Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NO-HAMACHI][24/7][30 SLOTÓW]HolySkill

holyskill.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, po pierwsze Moderacja nie ogarnięta, po drugie, administracja nie potrafi ogarnąć lasu, oto screen:

beztytuuiph.png

sygna max 800 x 200

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@nie grałem jeszcze na tym serwie ale moja teoria co do tego jest taka:"Admini nie będą latali za każdym i sprawdzali co posadził za wycięte przez siebie drzewo".A moja rada jest taka:pobądź na serwerze adminem gdzie gra dużo ludzi i zobacz że nie da się wszystkiego ogarnąć;Przyjdziesz(jako admin)"posprzątasz" las a za 5min jest znów to samo bo jakiś gracz ma w 4literach porządek;A tak wgl. chyba wolisz żeby admini zajmowali się graczami(w tym tobą) niż robili porządki w lesie czasami dobre chęci adminów nie wystarczają za porządek na serwerze odpowiadają również gracze.

P.S:To co pisze może być kłamstwem ponieważ JESZCZE nie grałem na tym serwerze.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dziękuje ci Kacpeross. Jedyny rozumiesz, od niedawna wystartował świat Survival, na którym i my możemy grać (Admini) (Modzi), w końcu można się chwile zrelaksować i zbudować coś, nie komendami tylko własną ręką. A to że kilka osób lata w siekierą jak dziecko buszu, zetnie połowę drzewa i biegnie dalej to nie moja wina. Nie mamy zamiaru ciągle robić tego samego jak już wspomniał up. <_<

Nie piszcie głupich postów, obrażających serwer.

Pozdrawiam Rafael89

Opublikowano

Popieram Rafaela ... sam mam tam moda, więc wiem . Ludzie ciągle piszą teksty typu " Daj cuba , "kto mi pomoze", "pomocy!" "Kto mi da dzialke!?" i tak jest ciągle . Nie da się być w 2 miejscach na raz , czyli w tym przypadku w lesie i w mieście ! Jak nie wiecie, to proszę, nie wypowiadajcie się ! :) Pozdrawiam .

quebocoelho

Opublikowano

Serwer fajny tylko ,że jak wejde to stoje w miejsce ( na respie )

Ruszyć się nie moge. I po pewnym czasie pisze bład i coś tam z javą. Niewiem. i tak na karzdm servie .

Pomoze ktoś .?

Opublikowano

Podobno naprawiali niektóre rzeczy na serwerze, możliwe że dla tego jest WL włączony aby nikt im nie przeszkadzał podczas naprawy czy coś. W każdym razie trzeba poczekać aż napiszą coś tutaj lub na forum, a jeśli WL zostanie to bardzo proszę o Dodanie: Kilam .

Również polecam serwer, może 100k to dużo, ale jak się przyłożysz to w dosyć krótkim czasie można mieć działkę i piękny dom :)

Opublikowano

KeySteyQKU ostatnie co napisali to że muszą teraz wyłączyć na jakiś czas serwer bo mają kilka napraw do zrobienia, nie nie jest to wierny cytat, oddaję tylko sens.

Pasjonat
Opublikowano

Ludzie! Ile można pisać że nie ma whitelisty?

Nie umiecie czytać?

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

Opublikowano

Trwają prace nad usuwaniem błędów serwera i ulepszaniem go. Po zrobieniu tych zmian WL zniknie i będziecie mogli grać. Jeśli to się stanie to na pewno Was zawiadomimy postem tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...