Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@slawek1100

Uwierz mi, więcej osób gra na serwerach Hard/Medium ;-)

To, że ty lubisz hardy, nie znaczy, że wszyscy inni tak^^

@Denieru89

Pierścień TP powinien być do :

M1, M2 każdego miasta.

Orki, Pustynia, Sohan, Ognista Ziemia, Przed DT, Las, Red Las, V1, V2, ..

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Dla mnie serwer powinien być 4Fun, bo na hardze to będzie mało osób grać. A to jest pewnie hard bo max 130lvl.

Ten serwer, będzie medium. Nawet na początku zapowiedzi, masz napisane:

Server jak najbardziej "Medium"

@modzie, to nie spam, to odpowiedź na post.

Opublikowano

hm, a jak tu bedzie z biologiem i do jakiego lvla macie u niego misje ?

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

hm, a jak tu bedzie z biologiem i do jakiego lvla macie u niego misje ?

Wszystkie misje biologa całkowicie usunięte.A co do misji (podobnych do biologa) to Merkon napisze lub nie.

Opublikowano

@slawek1100 - (na beta testach) wbiłem 57lv w 600 minut...To ma być hard ? Chyba nie.

no szybko to to nie jest, bo 600minut to 10 godzin, a zauważ że ty grałeś sam jeden se serwerze no więc się nie dziw że w takim czasie. A żeby normalnie wbić 57lvl będzie potrzeba ponad 800-900+minut.

Jasio90.png
Opublikowano

hmm, a czy godzina nie ma 60 min? jeśli tak to 600 min to nie jest 6 godzin ^^

sorry pomyliłem się bo dopiero wstałem.

A co do serwa żeby nie było ż spam jest, to jak by był 4Fun grało by jakieś 300+ osób więcej i może mi to pewnie przyznać dużo osób, no ale cóż to nie mój serwer.

Jasio90.png
Opublikowano

no rzeczywiście sławek grało by te 300+ osób ale przez ile? tydzień a potem serv padł by bo znudził by się jak większość 4fun co to za zabawa w 1 dzień wbić max lvl i zrobić te epiki i jedyne co można wtedy robić to pvp z innymi graczami-.-

@edit

sławek ta stoi te 2+ lata ale już jest tak nudny że jedyne osoby które tam grają to te które coś już osiągnęły lub neoski które tylko na 4fun grają

37579242820358245378.png

Opublikowano

no rzeczywiście sławek grało by te 300+ osób ale przez ile? tydzień a potem serv padł by bo znudził by się jak większość 4fun co to za zabawa w 1 dzień wbić max lvl i zrobić te epiki i jedyne co można wtedy robić to pvp z innymi graczami-.-

Candylongju -- stoi już ponad 2 lata+ Celestial-world -- też stoi jakieś 2lata+ LomaźMt2 -- tż stoi jakieś 2lata+

Więc jak jest dobry serwer to jest i dobry zarobek.

Zauważ że to hardy padają z braku dofinansowania tak jak np. Hybrid, Hybrid2, Ahrimania, i ta druga Ahrimania i jest więcej serwerów hardów co padają bo nie ma za co opłacić dedyka.

Z tego co pamiętam to Avalon to 4fun (ale grałem tam bardzo dawno)

Hardów jest bardzo mało i nie ma w czym za bardzo wybierać sam zagrał bym sobie na jakimś dobrym Hardzie ale nie ma ... a 4funów jest od zaje**nia

@up

Co z tego że by grało więcej osób ???

Ja wole grać na serwerze gdzie gra 300-600 osób i pograć sobie 2miesiące+, niż na jakimś 4funie gdzie gra 1k osób i po 2tygodniach ma się ten 130lv+ najlepsze eq i pozostaje tylko pvp

Avalon to jest hard chyba, bynajmniej tak mi się wydaje, bo żeby mieć tam 90lvl+ trzeba grać jakieś dobre kilka tygodni.

A co to max lvl-a to wystarczy zmniejszyć exp od np. 150lvl-a żby szedł wolno wtedy nie jest tak łatwo wcale nabić max lvl ii można grać dużo dłużej niż 1miesiąc.

wystarczy troch pomyśleć.

Jasio90.png
Opublikowano

Jest w ogóle sprecyzowana data startu? Na pierwszej stronie nic o tym nie pisze ,a nie będę 13 stron czytał. Proszę o odpowiedź.

JESTEM SLEPY . Zignorujcie post.

Opublikowano

Najprawdopodobniej w Piątek ...

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano
#TOP Serwer niech wyruszy nawet z opóźnieniem 3dni byle na początku był bez bugów !

Bugów trochę było... usuniętych została masa... i cały czas szukamy następnych... (na razie ciężko znaleźć jakiegoś buga)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...