Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Justin Bieber ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do niego to może i nic nie mam, nie podobają mi się jego piosenki więc ich nie słucham, ale jego design OMFG jakaś różowa szminka itp. wiem że nie on się maluje ale mogliby go jakoś ogarnąć...

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam gościa głęboko ogólnie zwisają mi te wszystkie gwiazdy itp. Do niego nic nie mam ale jego głos jest poprostu do dupy i tyle.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Zauważyłem na YT, że tylko jego jedna piosenka jest strasznie popularna (każdy chyba wie o jakiej mówię) tylko na niej jest tyle negatywnych głosów. Jak sprawdzałem inne to było tam dużo mniej negatywnych głosów niż na "Baby". Wniosek= ci co go nie lubią nie słuchają jego piosenek tylko dają "nie" tylko i wyłącznie na jedynej jego piosence którą znają :P Ja tam jestem nastawiony neutralnie, bo podoba mi się jego jedna piosenka a resztę ma do dupy :P

15005964.jpg

Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam.

Opublikowano

Cześć =) Wszyscy oczywiście orientują się kim jest Justin ^^ otóż od dłuższego czasu nachodzą mnie myśli dlaczego wokół jego osoby wybuchła taka hmm jak to nazwać '' nienawiść ''. Pod jego filmami na YT najczęściej można ujrzeć texty typu '' Fuck You Justin '' lub w sygnaturach na forum obrazki typu '' Nienawidzę Justina Bieber'a lub łańcuszku w stylu '' Jeżeli należysz do tych 10% osób które by oglądały i patrzały jak bieber skacze itp itp '' ^^ Wg.mnie wielu hejtuje go po prostu dla myśli że są fajni i mówią sobie '' Patrz on 100 osób nie lubi Biebera to ja będe 101 osobą ''. Jakie mogą być inne powody do hejtowania Justina ? Jest jedną z najsławniejszych gwiazd na świecie , na 10 dziewczyn 8 na niego leci ^^ , ma w chuj szmalu i wiele innych rzeczy mogę wymieniać a krótko pisząc '' ma wszystko ''.

Kiedy pytamy się kogoś dlaczego nie lubisz Justina ? Najczęstszą odpowiedzią jest ? '' Bo jest Pedałem , Bo wygląda jak pedał '' i tutaj pada pytanie... Czy wygląd pedała to chłopak smyrający dziewczyny w swych teledyskach? ^^ Jak dla mnie hejtowanie biebera stało sie jakby to powiedzieć... Na topie ? = ) Ostatnio poruszyłem ten temat nawet z moim znajomym pytając dlaczego go nienawidzi... Odpowiedział mi '' Bo lecą na niego wszystkie laski a my chłopaki tego nie lubimy ''

Moje odczucia co do J.B są neutralne... Nie zrobił mi nic za co mógł bym go nienawidzić , nie hejtuje go także z zazdrości bo jak wiadomo to jest główny powód przez który jest hejtowany , co do jego muzyki... Nie powiem że jest chujowa bo niektóre piosenki naprawdę mi się podobają i na chuja mi to ukrywać ? ^^ A jakie są wasze odczucia co do Justina ? Nienawidzisz go ? Bo ? A może go lubisz ? Zapraszam do dyskusji =) A jeżeli ktoś ma zamiar dyskutować na poziomie '' bo to gej '' to dla takiej osoby polecam spierdalać do lustra i znaleźć tam drugiego pedała. Każdy ma inne uczucia ale nie można hejtować kogoś mówiąc że to gej choć w rzeczywistości ten chłopak nie jest kurwa gejem? : D Więc o co chodzi? = ) Zapraszam...

Ja rowniez nie mam nic do Justina aczkolwiek nie toleruje jego fanek. Sory ale kurwica mnie bierze jak widze na jakims portalu pokemoniaste napisy "l0fCiaMM jUsTINkA :** xD xD" mnie to po prostu wkurwia. Laski na niego leca? Makys to fajne ty laski znasz bo mnie nie kreca hot 12/13 czy nawet 16 ;p. A jak takiej zwrocisz uwage zeby pisala normalnie i nie robila bledow (to juz hardkorowe fanki hot 8/9) to cie zjada od chujow i skurwysynow. Dla mnie to brak szacunku do samego siebie... tym bardziej jak widze na yt co one odpierdalaja na koncertach i po nich. Jego muzyki nie slucham bo jej nie trawie, ale mysle ze nienawisc do niego narodzila sie wlasnie przez durnowate fanki. Moze ktos pisal o tym co ja sorki nie czytalem waszych wypowiedzi xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Ja mam do niego to że śpiewa tragiczne piosenki którymi koledzy nakurwiają całe dnie i noce - już mi się żygać chce ;f

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

xD Japierdole nie wytrzymam.I chuj że jest ładny (jak dla kogo) co kurwa wszyscy go hejtują bo się wybił,robi dobrą muzykę, ma fanki i głos dobry do popu :P Teraz to on może się tylko nabijać z tego tematu...Pozdro odmeldowuję się

Ps: Xenex a ty lepiej śpiewasz?

Taka prawda.Wszyscy się do niego czepiają jakby wam matkę zabił...

