Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dupie byłeś gówno widziałeś z dupy masz to info..

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Człowieku... Co ty pierdolisz... Myślisz, że ktoś Cię posłucha jak Ty pisać nie Umiesz???

Zespuł czy Zespół....

Ja tam nie wierze... w Te brednie...

Cannabis Jest Spoko... a To, że macie Cos do niego. to wasza sprawa.. Jak on bedzie GM'em to i tak bedziecie Grać ...

I to mówi człowiek,który stawia kilka znaków zapytania na końcu zdania,pisze z wielkiej litery takie wyrazy jak "umiesz","te","jest","spoko","coś","grać" i nie umie czytać ze zrozumieniem...

@Ludzie,dajcie sobie spokój...Ten serwer prawdopodobnie nigdy nie wystartuje,a jeżeli naprawdę wystartuje to będzie to miało miejsce za bardzo,bardzo długo.Wnioskuję tak po ciągłych przesuwaniach godzin. ;f

Opublikowano

tester exp 30 lvl .. ale serw off ..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

4x UP

Wczas pisałem to 1 stronę prędzej .

Ja tez mam info od web mastera... serwer bedzie jutro o 17.00 co do minuty.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Oj tam oj tam. Nieważnie kiedy wystartuje, bo i tak zagracie, gdyż w zapowiedziach tylko ten i jeszcze jeden serwer ma wystartować do 1 sierpnia ;p

Opublikowano

WIELKIE ZMIANY : Serwer zostanie przeniesiony na inny dedyk, i prawdopodobnie wystartuje w piatek bądź sobotę . PRZEPRASZAMY

Opublikowano

WIELKIE ZMIANY : Serwer zostanie przeniesiony na inny dedyk, i prawdopodobnie wystartuje w piatek bądź sobotę . PRZEPRASZAMY

Kim jesteś, że takie info masz?? Jeżeli nie jesteś w Team to nie pisz bzdur.

Jeżeli jednak jesteś z Team to thx za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...