Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Diamond macie jakieś Forum ?

Oczywiście, że tak, tylko niestety zawieszone ; D

Forum będzie dostępne wraz ze stroną.

Co do zwoju, został usunięty z NPC.

sciaglem tego klienta ale nie moge go wlaczyc wogole nie wlacza sie wypakowalem i wchodze przez DiamondMT2

I nie włączy się dopóki nie będzie strony.

bannerek3_hsrwenr.gif

DiamondMT2 - Prywatny Serwer Metin2

Opublikowano

Grałem na wielu serwerach gdzie był ten zwój i naprawdę psuł ona zabawę. Profesje są po to aby jednym się gorzej expilo ,ale za to w nagrodę są lepsi w pvp i na odwrót. W takim układzie stworzenie dobrej postaci do pvp jest bardzo proste. Weźmiemy wp i wyekspimy go na wysoki lvl , a następnie zmienimy na bm. I mamy postac do pvp.

dokładnie sie z tym zgadzam,

ten zwój psuje cała rywalizacje...;/

Opublikowano

Pobrałem kiedys waszego patc hera lecz teraz gdy go właczam wyskakuj bład:patcherverlist failed i coś tam dalej" czy to będzie na zawsze czy może się wyłaczy gdy wasza strona bedzie on?

banner1.png

Opublikowano

@Diamond a jeśli nie będzie odpowiedzi z Hostingu to zrobisz strone zastepcza czy przekladasz start??

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

-,- Tak o 17 dzisiaj czyli 25.07.2011r.

@

Najlepiej gdyby w ogóle zwoju nie było tylko psuje klimat gry i rywalizacje.

Opublikowano

@Diamond a jeśli nie będzie odpowiedzi z Hostingu to zrobisz strone zastepcza czy przekladasz start??

Nie mamy dostępu do serwera, bo został zawieszony - dodatkowo nie podepniemy domeny pod inny serwer jeżeli ten jest w użyciu. Czekamy na odpowiedź hostingu - nam też się to nie podoba.

bannerek3_hsrwenr.gif

Opublikowano

Nie mamy dostępu do serwera, bo został zawieszony - dodatkowo nie podepniemy domeny pod inny serwer jeżeli ten jest w użyciu. Czekamy na odpowiedź hostingu - nam też się to nie podoba.

Nie chce nic mówić ale podejmujecie jakieś kroki żeby przycisnąć tych palantów od tej domeny? Coś mi się wydaje, że będziecie z nimi walczyć non stop i będzie jak z future czy alceria...

8074.png
Opublikowano

Nie chce nic mówić ale podejmujecie jakieś kroki żeby przycisnąć tych palantów od tej domeny? Coś mi się wydaje, że będziecie z nimi walczyć non stop i będzie jak z future czy alceria...

nie ma takiej opcji

oczywiście, że naciskamy i taki stan rzeczy nam się nie podoba.

bannerek3_hsrwenr.gif

Opublikowano

2@up tyle że future chyba nie miało problemów z domeną tylko ze sponsorem

Solyzer tego minusa to se w dupę wsadź

Opublikowano

A moje pytania sa takie o czekam na odpowiedz:

1. - Czy serwer wystartuje na 100% dzis?

2. - Co bedzie jesli unix storm niby nie da wam dostepu do domeny? Bedziemy czekac nastepne 2 tygodnie czy moze podepniecie strone pod dedyka i pogramy dzis?

Opublikowano

Kiedy serwer on? Zakładając, że miał wystartować o 17, 2-3 godz. przed miał być udostępniony klient..

Jest godz. 15:40 a linka do pobrania nie widać..

Oby to nie był kolejny nie wypał.

Nie możecie postawić strony na innym hostingu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...