Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Swoje misje? Ty chyba śnisz? Te dzieciaki miałyby wymyślać coś swojego - po co? Lepiej wziąć bronie zbroje z l2, a misje z neta i się pod tym podpisać.

Taaa... bo według Cb pisanie questów jest równie trudne jak zdobycie Mount Everest ... Pozdrowienia dla pana który ocenia Team nawet nie znając jego pełnego składu.

@edit.

No tak ... Ten "pan" nie ocenia serwera tylko osobę która go zrobiła... (pewnie nawet nie przeczytał zapowiedzi)

xd2ne.jpg

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość daronian
Opublikowano

Hm... no dobrze tylko jeszcze mi powiedzcie jakie raty. Szukacie kogoś do pomocy? np. byłego administratora największych polskich serwerów?

Opublikowano

Racja, server nie kazdemu musi trafiac do gustu, ale po co wygadywac brednie, ze kopiujemy tylko bronie? Sprawa forum. Skoro sie tak podoba to postaram sie zalatwic podobne.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@UP

Swoje misje? Ty chyba śnisz? Te dzieciaki miałyby wymyślać coś swojego - po co? Lepiej wziąć bronie zbroje z l2, a misje z neta i się pod tym podpisać.

dzieciakiem to ty tu jesteś , sam pewnie spolszczenia zrobić nie potrafisz a piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia ....

aż mi cie szkoda jak patrze co piszesz ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

Prosił bym tylko o dodanie marmurków do handlarza. Przyda się na pewno dla Archera

Pozdrawiam i zdrowia

Assim

Opublikowano

Nie Is, nie bedzie, ktos pracuje po 12 h dziennie po to zeby moc jeszcze ze swojej kieszeni oplacic dedyka, i nic z tego nie miec. Zadajesz glupie pytania.

Opublikowano

Wszystkie mapy są odbugowane, kowal nie pali do +6 kamienie dusz trzeba dropnąc z metinów (dropią same +3/4 można je ulepszać na +5 więc nie widzę problemu - przynajmniej metiny będą do czegoś przydatne a robienie eq nie będzie sie ograniczało do stania przy handlarzu.). Nie, szafirowej stali nie będzie co do mikstury na porost czegoś tam u mężczyzn ... nie jestem pewien.

@edit

Zamiast szafirowej stali będą 3 nowe zbroje. Maksymalnym levelem na serwerze będzie 130.

@down

Tak, jestem prawą ręką Merkona. ; )

A to już do dupska jak nie bedzie szmaragdowej tylko jakieś wymysły nowe... pewnie jakieś hwangi albo stalka z zmienionym kolorem...

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Merkon mam parę pytań i propozycji liczę że odpowiesz:

Pytania:

1.Serwer postoi dłużej niż EvoniS?,nie będzie bugów?

2.Ile czasu będzie się biło 130lv.

3.Czy są w planach jakieś fajne eventy?

4.Czy forum będzie takie jak na Evonisie oby tak bo tamto było extra?

Propozycję:

1.Proponuję dodać mapę która nazywała by się kraina cyklopów na mapie były by same cyklopy miały by one 120lv.Dam wam linka do poradnika na mpc jak dodać 20nowych mobów 2 od dołu z lewej to cyklop napiszcie co o nim sądzicie?

http://www.mpcforum.pl/topic/399646-download20-nowych-mobow/page__p__2842572#entry2842572.

2.Wiem że dodałeś na serwer wierzchowce ale ja proponuję też dodać unikalne wierzchowce które by dropiły z najsilniejszego bossa.Wierzchowce to np:jednorożec a najlepszym był by smok.

Pozdrawiam!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

@SVer

1. Bedzie duzo nowosci. Jednym z pierwszych update zostanie dodane 12pietro. Metkow, mobkow itd jest masa.

2. Gildie zakladamy od 55lvla.

3. W grze? raczej tak, a jak sie nie uda to spokojnie. Server bedzie mial specjalny nr gg do problemow, support i forum.

4. Ciekawy pomysl...

5. Nie, jedynie dodamy je do dropu w takie dni jak swieta itp.

6. Tak.

7. Nie sadze.

Na reszte pytan znajdziesz odpowiedz w tym temcie.

Pisane na fonie, za wszelkie bledy przepraszam

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Merkon mam jeszcze jedno pytanie.Mianowicie jak spora ilość graczy osiągnie 130lv czy zostanie podniesiony max lv?Powiedz co sądzisz o tych propozycjach:

1.Proponuję dodać mapę która nazywała by się kraina cyklopów na mapie były by same cyklopy miały by one 120lv.Dam wam linka do poradnika na mpc jak dodać 20nowych mobów 2 od dołu z lewej to cyklop napiszcie co o nim sądzicie?

http://www.mpcforum.pl/topic/399646-download20-nowych-mobow/page__p__2842572#entry2842572.

2.Wiem że dodałeś na serwer wierzchowce ale ja proponuję też dodać unikalne wierzchowce które by dropiły z najsilniejszego bossa.Wierzchowce to np:jednorożec a najlepszym był by smok.

Pozdrawiam!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

Merkon mam jeszcze jedno pytanie.Mianowicie jak spora ilość graczy osiągnie 130lv czy zostanie podniesiony max lv?Powiedz co sądzisz o tych propozycjach:

Pozdrawiam!

Odpowiedz Merkon!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

nie ma to jak dać wygląd tarczy i pierścienie z innej gry....

bo tak wyglądają tarcze i pierścienie z l2 i z tego co wiem takie są od początku tej gry....

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale zapewne (jak większość serwerów) nie wypali...

zapowiedź/publikacja napisana z fantazją, a w grze DUPA;(

Dowiemy się czy tak będzie jak napisałem już za 5 dni..

wgl. czy wystartuję, czy bd tak jak z EvoniS...

#Merkon

Mam nadzieję, że serwer wypali ;D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Ja mam pytanie co do IS(płatnego).Czy będą tam zbroje,bronie lub biżuteria czy cos typu rękawice złodziej,pierścień doświadczenia.Merkon mógłbyś podać swoje gg na PW

16322917.jpg
Opublikowano

Merkon powiedz co sądzisz o tych unikalnych wierzchowcach które wylatywały by z najsilniejszego bossa i tylko nie liczni mieli by je powiedz co o tym sądzisz?

standup2a.png

satabplayer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...