Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie ostatnią szanse, jak zawiedziecie bedzie u was mniej niż 0 userów.

ja osobiście będę czekał...

ale 1h poslizgu nie gram!

Pozdr0

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daje wam ostatnia szanse ...jezeli jutro o 17 nie bedzie on to juz nie bede na niego czekał

sygna3.png

Opublikowano

Administracja ssie.

Gdy napisałem na shout boxie po co wymyślają jakieś godziny, skoro sami nie są pewni startu.

Jaka nagroda? Ban na sb.

Moim zdaniem te jutro nastąpi za tydzień może dwa..

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dobra skończcie już spekulacje które do niczego nie prowadzą, czekamy do jutra.

Oj wybacz to czekamy do dzisiaj do 17...

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Jak wiadomo nam starty serwera były bacznie przekładane.

Dajmy im jeszcze 1 szansę. Dziś prawdopodobnie " prawdopodobnie " ma wystartować o 17.

Opublikowano

to znowu start o 17 no zal trzeba czekac i wogole! ale przynajmniej cos z rankingiem robia wiec cos sie dzieje!

Podrawiam

Opublikowano

@up racja na racji racją pogania ;d to jest żenujące sam spam "beee kiedy wystartuje bo miał być wczoraj o 17 beee co teraz będzie skoro metin2 to moje życie....bee"

Opublikowano

Ja proponował bym Administracji zmniejszyć troche exp i kase. Jeżeli w 1 dzień wszyscy wbiją 90 lvl to gra będzie troszkę bez sensu, a tak wielka kasa jak 6-10k z pieska spowoduje ze zakupy na serwie beda mialy wartości 1kkk + co jest nie jest zbyt wygodne dla graczy. Ale to tylko moja opinia i wiekszość się pewnie z nią nie zgodzi.

Wydaje mi się ze taki post jest leszpy niż pisanie niektórych o "cierpliwośći"

Pozdrawiem

Opublikowano

Dużo ludzi pierdoli, że jak nie startnie o 17 to nie graja ale większość z nich zagra... nawet jeżeli on bedzie dopiero jutro.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Nie powiem, zebym również był szczęśliwy z tego przekładania startu, ale popatrzmy na to z drugiej strony.

Jeśli serwer będzie dobry to i tak po tygodniu, dwóch zapomnimy o tym przekładaniu startu. Wszyscy zajmiemy się grą, dlatego musimy czekać, bo tyle nam pozostało:)

Opublikowano

i nie ma co płakać teraz, jak nie dziś wystartuje to na 100% jutro, bo jak możecie zauwazyć na strone - renking się ruszył, zostały usuniete te 250levele i założone inne postacie do testowania (czy np. na start nie bedzie ktoś wojem łaził w eq sura ;p), tak wiec wiadomo ze serv działa i możn a na nim grać, wystarczy czekac az GA udostepni go dla wszystkich

Opublikowano

Ja proponował bym Administracji zmniejszyć troche exp i kase. Jeżeli w 1 dzień wszyscy wbiją 90 lvl to gra będzie troszkę bez sensu, a tak wielka kasa jak 6-10k z pieska spowoduje ze zakupy na serwie beda mialy wartości 1kkk + co jest nie jest zbyt wygodne dla graczy. Ale to tylko moja opinia i wiekszość się pewnie z nią nie zgodzi.

Wydaje mi się ze taki post jest leszpy niż pisanie niektórych o "cierpliwośći"

Pozdrawiem

Ale popatrz na to troszkę inaczej.. Tutaj max lvl to 250 a nie 99. Więc jak ktoś wbije w jeden dzień ten 90 lvl to później zaczynają się schody.

warrockplayerym9.png

Gadu Gadu - 16248754

Zbieram -

asdsyd.jpg

Sygn. by asd1111

Opublikowano

Jak reklamujecie jakiś serwer to reklamujcie z tygodniowym wyprzedzeniem daty startu, żeby wyszedł punktualnie. Ja osobiście gram tutaj, ale jeśli future wystartuje jako 1 idę tam.

ad49675c05b846dc8f72def4e3294372.0.gif 39e7332745414caea50f8b5fb2ce8bb6.0.gif

Zbieram - xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...