Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta][Free Build] brak white-listy

LucKy_skiLL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro na forum (adres znajdziecie w moim podpisie lub na serwerze) rusza konkurs na Policjanta, będzie to osoba która pilnuje porządku na serwerze, będzie miała dostęp do teleportowania graczy do więzienia. Więcej na forum i serwerze, zapraszam 89.231.6.85:25567

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Nie dawaj forum do podpisu bo to jest Reklamowanie Innych For.

@top

Server Full -.- ;d

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Będzie to konkurs reklamowy ;] Myślę, że niedługo będzie 20 slotów na serwerze ;]

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Będzie to wklejanie na inne fora, kodu reklamowego serwera MineCraft, naprawdę warto.

Opublikowano

Jutro będzie wszystko napisane na forum w dziale konkursy, zapraszam do rejestracji i na serwer ! :D

Opublikowano

Serwer ma już 16 slotów i wiecej RAMu, zapraszam IP: 89.231.6.85:25567

Opublikowano

Administracja serwera jest bardzo pomocna można na nią liczyć. Serwer godny do polecenia. Tylko szkoda że serwer przeważnie jest Full ; D

Opublikowano

Serwer ma od teraz swój monitor przez co będziecie, mogli zobaczyć ile graczy jest na serwerze :D

1-79702-350x20-004894-004894-111111-FFFFFF.png - Zapraszam - 89.231.6.85:25567

Opublikowano

Podoba mi się ten monitoring ; ] Prawie przez cały czas full tylko czemu jest ta kreska jak by nikt nie grał

Opublikowano

Ponieważ teraz dodałem serwer ;] Zapraszam do gry, im więcej graczy tym więcej slotów będzie !

Opublikowano

Zostały dodane nowe działki, jak i podział na ulice, zapraszam

Opublikowano

Nowy posąg i nowe działki !!

123123123123123123b.png

dzialki.png

Zapraszam na serwer

Opublikowano

1-79702-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png

Serwer cały czas jest pełny, aby było wiecej slotów kup działke premium i nam pomoż, wiecej informacji na serwerze

Opublikowano

Serwer ma wiele Minusów!

1. Oszustwo M.in. : Lucky, nie ulepszaj kitów.

Jak sie nie podoba to niech nie grają, nie musicie biegac po drewno, potem po cobbla, odrazu to macie i to uszanujcie

Czekam w grze Lucky! . Druga linijka "Nie musicie biegac po drewno, potem po cobbla, odrazu to macie i to uszanujcie. Heh Wbiłem na serwer Poprosiłem o drewno I niestety ODmowa.

2. Nie ogarnięta Administracja.

3. Nie ogarnięci gracze .

4. Nie ogarnięci Vip'owie

5. Nie ogarnięci Moderatorzy

6. NIE POLECAM SERWERA!

Nie polecam naprawde

Opublikowano

Ten gracz dostał bana za wyzywanie dlatego tak mówi, i prawda prosiłeś o drewno, i wszyscy Ci tłumaczyli "Administracja nie daje itemów" i tak jest admini dają tylko wodę, lawę i złote jabłka w szpitalu na prośbę, a my to sumiennie robimy, wiec nie kłam, że administracja jest nieogarnięta. Gdyby tak było serwer nie byłby cały czas full ;]

Opublikowano

My stawiamy na jakość nie ilosc, dlatego u nas się tak dobrze gra, BEZ LAGÓW! Już wkrótce będzie można wykupić rezerwacje slota !

Opublikowano

Świetny serwer, administratorzy ogarnięci, miła atmosfera i serwer ma parę ciekawych pluginów. Polecam, tylko reklama taka niczego sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...