje daną umiejętność aby nie było wpadki że ktoś nas zaatakuje a my mamy 50k ( lub niech pakuje w paczki buhahah - wiem to żart :D )

możliwości są tysiące, wszystko zależy od Twoich umiejętności xD albo możliwości dzisiejszej informatyki :P

16k7y4p.png

Opublikowano

@ FlyForFun

Raport - Spam

@ ŁosOś00

Raport -Spam [ raportuj , nie pisz bzdur w postach ,że raportujesz ,bo to jest żałosne, mówisz innym ,że spamią ,a sam to robisz -.-]

@ Ja bym dodał jeszcze do bota ,gdy wykorzystane są wszystkie ruchy . Bot udaję się do gildi i modli się 2 godziny. Później robi wyprawy i idzie do pracy na 2 godziny robi wyprawy i znowu sie modli.

Dzięki modleniu możemy otrzymać bonus dropa itemków lub expa ;]

Opublikowano

W sumie mógłbym takie coś zrobić ale na moim koncie nie mam gildi:D Więc na razie nie zrobię:)

Ktoś jest chętny w pomocy zrobienia funkcji do lochów? Wymagane: możliwość przejścia całego jednego lochu(znaczy np mroczne lasy i cały ten loch)

Inaczej teraz nie mam możliwości zrobienia tej funkcji :P

eh...

Opublikowano

Bardzo dobry bot :)

Wszystko działa jak należy, jak znajdę błąd to poinformuję.

Mam pomysł ale nie wiem czy trudno taką funkcję zrobić ponieważ w ogóle nie znam się na C czy tam jakoś to jest :P

Mój pomysł:

Bot chodzi na wyprawy, sprawdza stan konta, trenuje i dalej wyprawy :)

btw. Robię nowe konto na gladku :)

Na jakich prowincjach gracie ?

Opublikowano

Tylko przy wyprawach trenowanie;p

Moja myśl co jakiś czas sprawdza czy może trenować wybraną umiejętność:) Można też tak zrobić że np wybieramy sobie 3 umiejętności i:

czeka aż może trenować 1...2...3..i potem 1 i tak w kółko

eh...

Opublikowano

Też może być :)

Jeszcze jakbyś umiał to dodaj funkcję że bot kupuje jedzenie :P

Ale to chyba wyższa szkoła jazdy :P

ps. Jaki masz nick i na jakiej prowincji grasz ? :)

Opublikowano

@up

Po ch... ma Ci podawać nick ?

Chcesz z nim zagrać czy zgłosić do suppa ,że gra na bocie ? -.-

Opublikowano

on już swój nick zamieścił w screenie więc gdybyś przeczytał posta to wiedziałbyś. ma nick stronka111

faktycznie trudne :F

Szlagaag - myślałam że robisz bota do metka, juz Ci się znudziło ?

i za co - ?

16k7y4p.png

Opublikowano

bot jest zaje*****...

moim zdaniem bardziej by się sprawdziła funkcja żeby atakował ostatniego na swojej liście na arenie niż tego co jest tuż za tobą

Pozdrawiam.

P.S

Dobrym pomysłem by też było jakby chodził trenować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...