Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Długo się zastanawiałem czy wstawić ten pliczek na forum po nieprzyjemnych sytuacjach w dziale M2 ale co tam wszystkim się nie da dogodzić i zawsze znajdą się krzykacze :).

A więc Bot służy do zbierania Złotych jajek oraz Mleka na farmie Millerów - program działa dzięki micromacro więc nie macie czego się obawiać do tego dochodzi wyłącznie skrypt .

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/W6RX0OCE3H

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=719c1ab6e6b9469f14d0bcd0ee9b32dbd9a8b2f3b55add5714739e2cca69896c-1309704101

Instrukcja znajduje się w pliku ale napiszę i tutaj :)

1. Rozpakuj

2. Wejdź w folder - Zlote jajo -> scripts -> rom -> profiles (znajduje się tam plik xml zmień jego nazwę na nick postaci która będzie zbierać jaja)

3. Uruchom Grę i zaloguj się na postać

4. Wejdź na ranczo millerów i podejdź w pobliże mpc od misji z jajkami

5. Uruchom Zlote_jajo.exe

6. W okno wpisz - rom/bot i wciśnij "Enter"

7. Po wyświetleniu grafiki wciśnij "delete"

8. Po chwili wyświetli nam się lista do wyboru 1.Zlote_jajo 2.Mleko - wybieramy opcję która nas interesuje np.1 i wciskamy "enter"

9. Postać zacznie zbierać pokarm karmić kury zbierać jaja oraz oddawać i pobierać misję

- Okno programu jak i gry może być zminimalizowane więc spokojnie możemy włączyć sobie film ;)

Uwaga!

W razie gdyby program nie chciał nam działać musimy utworzyć w plikach instalacyjnych gry (tam gdzie jest zainstalowana gra) foldery o nazwach

- "Interface" a w nim "AddOns"

- Po czym wkleić podkatalog "ingamefunction" znajdujący się w paczce w folderze ADDON.

I to by było na tyle :) mam nadzieję że wielu z was będzie wdzięczna ;) jak i zapewne nie bo bot zrobi się ogólnodostępny :D

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mafiozak jak tak bardzo chcesz wstawię ci sam skrypt a resztę sam sobie dograsz "micromacro" i tak samo pokaże ci na skanie ... skoro działa to nie marudź bo usunę plik i na tym się skończy ;)

Opublikowano

Chodzi świetnie :> Jak przez jakiś czas będzie chodzić tak dalej to kupie Ci piwo :>

@Edit

Tylko ten addon mi coś nie pasuje xD Jak bd miał czas to go dokładnie przejrzę :>

@Edit2

1 jajo i złote :>

Opublikowano

ladnie wytlumaczone wszystko elegancko ale ja cos zle chyba robie juz jak bylem w oknie gdzie wpisywalem te komendy na koncu nacislem 2 czyli złote jajo po chwili pojawio sie okno ze zaladowano i jakis komunikat na zolto po angielsku

sory po polsku pisalo ze nie ma ingamefunction ale robie tak jak jest napisane w instrukcji i nic nie daje i jeszcze pisze zeby usunac automatyczne sprzedawanie

Opublikowano

ja juz sobie poradzilem musisz w folderze z gra zrboic folder "Interface" nastepnie w nim stworzyc kolejny folder o nazwie "Addons" jezeli juz masz zrbiony folder interaface i addons w katalogu z gra to wejdz do sciagnietego pliku czyli tam gdzie jest zlotejajo.exe i tam masz ADDONS wejdz w folder i i skopiuj "Ingamefunction" do folderu "Addons" ktory stworzyles i pamietaj zeby zrestartowac gre bedzie ci dzialac na 100% ja zarobilem juz 11zlotych jaj od wczoraj

dostaje sie cos cennego za misje zkrowami

Opublikowano

sory za offtopic chociaż nie wiem czy nim jest :D

Polecam na Saoraidzie się wstrzymać na razie wczoraj dostałem bana na innym koncie ( przedwczoraj bota używałem ) czyżby mieli takie nudy że się tym interesują? :O tylko żeby skrzynki nie sprawdzali...

a co do bota to ładnie wytłumaczony ale w instrukcji .txt nie dopisałeś

2. Wejdź w folder - Zlote jajo -> scripts -> rom -> profiles (znajduje się tam plik xml zmień jego nazwę na nick postaci która będzie zbierać jaja)
:P

@edit

@lukas94mos

żarełko po +10/+20/+30 dla peta nie przypisane i czasami przypisane +10 lojalności

@edit2

hahah sory już myślałem że się za to zabrali a zapomniałem że w id mam jeszcze cyfre 1 botujcie dalej :D

BestiariuszSignature.png
Moje aktualne zajęcia:

• Spolszczanie Wikipedii RoM-a
  • Nadzorowanie addonów: pbInfo, ComeOnIn, GridCliqueIt, RuneCraft, SlashAFK, nkCooldown
Opublikowano

Działa bardzo dobrze :) Lecz nie wiem czemu ani jednego złotego jaja nie mam po 2h botowania ;x

Po 3h mam tylko 7 jajek ale lepsze to niż samemu to robić dla autora/autorki leci + :D

Opublikowano

Ten bot na złote jaja jest po to żeby zebrać troche dla siebie, bo zarobić na tym się nie da xD Ale itak fajnie ;p w nocke na 2 kontach jechałem i prawie 60 jajek xD

Opublikowano

jutro zostawię na cały dzień ciekawe ile jajek wpadnie ;> no może nie jak lodu ale całkiem w miarę pozbierać trochę i na całkiem ładne eq starczy :D

Opublikowano

Ja mam taki problem ze postać sobie stoi i klika ESC xD tyle ze nie zawsze jak chodzi jakis czas to czasami sie tak robi ;) Wie ktos OcB?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...