Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NO-HAMACHI][24/7][30 SLOTÓW]HolySkill

holyskill.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam servera regulamin dokladnie pokazuje ze nie mozna wyzywac a jedna taka o nicku "myszka" wyzywala mnie ze musze miec 100k na dzialke a tak na mnie klnela a jak ja jej dojechalem to dostalem bana zal nie polecam !!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajeczka pisz na gg 6031561 to H@ gg

xNoLifex jakiś dowodzik? Grałem dzisaj od rana na serwie widziałem tylko dwóch typów co najeżdżali tego admina

Opublikowano

Nie trzeba pisać.

Wkurzają mnie takie posty jak wyżej "Nie polecam". Koleś dostał bana to niszczy nam opinie grrr.

Dla twojej informacji nie dostałem bana i moge sobie pisać ile tylko wlezie , ze nie polecam serwera NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM Bo jest po prosu zjeban* Jak jest więcej osob to lagi macie jak z bajki a 10k za spam w tym temacie choć działki macie PO 100k!!!!!!!!!! ( nie wiem skąd wy te ceny bierzecie ) Podsumowując = LOL ^^

Recencje gier MMORPG: http://forum.freeware.info.pl/gry

Opublikowano

nie moge sie zalogować psize ze mam konto a na tym servie ani razu nie gralem

Możliwe ze ktoś już był na serwerze z twoim nickiem. Zmień nick i wejdź.

A ty kooleek to jesteś największym spamerem na tym forum 100 razy napisał "nie polecam" raz wystarczy ogarnij się dzieciaku.

A w regulaminie forum nie ma czegoś takiego jak : Zakaz polecania serwerów.

Ale jest : Zakaz spamowania w postach.

Raport wysłany wiec może ban poleci albo ostrzeżenie. (poszukam więcej twoich postów to zobaczę czy ban się należy. Wyśle każdy twój spam z forum)

"choć działki macie PO 100k!!!!!!!!!!" a tu widzimy kolejny spam "!!!!!!" tez wystarczy raz.

o.O 100k to mało gracz o nicku WujekSamoZuo w tydzień miał z 10 milionów bo gra. A zrobione jest tak ponieważ gracz se wejdzie, dostanie działkę, zbuduje dom, i nie wróci i tylko teren zabiera.

"nie wiem skąd wy te ceny bierzecie" znajdź działkę budowlana pod dom na necie a nie znajdziesz 100m2 poniżej 100 tysięcy. Widzę życie niczego nie nauczyło.

z

Opublikowano

a ją gorąco nie polecał lagi jak.... a mam upload 25mb więc proszę was ogarnijcie to a 100k za działkę o.O bez przesady ją nie wiem po co działki są płatne

sygnafranc.png

Opublikowano

Cytuje "a ją gorąco nie polecał lagi jak..." Kolego wyżej napisałem że zostały dodany ram więc proszę teraz wbić i sprawdzić ;-)

Opublikowano

Kukss przeczytaj posty... Już 3 raz piszemy, nie musicie pisać "Dodaj [gracz]" Tutaj działa Permissions i nie ma White-list. :rolleyes:

Zapraszam również na:

46070349469659573219.png

Pisze tam co i jak... w dziale Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...