Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Justin Bieber ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha beka.. Nagle każdemu nie przeszkadza,a tak w sygnaturach widzi się śmieszne łańcuszki typu "Nie lubisz biebera to wklej to na swoją sygnaturę".

Bieber jest pedałem ? No nie wiem skoro chodzi z Seleną,którą chyba każdy facet chciałby wyruchać :D

Podsumowując zazdroszczę mu kasy,lasek , ale nie mówię że jest taki i taki bo go nie znam...

Opublikowano

To teraz z innej beczki -- Kto chce mieć z nim sygnaturkę ?? :P Zrobię każdemu, pisać na pw.

Ja do niego nic nie mam, nie podobają mi się jego piskliwe piosenki, nie słucham ich. Tyle.

I nie wiem po co on nadal śpiewa skoro ma 2x więcej hejterów od fanów.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Wszyscy go nienawidzą itd. Za fryzurę i za kasę

Ale gdybyś Ty dostał/dostała propozycję od kogoś z Hollywood? Śpiewaj taką muzykę jak Biebier, a rocznie za sam kontrakt dostaniesz np. 14 mln $

To z chęcią bym zaczął śpiewać. Dzisiaj nic się nie robi za darmo...

Opublikowano

moim zdaniem większość go nienawidzi nie z powodu jego głosu czy wyglądu lecz że taka fujarka jak on dostanie od starych setki tysięcy dolarów na wypromowanie się, mają znajomości z tymi dupkami co śpiewali z justyną i ma się za niewiadomo co. bez znajomości i bez kasy nie był by wart tyle co murzyn ;D

;]

Opublikowano

Ja nieznosze jego zjebanego pedalskiego głosu, wyglądu i tesktów piosenek.Na goscia patrzeć nie moge.A tak an serio to prawie żadna dziewczyna go nie lubi z moich kolezanek to moze 5/100 w przyblizeniu.MAM NA TEGO POJEBA WYJEBANE.

Opublikowano

Powiem Tak.

Do Justina nic nie mam. Ja jestem punkiem i nie interesuje mnie on i jego muzyka.

A ci, co piszą "To ch*j/pedał" to mu po prostu zazdroszczą zajebistej dupy (laski) i kasy.

Jeśli chce, to niech robi taką karierę.

Żadna praca nie chańbi.

1309559298-U363838.jpg

Zbieram -

Opublikowano

szczerze?? ja do niego nic nie mam, mam tylko do jego anty-fanów, wk*ia mnie np. że w jednym komentarzu pisze że to dziewczyna a w drugim że gej... no k*a ogarnijcie się, dziewczyna nie może byc gejem... no JP. (ja pier*ole) po prostu....

shoob.png

Opublikowano

Wystarczy sie w USA urodzic z talentem robia z ciebie takiego biberka i trzepiesz kase

Jest mi on obojetny jego utwory mi sie nie podobaja teledyski tez on sam tez nie ale nie hejtuje.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zawsze będę powtarzał, że najlepsza reklama to antyreklama. Przez tych wszystkich "hejterów" jeszcze długo będzie o nim głośno. Do samego Biebera nic nie mam, fajnie się ubiera, normalnie wygląda, ma kupę kasy, fajną dziewczynę, niech mu się wiedzie jak najlepiej. Na jego muzykę nie będę najeżdżał, po prostu nie mój gatunek, wolę hard rocka, a z tego co się orientuję, to nie odstaje od tego co śpiewają inne "gwiazdki" popu.

Wszyscy inni "hejterzy" są po prostu zazdrośni, ale przez tą zazdrość on robi się coraz popularniejszy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zjebany temat

Nie słuchajcie jego piosenek jak go nie lubicie ja nie słucham i nie pierdole jak wy że go nie lubię ..

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Opublikowano

Przez jego obrażanie wyzywanie stał się bardziej sławny bo ludzie to rozgłaszją na forach itp

a potem ktoś się dowiaduje i next osobie i tak robi sie fabryka rozmów

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zawsze będę powtarzał, że najlepsza reklama to antyreklama. Przez tych wszystkich "hejterów" jeszcze długo będzie o nim głośno. Do samego Biebera nic nie mam, fajnie się ubiera, normalnie wygląda, ma kupę kasy, fajną dziewczynę, niech mu się wiedzie jak najlepiej. Na jego muzykę nie będę najeżdżał, po prostu nie mój gatunek, wolę hard rocka, a z tego co się orientuję, to nie odstaje od tego co śpiewają inne "gwiazdki" popu.

Wszyscy inni "hejterzy" są po prostu zazdrośni, ale przez tą zazdrość on robi się coraz popularniejszy.

No, taka prawda.

btw, też mi się nawet podoba jego styl. ; d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. Nie traktuje jego " piszczenia" jako muzyke :)

2. Ma cholernie duzo antyfanow , mysle ze podstawa jest to ze sie wywyzsza i za pewne jego wyglad

3. Nie slucham nawet muzyki w stylu bieberka bo mnie lekko mowiac denerwuje

BTW. Pamietajcie TRANCE !!! <3

Opublikowano

Bieber w tydzien rucha wiecej dziewczyn niz zwyczajny koles w rok, hajsu ma jak lodu, no i chcialbym miec tak jak on.

everythingfou - sprawdź to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...