Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mógłbyś podać rozpiske ulepszenia 1 broni np. jak od bojowego do smiercio (chcialbym wiedziec ile bedzie broni), jeżeliny mi sie spodobalo to wezme kolegów z innych serwów bo ten zapowiada sie dobrze

Opublikowano

Merkon,

podoba mi sie ten projekt, ale jak znów zawiedziesz to Cie ZGWALCE!

wiec dopilnuj wszystkiego ; )

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Merkon,

podoba mi sie ten projekt, ale jak znów zawiedziesz to Cie ZGWALCE!

wiec dopilnuj wszystkiego ; )

Strach sie bać ; >

xd2ne.jpg

Opublikowano

Ja mam taką prośbę do teamu, dajcie trochę wcześniej klienta gdyż nie wszyscy mają "super pro" neta i niektórym się ściąga kilka godzin, gdyż będzie trochę głupio jak gracze z szybszym netem będą mieli już np. 50lvl a ktoś będzie dopiero zaczynał gdyż ma słabego neta.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jedne wielka ściema...

Merkon po co się zabierasz za serwery jak i tak padają? Nie umiesz nic zrobić, a jak już coś zrobisz to potem i tak to pójdzie w błoto.

Ja bym na ten serwer nie czekał, bo nie ma sensu. Padnie po pierwszym tygodniu.

Merkon Ty masz zapowiedzi bardzo ładne (dlatego dałem +), ale serwery masz beznadziejne. Jeżeli Cię tym uraziłem czy coś to nie miałem takiego zamiaru, mówię jak to wszystko widzę po twoich wcześniejszych wykonaniach.

Opublikowano

Jedne wielka ściema...

Merkon po co się zabierasz za serwery jak i tak padają? Nie umiesz nic zrobić, a jak już coś zrobisz to potem i tak to pójdzie w błoto.

Ja bym na ten serwer nie czekał, bo nie ma sensu. Padnie po pierwszym tygodniu.

Merkon Ty masz zapowiedzi bardzo ładne (dlatego dałem +), ale serwery masz beznadziejne. Jeżeli Cię tym uraziłem czy coś to nie miałem takiego zamiaru, mówię jak to wszystko widzę po twoich wcześniejszych wykonaniach.

O ile się nie mylę, to merkon miał tylko jeden serwer, a że nie poszło po jego myśli, to każdemu może się zdarzyć.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Jak narazie to jedyną beznadziejną rzeczą w tym temacie jest twója wypowiedz ...

mi się wydaje że to właśnie " twója " wypowiedź jest bez sensu bo nic nie wprowadza

merkon miał świetne serwery póki co ale tylko w zapowiedziach , myślicie że range to mu dla zabawy zabrali

na Prima aprilis ....

Ja jak pisałem mam nadzieje ale nie spodziewajcie się że serwer wyjdzie w czasie i będzie ładnie wykończony bez bugów bo to raczej niemożliwe .

NJxbd4x.png

Opublikowano

LowPointer zamilcz no lifie jak masz powtarzać po ludziach pokroju Paciula . Jak cie nie interesuje ten serwer to poprostu wyjdz z tematu..

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Niby jest na co czekać ale każda zapowiedź teraz jest wielce kolorowa ale zobaczymy jak to bd ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...