Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta][Free Build] brak white-listy

LucKy_skiLL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ serwer zostaje przeniesiony na nową maszyne, spokojnie IP się nie zmieni ;]

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Najgorszy server na świecie nie polecam go Admini nie ogarnięci daja bana za nic moderatozy olewają wszystko Pisalem do jakiegos admina jespera tak chyba ja pisalem o dzialke a on sie nie odzywal i dostalem bana o tresci "Nie dostaniesz nara spier** na drzewo" ZAL wienc nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Najgorszy server na świecie nie polecam go Admini nie ogarnięci daja bana za nic moderatozy olewają wszystko Pisalem do jakiegos admina jespera tak chyba ja pisalem o dzialke a on sie nie odzywal i dostalem bana o tresci "Nie dostaniesz nara spier** na drzewo" ZAL wienc nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poprawka kolego.

Pisałeś coś w stylu "MOŻNA DZIAŁKE??????????????????????????????????????????????????????????????????????"

Odpisali ci że są obecnie zajęci to ty zacząłeś: "Jasper je**ny adminie dasz mi tą działkę??????????????????????" i za to poleciał ban ;>

Serwer jest fajny, a jeśli leci ban to zasłużony z tego co widze przez te kilka dni gry :)

Najpierw zaczynacie sapać do adminów a potem dostajecie bany i płacz ;d

31b674f3355fc1312e5c3a358736d670.gif?1311455603

A może by tak + ? ;d

Opublikowano

Zgadzam sięz @up, robiliśmy ważną rzecz z jesperem a dana osoba zaczęła bluzgać i przeklinać na temat jespera ; )

Ps. Serwer chyba padł.

Opublikowano

Tak jak napisała xVodkax ban poleciał za to co napisałeś, a co do działek to były robione wiec to tyle.

A do Ciebie koleżko xNoLifex nie zmyślaj bo nie napisał "Nie dostaniesz nara spier** na drzewo" tylko "Nie dostaniesz, nara"

Więc idź się schowaj i najlepiej to pograj na singlu jak nie umiesz zapanować na emocjami. :)

Opublikowano

b_560_95_1.png

Według rankingu gametracker zajmujemy 40 miejsce wśród najlepszych serwerów minecraft na świecie :D

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA! Serwer był robiony od nowa, + nowa maszyna + whitelista, serwer bedzie online, wiec jezeli ktos chce byc na whitelist to niech napisze tutaj swoj nick z minecrafta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...