Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobaczymy start mial byc o 18

18 nadesza startu nie ma

next godzina 18.30 zobaczymy bo sie zbliza

Nie wiem skąd masz tą informacje ale nie wierz we wszystko, co piszą pewni ludzie.

bannerek3_hsrwenr.gif

DiamondMT2 - Prywatny Serwer Metin2

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po to jest zapowiedź aby zapowiedzieć serwer?

To nie prezentacja.

Tjaaa, serwer zapowiedzieliście. Wszystko pięknie, ale w zapowiedzi umieściliście także datę startu, którą bodaj dwukrotnie potwierdziliście. Piszecie jedno a potem odwracacie kota ogonem, można to nawet podciągnąć pod sabotaż. Za wprowadzanie użytkowników w błąd powinniście ponoć nawet warna dostać, notabene nawet bana i to permanentnego, o ile prócz konta DiamondMT2 posiadacie na forum jakieś inne. To po prostu nie ładnie z Waszej strony.

Ale nie Wy pierwsi, nie ostatni... i to jest, urwa, chujowe :c

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

noo mogi by podac dokladna godzine powiedzcie ze start np jutro o tej i o tej i bedzie all zalatwione a nie zwlekacie tylko i ludzie sie wnerwiaja tylko

Opublikowano

Nie wiem skąd masz tą informacje ale nie wierz we wszystko, co piszą pewni ludzie.

A ty nie umiesz napisać co z serwerem i o której wystartuje? Snap widzę że dalej nie ogarniasz. Walisz w chuja tak jak poprzednio.

CZEKAM NA SERWER HELIXON

Opublikowano

Diamond podag godzine startu lub inna datę, a nie ludzie siedzą i czekają na start tego gównianego serwa.

Jesteś jakiś ułomczy czy sobie z ludzi poprostu jaja robisz? Bo nie rozumiem twojego chujowego zachowania

Opublikowano

Już mi się nie chce czytać tych waszych bezsensownych postów . Jak diamond będzie znał godzinę to wam poda , teraz nie zna , więc skończcie ...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

ale sami powiedzcie czy odpadla by im reka jak by napisali chociaz jakies doklade info ???? wlasnie w tym tkwi rzecz ze nie to nie wiem czemu nie moga napisac robia tylko z igły widly i nic wiecej nie mam do powiedzenia w tym temacie

Kto Jest Za Niech Strzeli +

Opublikowano

@matiss947 no powinno ale tak nie będzie powinno być 3 szanse przekładu godziny/daty albo daty i godziny ;d a potem kasować zapowiedź ... tyle miejmy nadzieję że ten jutro chociaż wystartuje bo nie mam już w co grać ;d

Opublikowano

Kilka godzin to znaczy ile :F? Jak wystartuje np o 22-23 no to ja już sobie nie pogram a no-life sobie w noc wbiją 100+ zrobią eq i rano jak człowiek będzie chciał expic , zobaczy ze kazdy ma juz stal itp to mu sie odechce ;[

Mimo tego nadal będe czekać na start bo zapowiedz naprawde jest przekonująca.

Opublikowano

@Taxior no racja no-lify wbiją i po grze jutro o 12 włączcie bo pewnie już każdy o tej porze wstanie ^^ i coś jeszcze no-lify potrafią spać 3h dziennie więc powodzenia życzę bo ktoś już mówił że będą odsypiać w dzień wątpię >_> Taxior ps zmień sygnaturę bo raczej dziś nie będzie ;p

Opublikowano

Umiesz czytać MrDelll?

Napisałem AKTUALNIE. Skąd możesz wiedzieć kto pisał prezentacje.... Czasem jak czytam wypowiedzi niektórych osób to mnie coś bierze.

bannerek3_hsrwenr.gif

DiamondMT2 - Prywatny Serwer Metin2

Opublikowano

@matiss947 no powinno ale tak nie będzie powinno być 3 szanse przekładu godziny/daty albo daty i godziny ;d a potem kasować zapowiedź ... tyle miejmy nadzieję że ten jutro chociaż wystartuje bo nie mam już w co grać ;d

Według mnie nie powinno być w ogóle żadnego przekładania, jak ktoś podaje dokładną godzine to jest tego pewien i wie, że wtedy będzie mógł odpalić serwer, a jeśli nie jest pewny to niech poczeka z zapowiedzią skoro nie wierzy w swoje umiejętności.

8074.png
Opublikowano

to po co sie plakasz to po jaka cholere ktos inny robil zapowiedz widac ze macie zajebiscie ogarniety team ze robia co chca bez ustalenia tego z GA

Opublikowano

ide na metinayt2 wlasnie ruszyl

A tu walki jak u lyonsa, nikt nie wie czy dzis, czy jutro a moze za rok?

23310115.jpg

Zasponsoruje serwer Mt2, ktory ma przewyzszac legendarny Csyt2.

Oferta tylko dla ambitnych programistow i znawcow, wiek nie gra wiekszej roli.

Masz 13 lat i zrobisz z plikami wszystko? Nie ma sprawy.

Jezeli twoje jedyne umiejetnosci na postawionym dedyku to, dodanie nowych itemow, postawienie byle jakich mapek etc.

To nie pisz, bo nie spelnisz moich oczekiwan.

Opublikowano

A mnie ciekawi czy ten wasz serwer wogóle istnieje, bo takie bajki opowiadacie.

Mówcie konkretnie ...

I co wymyślicie jak dziś nie wypali?^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...