Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

@ up

http://alceria.pl/

już to podawałem ...

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

No to czekamy na serwer. Zapowiada się super ;]

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

@ up

http://alceria.pl/

"To jest strona w wersji alpha. Zakaz umieszczania jej adresu na forach / komunikatorach etc. a? do oficjalnego otwarcia serwera."

Umiesz czytac?

Cytat ze strony.

@topic

Oczywiście wolałbym aby serwer został otwarty o 20, ale wole grac na dopracowanym serwerze niż na jednym wielkim bugu.

Opublikowano

"To jest strona w wersji alpha. Zakaz umieszczania jej adresu na forach / komunikatorach etc. a? do oficjalnego otwarcia serwera."

Umiesz czytac?

Cytat ze strony.

@topic

Oczywiście wolałbym aby serwer został otwarty o 20, ale wole grac na dopracowanym serwerze niż na jednym wielkim bugu.

dałem link wcześniej niż ta wiadomość została ujawniona na stronie.

Opublikowano

Hmm Wbiję zobaczyć czy dobry serwer jeśli tak zostanę na dłużej jeśli nie, coż po prezce będę zawiedzony :]

Mam nadzieję, że tym razem będzie coś lepszego niż jak poprzednio.

Wszędzie gdzie mnie spotkacie będę miał nick :Agrameon.

81135798392254945280.png

Opublikowano

mam pytanko jak z ulepszaczami tylko na +7,8,9 perly czy normalnie jak na pl ?? odp. a jak tylko perly czy beda w sklepie czy grota 86 + malze i czeba dropic odp.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Czekam.

Jak dasz + to dasz + ^^

Wchodzę żeby poszukać privów i hacków do Metin2 ^^

Zrobi mi ktoś sygnę? Najlepiej ze strzelającą Neytiri z avatara (chyba każdy widział) i podpisem JemMaslo ;>

Bo sam lepiej się orientuje w Delphi niż w tym ;>

Opublikowano

Raczej ulepszacze na +7/8/9 są tak samo na epiki ale perły na 100 % dropi się samemu lub kupuje bo to przecież nie jest żaden 4fun!!!

Opublikowano

Jest gdzies moze link do pobrania client ? Bo ja zacofany w tym temacie i nie chce mi sie szukac:P Jesli jest to prosilbym zeby ktos mi dal linka.

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Gość daronian
Opublikowano

Było pisanie iż start dzisiaj o 20 lub jutro o 15... nic nie jest jeszcze pewne, musicie czekać.

Opublikowano

ja bedzie patcher i gdzie go mmy wkleic? nie elpiej dac calego clienta? ;p i jeszcze raz moje pytanie jakie lvl mniej wiecej da rade przy tym exoie wbic w 1 dzien? ;p i co z ku i kamieniami duchowymi? u npc? g1 g2 g3 iyd. czy g1-P?

Opublikowano
@Up

To że ty all przeczytałeś to nie znaczy że komuś tez się chce

Chłopie masz to napisane praktycznie na każdej stronie, a to że czytam wszystkie posty świadczy o moim zainteresowaniu tym servem prawda?

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Dawać na xata ;p http://xat.com/Alceria

Jak dasz + to dasz + ^^

Wchodzę żeby poszukać privów i hacków do Metin2 ^^

Zrobi mi ktoś sygnę? Najlepiej ze strzelającą Neytiri z avatara (chyba każdy widział) i podpisem JemMaslo ;>

Bo sam lepiej się orientuje w Delphi niż w tym ;>

Opublikowano

ja bedzie patcher i gdzie go mmy wkleic? nie elpiej dac calego clienta? ;p i jeszcze raz moje pytanie jakie lvl mniej wiecej da rade przy tym exoie wbic w 1 dzien? ;p i co z ku i kamieniami duchowymi? u npc? g1 g2 g3 iyd. czy g1-P?

Opublikowano

up@

serwer medium-hard ma byc ;D

wiec chyba g1-g2-g3 itp.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...