Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie ogarnijcie sie a nie spamujecie co 1 min ;/

logometin.jpg

Walnij minusa ;)

Zapraszam na nasz server cs 1.6 [TP/FastDL] IP: 178.63.34.234:27015

ban_pl_72890_386819.gif

Opublikowano

Człowieku... Co ty pierdolisz... Myślisz, że ktoś Cię posłucha jak Ty pisać nie Umiesz???

Zespuł czy Zespół....

Ja tam nie wierze... w Te brednie...

Cannabis Jest Spoko... a To, że macie Cos do niego. to wasza sprawa.. Jak on bedzie GM'em to i tak bedziecie Grać ...

Kurwa czytaj ze zrozumieniem. Napisał zepsuł a nie zespół... ja pierdole. Pouczasz innych, a sam nielepszy

On normalnie pisze, to Ty robisz 100 spacji, 2 linijki przerwy i 100 kropek stawiasz

Opublikowano

Zapraszam na Kaladara , ten gówniany team próbuje "rozwalić" konkurencje włamując na serwer , niestety na 500+ włamań jedno się udało .

Gówniany serwer i tyle !

Opublikowano

Zapraszam na Kaladara , ten gówniany team próbuje "rozwalić" konkurencje włamując na serwer , niestety na 500+ włamań jedno się udało .

Gówniany serwer i tyle !

Dajcie już spokój z tymi oskarżeniami. Macie jakiekolwiek dowody? Nie! To zamknąć się raz na zawsze...

Opublikowano

W ranku testowe postacie, w statusie serwera 1 gracz online, konto DiamondMT2 w temacie zapowiedzi...

Możliwe że o 17.00 start.

Opublikowano

a mi sie to mało prawdopodobne wydaje że o 17, bo DiamondMT2 powinien już być w publikacjach a na zapowiedzi siedzi i pewnie czeka aż minie 17 i znów bd nas w huja robił..

OBYM SIE MYLIŁ!

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...