Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: Gladiatus Bot by stronka111 - beta

stronka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu jest wersja w której atakuje ostatniego + leczenie działa w ten sposób że dobija do 100%(jeden użytkownik pisał mi na pw)

http://www.mediafire.com/?a7elftpgp7w1bv3

eh...

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bot pięknie się sprawia masz plusa ;)

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

mi często wyskakuje error

np.Loguje się włączam Aenę i CT i mnie loga na ekranie jakiś ERROR się pojawia co mam z tym zrobić?

ss'y

http://i54.tinypic.com/2e0rzg1.png

http://i56.tinypic.com/bhbp1u.png

http://i54.tinypic.com/2lsfnee.png

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

Dodałem 3 lochy:)

w porcie piratów leje po kolei w innych dochodzi do bossa najkrótszą drogą:)

download

http://www.mediafire.com/?lc9sh9awxyxfvws

eh...

Opublikowano

Dzięki trochę się namęczyłem ale w końcu skminiłem i jak na razie działa super..

Przydała by się jeszcze opcja wybierania zadań oraz po tych 30 min mniej więcej aby brał kolejne zadanie ;]

Opublikowano

nie dodaje już więcej do bota

jest tylko 1 problem :/ używając w bocie areny na funkcji random ( 1 wyżej w rankingu wybiera (chyba) ) bot wybrał w nocy przeciwnika i przegrał przy czym mój ranking się nie zmienił więc atakował znowu tego samego.. rano się obudziłem i miałem 10 ataków na tego samego gracza z tego 10 przegranych.. przydała by się opcja w funkcji random na arenie aby po przegranej walce wybierał następnego przeciwnika w rankingu na arenie, aż do skutku...

Opublikowano

niektórych funkcji trzeba używać z rozwagą bot się nie mylił tylko ty masz słabe konto...nie będę robił takiego czegoś bo takie sprawdzanie to wiesz... ustaw sobie graczy w zakładce arena skoro chcesz wygrywać ze słabym eq

eh...

Opublikowano

Muszę coś dodać to tematu. Otóż w Italii jest 7 lokacji do wypraw, w afryce jest 8 lokacji do wypraw, a w germani jest także siedem. Mógłbyś zrobić, by dało się ustawić czy to wyprawy w italii, afryce czy germanii.

I jeszcze jedno, co mnie porządnie denerwuje ;/ Otóż radziłbym CI w bocie zamontować opcję, która alarmowała by nas, gdybyśmy uzbierali daną kwotę w eq... Bo strach zostawić takie konto i później sfarmią z Ciebie po 10/20k...

To dwie sprawy ode mnie :) Jak na razie to powiem, że bot nadaje mi się tylko na arenę. Gdyż na wyprawy strach puszczać bez alarmowania. I naprawdę powinieneś dodać do lokacji afrykę i Germanię.

@Edit, Przydałyby się również przyciski dezaktywujące daną funkcję :)

Opublikowano

niektórych funkcji trzeba używać z rozwagą bot się nie mylił tylko ty masz słabe konto...nie będę robił takiego czegoś bo takie sprawdzanie to wiesz... ustaw sobie graczy w zakładce arena skoro chcesz wygrywać ze słabym eq

Wiem, masz racje gram od 2 dni na s22 i mam przypompowaną postać na 13 lvl przy słabym eq ale jestem ogar w takich grach więc szybko ta opcja posłuży :)

Opublikowano

Jest problem, bo jak otworzyć lochy kolejne jak się jedne zakończy.. trzeba kliknąć na normalne lub zaawansowane więc nici z całonocnych lochów :/.... ustawiłem buttonwatcher na normalnym ale też lipa bo wyskakuje błąd ten czerwony co u kogoś w tym temacie i button nie może kliknąć w celu odblokowania kolejnego lochu :/

Powie ktoś jak pozbyć się tego błędu ?

Opublikowano

Sorry, że piszę to po raz drugi, ale chyba założyciel tematu nie zauważył tego posta, a są w nim zawarte rzeczy bez których bot nie będzie pożądanie funkcjonował.

Muszę coś dodać to tematu. Otóż w Italii jest 7 lokacji do wypraw, w afryce jest 8 lokacji do wypraw, a w germani jest także siedem. Mógłbyś zrobić, by dało się ustawić czy to wyprawy w italii, afryce czy germanii.

I jeszcze jedno, co mnie porządnie denerwuje ;/ Otóż radziłbym CI w bocie zamontować opcję, która alarmowała by nas, gdybyśmy uzbierali daną kwotę w eq... Bo strach zostawić takie konto i później sfarmią z Ciebie po 10/20k...

To dwie sprawy ode mnie :) Jak na razie to powiem, że bot nadaje mi się tylko na arenę. Gdyż na wyprawy strach puszczać bez alarmowania. I naprawdę powinieneś dodać do lokacji afrykę i Germanię.

@Edit, Przydałyby się również przyciski dezaktywujące daną funkcję :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Straciłem 4 zakładki plecaka w tym 2 zakładka cała w biżuterii w celu przechowania golda. Zdarzyło się to w czasie funkcjonowania bota. Dziś wchodzę i wszystko wyczyszczone. Albo ktoś się włamał sprzedał i przekazał sobie pakę na rynku albo program sam w sobie mi to usunął :/

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

działa ale jak nie ma lochów to lipa. Na 42 dla mnie to najbardziej opłacalny zarobek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No zapowiada się ciekawie mi potrzeba przede wszystkim zeby na arenie atakował a wyprawy to tak przyokazji :-]

Zobaczymy po nocce. Jak będzie dobrze wszystko śmigało to będziesz moim bóstwem.

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...