Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta][Free Build] brak white-listy

LucKy_skiLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie wiem jak zrobić z tym metrem, bo jak wagony będą jeździć same to będzie można je rozwalić i ukraść, a jak zdejmę cuba tak aby każdy mógł sobie stawiać wagonik, to znowu tory ukradną, macie jakieś pomysły ?

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warpy są, ale metro jest takie fajnie nie? :D Co do wysyłania, to jeszcze trochę potrwa, bo nie jestem u siebie i nie ma tu super neta ;x

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Laki nic nie olał, tylko naprawia serwer, juz odpaliłem i mysle, że bedzie działac

Opublikowano

Banowaliśmy siebie nawzajem admin admina, aby sprawdzić czy bany działają ponieważ serwer nie działał, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, takiej miłej administracji nie ma nigdzie, uwierzcie mi ^^

Opublikowano

oka naprawdę jesteś żałosny...

Jestem tam graczem od 2 tygodni i jak ja coś piszę do administracji to bez żadnych problemów mi odpisują. Wiec miałeś pecha gównie, od samego początku twoje pytania z CAPS LOCK'em były tak żałosne ze każdy Ci pisał żebyś poczekał, A Ty dalej cioto piszesz jak dziecko 10 letnie bo nie umiesz poczekać. Chyba sam widziałeś że coś testowali jak wyżej wymienił H@ Lucky_skiLL więc ten user dwa posty wyżej to takie gówno ze szkoda gadać i jego wypowiedz bez sensu są jak zjebana końska spierdolina, do dupy z takimi lamusami.

Więc zapraszam na serwer, tylko prosiłbym na wstępie o cierpliwość, a nie jak ta ciota wyżej.

Przepraszam za te bluzgi ale jak się dowiedziałem że on coś takiego napisał to od razu dostałem szału.

Opublikowano

Ten serwer to naprawdę skarb w sieci, nie znajdziecie drugiego tak dobrze skonfigurowanego, ogarniętego serwera do gry MineCraft. Na chwilę obecną posiadamy 1,5 GB RAMu lecz wkrótce dokupimy większą ilość. Pamiętajcie tylko my stawiamy na jakość, nie na ilość dlatego gra na nasz serwer jest wolny od lagów, ścin i innych gówien. Grając u nas nie tylko zapewniasz sobie miło spędzony czas, ale uczysz się nowych rzeczy, każdy nowy gracz na serwerze, jest ciepło witany, gracze również angażują się w życie serwera i pomagają administracji na każdym kroku. Tak wiec zapraszam na serwer :]

Opublikowano

Teraz dorobiliśmy nowe działki i naprawiliśmy teleport do netheru, wiec zapraszam.

Opublikowano

Polecam serwer , wszyscy admini ogarnieci , nie mow glupot oka bo to nieprawda , po prostu testowali z reszta bys czytal bys wiedzial . Jeszcze raz polecam serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...