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Ludzie go tak wyzywają i nie lubią ponieważ zazdroszczą mu tego wszystkiego co ma i co osiągnął.

bauhaaha

Ja bym się wstydził śpiewać pop , bym się wstydził w wieku 16 lat mówić piskliwym głosem (ok, rozumiem, jedni mają wcześniej mutacje drudzy później. Ale mógł przynajmniej się nie ośmieszać przed słuchaczami). A co osiągnął? sławę, hajs i ładną dziewczynę <- z tym że to ostatnie jest dostępne dla wszystkich. Dodatkowo jest pośmiewiskiem dla polaków i ma więcej anty-fanów od fanów.

Mógł się chociaż obciąć normalnie na 6 mm ...

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano
xD Ja sam do justina nic nie mam bo Go nie znam z rl :P i nie chce wystarczy że moja siostra słucha jego nut ... OMG ! nie podoba mi się to wg co ona w tym kurwa widzi xD

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Mógłbym go nie lubić, bo przez niego niektórym dziewczyną sie we łbach pierdoli, zachowują się jak pokemony, no kurwa... nigdy go na oczy nie widziała, a wkręca że jest jej chłopakiem, albo ma z nim dziecko.

Ale to raczej wina tych 'normalnych' dziewczyn nie jego :P

Ogólnie to chuj mnie to obchodzi, czy jest pedałem, czy lesbijką, nie lubię jego piosenek(tzn. słyszałem kilka i mi się nie spodobały), ale te 'Bejbe' tak sie wpierdala do głowy, że sie tego pozbyć nie da !

Nie rozumiem ludzi, którzy chcą go zabić, czy robić z nim różne, dziwne rzeczy, dla mnie to jest pojebane.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie lubię jego głosu, jak go pierwszy raz usłyszałem w radiu to myślałem "fajny głos ma ta laska, zobaczę jak wygląda" wbiłem na YT a tu.. chłopaczek xD nie lubię także jego wyglądu i tego że nie raz pcha się tam gdzie nie powinien i robi to czego nie powinien, poza tym jego piosenki... co taki chłopczyk może wiedzieć o miłości o której śpiewa? gdy nie był jeszcze sławny i bogaty to jedyną kobietą jaka go kochała to była jego matka :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Czy sie go hejtuje .. hmm nie wiem. Ale , np. dla mnie jego muzyka jest głupia nie nosi przekazu a głos denerwuje i dlatego ja go , np. nie lubie.

Opublikowano

To po co słuchasz jego muzyki? Ja nie słucham takiej muzyki, więc dla niego nie będę robił wyjątku - i po kłopocie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja tam nie będę sciemniał. Nie trawie tego skurwola. Oby go pociąg pierdolną i go zniszczył i jego zjebana cipkę. Gowno mnie to obchodzi szczególnie te gówniane - i +. On może mi obciągnąć bo do tego się nadaje. Żal mi seleny bo ona jest spoko. Do niej nic nie mam a do niego tak. Niech go kurwa piorun pierdolnie.Jebany głos, pedalski wygląd, zjebana muzyka. NIE JESTEM HEJTEREM! Ale kurwa nie mogę jak na niego patrze.

xxx

Opublikowano

Powiedzieć ci kuźwa czemu ? Na początku był taki biedny i słodki, zarabiał na ulicy śpiewając i grając na gitarze . Potem kiedy jego kariera się rozkręcała, on coraz bardziej zapominał co tak na prawdę jest dla niego ważne . Teraz uważa, że jest najfajniejszy na świecie . W skrócie : rozpuścił się . -.-'

sygnaxd.jpg

" I don't know what is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

Cause you started something, can't you see?

That ever since we met you've ahd a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you " <3

347gryg.png

Opublikowano

To było tak:

jakies 4-3 miesiace temu siostra siedzi na laptopie (na necie surfuje xD) a ja ogladam Cartoon Network i wreszcie slysze cos Baby bay oooh, i krzycze do niej: Wez to kurwa wylacz ! i podchodze do niej, patrze a to justin bieber. Tak się o nim dowiedzialem.

nie trzeba więcej tłumaczyć. Nie lubie jego piosenek, do ubioru nic nie mam i tfasz taka troche dziwna ale nie mnie to oceniać.

Opublikowano

tylko "pokemany" i malolaty sie w nim kochaja, przeciez on nie jest meski, pamietacie te tytuly w necie ze ma jakas lime na oku i wasy a potem sie okazalo ze bylo namalowane, poza tym czy: kobiece usta, sklejone wlosy (bo nie wygladaja jak poprostu uczesane), cera 3 latki, i sladowe ilosci owlosienia na rekach, nogach czy innych tym podobnych miejscach to sa cechy meskosci?? gdyby tak bylo to bym do taty mowil "tato zawiozlabys mnie do sklepu?" ale poza tymi rzeczami to kieruje mna tylko zazdrosc i to ze nie nawidze takiego "zachwycania sie" innymi np. och jaki on slodki, jaki utalentowany itp... (oczywiscie w sesie do innych ludzi, nie tylko do Justina)

ok, wyzylem sie :)

Opublikowano

kurwa debile nie piszcie ze go lubicie w tym temacie bo dostaniecie tony minusow :O

a ja nic do niego nie mam sam mialem zamiar taki temat napisac xD

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ja mam tak.

W szkole.\

Przyznam mam pojebane osoby.

Owszem do Bibera nic nie mam.

Ale w szkole musze zmyslac , bo inaczej bym sie z tymi ciotami klucil :(

Co do niego jestem neatrualny.

Polska jest negatywna na jego soboe.

Jego piosenka "Baby..Baby" to wzbudzilo ta calo rzez w polsce wobec jego.

To moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...