Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NO-HAMACHI][24/7][30 SLOTÓW]HolySkill

holyskill.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer w chuj nie ogarniety pisalem na czacei 5x ze mam x raya ale administracja sie tym nie zainteresowala a byli mody admini itp ;p wkoncu sie wkurwilem pomyslalem ze nie ogarniety serwer wyzwalem dode ze strzele jej smierdzacym napletem po ryjju i bana dostalem;]

22368.png
Opublikowano

Jaki debil niedość ze hackuje bo grać nie umie to jeszcze sie popisuje poprostu uznali cie za noba i nie zwracali uwagi :)

Opublikowano

dodaj ciechan

Ludzie Whatelist OFF !!

Dodaj Detero

To Samo 

SERWER DO DUPY ADMINI DAJĄ KASE ZA SPAM W TYM TEMACIE I LAGI JAK BOGA KOCHAM , NIE POLECAM !!!!

Popieram !

Dodaj MikeWhitePL

Nigdy się nie nałuczą

Popieram kolege 2x UP ,serwer zenada ,wbilem tak lagowalo ,ze szok . Wgl caly serwer to wielkie gowno.

Popatrzcie ,ze kazdy kto chcial na whiteliste nie mial wiecej niz 10postow. Zenada robia konta i pisza dobre opinie.

W dodatku te wszystkie bajery dla vipow.

Ja ciebie Też Popieram serwer do dupy

Jak możesz to dodaj Madzik89

{Jeden zgapia z drugiego a tematu all nie przeczyta

70832064763997575766.jpg

Sygnatura By ''defenseless''

Masz Problem Pisz do mnie

Opublikowano

"SERWER DO DUPY ADMINI DAJĄ KASE ZA SPAM W TYM TEMACIE I LAGI JAK BOGA KOCHAM , NIE POLECAM !!!!" Śmieszny jesteś? Masz jakieś dowody albo coś?? Więc się ogarni!! Pewnie masz jakiś swój serwer i spamujesz tutaj żeby nie grali!! Nie słuchać takich ludzi wbij sam i się przekonaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...