Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta][Free Build] brak white-listy

LucKy_skiLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecraftm.png

Serwer jest online 24/7 IP: 89.231.6.85:25567

Hostowany przez dostawce gier multiplayer, lokalizacja Zamość, 0 lagów !

Mamy same potrzebne pluginy, po wejściu na serwer wpisujesz /register twoje_haslo i możesz grac ! Dostajesz dużą działkę i porządny ekwipunek na start, Zapraszamy 89.231.6.85:25567

Aby dostać dodatkowy ekwipunek na start, wpisz /kit tools

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"

Mamy same potrzebne pluginy, po wejściu na serwer wpisujesz /register twoje_haslo i możesz grac ! Dostajesz dużą działkę i porządny ekwipunek na start, Zapraszamy 89.231.6.85:25567 "

Ta jasne nic nie dostajesz tylko kamienny kilof siekiere lopate

W dodatku admini dra morde ze zmyślamy

minecraftm.png

Serwer jest online 24/7 IP: 89.231.6.85:25567

Hostowany przez dostawce gier multiplayer, lokalizacja Zamość, 0 lagów !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mamy same potrzebne pluginy | po wejściu na serwer wpisujesz /register twoje_haslo i możesz grac ! Dostajesz dużą działkę i porządny ekwipunek na start|, Zapraszamy 89.231.6.85:25567

łal otrzymujesz kamiene kilofy itp takie cos to ja moge w 5 min w lesie zrobic

Opublikowano

Narazie 11, ekwipunek będzie ulepszony, zapraszam na serwer

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Narazie jest tylko 11 slotów, ale mamy dużo graczy i dużo dobrych pluginów które zatrzymują u nas graczy, zapraszamy na serwer, już nie długo rusza konkurs na policjanta !

Opublikowano

Lucky, nie ulepszaj kitów.

Jak sie nie podoba to niech nie grają, nie musicie biegac po drewno, potem po cobbla, odrazu to macie i to uszanujcie ;)

Czekam w grze Lucky!

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Alek6363, a zobacz czy na innym nicku będziesz mógł wejść, ponieważ kiedyś tez miałem taki problem na Singlu ;]

Opublikowano

No chyba pomyliłeś serwery kolego, od początku serwera nikt bana nie dostał, co najwyżej poszedł do więzienia. Serwer ma już 15 slotów zapraszam !

Opublikowano

Connecting lost

End Of Strem czy jakos tak HELP

W dodatku serwer fajny bana dostała jedna osoba o nicku Kaziu Bo wyklinał i przeszkadzał bo stracił itemy to przeżywał to jak mrówka okres i tak jak powiedziałem klną i przeszkadzał w grze

Opublikowano

No tak, ale przesadził, kultura na serwerze jest dobra, i myślę ze administracja również, praktycznie nie gramy tylko pomagamy. Niżej daje SS pikaczu :D

ujhiugiu.png

Opublikowano

Licze ,ze powiekszysz do 30 slotow minimum , nawet Veskin tam gra ;OOO

A no gra :D Powiększę jak tylko będę miał więcej kaski ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...