Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NO-HAMACHI][24/7][30 SLOTÓW]HolySkill

holyskill.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu rano nie ma ani jednego gracza? wbijam /mvtp FreeBuild nie działa admina nie ma VIP'a też sobie nie kupie co jest grane?

Opublikowano

Jedyną wadą jest to ,że czasami nie ma ani adminów ani graczy i nikt nawet nie patrzy na console servera! Ale serwer super.

Opublikowano

Mili admini, pomocni gracze, dużo eventów, mało lagów ! Polecam serdecznie !

u9VNiOE.png

Opublikowano

Gdzie ja mam sie zalogować jak wbijam na gre karze mi sie zalogować i jak sie rusze to mnie teleportuje tam gdzie zacząłem gre prosze o pomoc

Opublikowano

Wchodze karze mi się zalogować ale nie wiem o co chodzi i jak sie ruszam cofa mnie caly czas tam gdzie zaczynam

Jak sie rejestruje to pisze You are already registered! loguje sie i pisze złe hasło

Opublikowano

Najwidoczniej masz złe hasło

@top serwer jest po prostu świetny :P Bardzo ogarnięci modzi i admini serdecznie polecam :D

Pozdrawiam, Rambo :P

Opublikowano

jobs nie działa i kit all też.

Jeżeli potrzebujecie admina a wiem że tak jest ponieważ przed chwilą wbiłem i nie było żadnego online piszcie do mnie na PW tu lub na gadu 21815786

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...