Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Justin Bieber ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć =) Wszyscy oczywiście orientują się kim jest Justin ^^ otóż od dłuższego czasu nachodzą mnie myśli dlaczego wokół jego osoby wybuchła taka hmm jak to nazwać '' nienawiść ''. Pod jego filmami na YT najczęściej można ujrzeć texty typu '' Fuck You Justin '' lub w sygnaturach na forum obrazki typu '' Nienawidzę Justina Bieber'a lub łańcuszku w stylu '' Jeżeli należysz do tych 10% osób które by oglądały i patrzały jak bieber skacze itp itp '' ^^ Wg.mnie wielu hejtuje go po prostu dla myśli że są fajni i mówią sobie '' Patrz on 100 osób nie lubi Biebera to ja będe 101 osobą ''. Jakie mogą być inne powody do hejtowania Justina ? Jest jedną z najsławniejszych gwiazd na świecie , na 10 dziewczyn 8 na niego leci ^^ , ma w chuj szmalu i wiele innych rzeczy mogę wymieniać a krótko pisząc '' ma wszystko ''.

Kiedy pytamy się kogoś dlaczego nie lubisz Justina ? Najczęstszą odpowiedzią jest ? '' Bo jest Pedałem , Bo wygląda jak pedał '' i tutaj pada pytanie... Czy wygląd pedała to chłopak smyrający dziewczyny w swych teledyskach? ^^ Jak dla mnie hejtowanie biebera stało sie jakby to powiedzieć... Na topie ? = ) Ostatnio poruszyłem ten temat nawet z moim znajomym pytając dlaczego go nienawidzi... Odpowiedział mi '' Bo lecą na niego wszystkie laski a my chłopaki tego nie lubimy ''

Moje odczucia co do J.B są neutralne... Nie zrobił mi nic za co mógł bym go nienawidzić , nie hejtuje go także z zazdrości bo jak wiadomo to jest główny powód przez który jest hejtowany , co do jego muzyki... Nie powiem że jest chujowa bo niektóre piosenki naprawdę mi się podobają i na chuja mi to ukrywać ? ^^ A jakie są wasze odczucia co do Justina ? Nienawidzisz go ? Bo ? A może go lubisz ? Zapraszam do dyskusji =) A jeżeli ktoś ma zamiar dyskutować na poziomie '' bo to gej '' to dla takiej osoby polecam spierdalać do lustra i znaleźć tam drugiego pedała. Każdy ma inne uczucia ale nie można hejtować kogoś mówiąc że to gej choć w rzeczywistości ten chłopak nie jest kurwa gejem? : D Więc o co chodzi? = ) Zapraszam...

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam do samej jego osoby jestem neutralnie nastawiony ale nie lubię jego głosu. Co za tym idzie nawet jeśli spodoba mi się tekst jego piosenki to i tak nie przypadnie mi do gustu bo jego głos mnie irytuje. Ogółem jeśli chodzi o takie hejtowanie "na siłę" to jestem ponad to ale jeśli ktoś spytałby mnie czy bardziej go lubię czy nie lubię to odpowiedziałbym to drugie.

qsHVsoT.png

Opublikowano

To przecież zazdrość w najczystszej postaci ; )

Nie lubię go ze względu na wyjątkowo zjebaną muzykę jaką wykonuje[no przynajmniej dla mnie],i hejterzy też są wkurwiający ^^

Hejterzy który piszą o J.B pod piosenkami death metalowymi,no kurwa jak tak można!

Wniosek:Hejterzy bardziej wkurwiają od niego i jeszcze bardziej zwiększają jego popularność i sławę =)

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Większość osób go nienawidzi bo ma dziwny głoś (przed mutacją) lub dlatego że wygląda jak pedał . Z tym wyglądem to ja się nie zgodzę . Bo znam wiele osób (głównie chodzi mi tu o fryzurę ) którzy wcześniej od niego zaczeli się tak czesać (co ja się tak fryzury uczepiłem ) . Ja tam nic do niego nie mam . Myślę jak jedn z twoich znajomych "Bo lecą na niego wszystkie laski a my chłopaki tego nie lubimy" . Z początku podobnie myślałem .

Opublikowano

Po co wyskoczył na scenę? To, że jest sławny to nie jego robota, tylko ludzi, którzy się wokół niego kręcą. Parę lat minie, traci ten swój słitaśny głosik i co będzie robił? W filmach grał? Wielu ludzi ma większy talent od niego (przypuszczając, że on wgl go ma) i jakoś nie skaczą z tym do mediów i nie pchają się do sławy.

Opublikowano

Włosy ...

Poznałem Kolegę na Koloni co miał fryzurę jak on , śpiewał na dyskotekach bajbe oo ... , i na telefonie miał wszystkie jego utwory ...

OMG ...

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Nie lubię takich ludzi którzy wyzywają od ''gejów'', '' pedałów'' to że się ubiera inaczej niż kurwa Barak Obama nie znaczy że woli chłopców od dziewczyn... (Nawiasem mówiąc nie lubię jak się ubiera.)

Ma kasę, sławę, dziewczyny - ale kosztem czego ?... zazdrością, nie tolerancją, poniżaniem zazdrosnych buraków. - a są to szczególnie 10-13 letnie dzieci...

Może i ma zjebany głosik, ale dużo osób lubi jego piosenki (Ja do nich jestem neutralny)

Taka jest moja opinia na ten temat. ;)

Opublikowano

Mnie wkurwił po ostatniej scenie jak na jakiejś gali chciał zarywać do Rihanny ... I szczerze nie podoba mi się jego głos, ale nie mam w sygnie że jest pedałem itp. bo uważam że to żalosne ; )

Opublikowano

Mnie irytują jego piosenki !!! ;] I jest to jakiś tuman ;D po obejrzeniu kilku jego wywiadów stwierdziłem , że powinien się zabrać za naukę a nie śpiewanie i robienie takiej chujowej muzyki ;p

Takie jest moje zdanie na temat tego człowieka .

Opublikowano

Ja się spotkałem z tym tylko na różnych forach,własnie przez to co napisałeś

Może kiedyś słyszałem jakiś jego kawałek,ale nie przypadł mi do gustu i już więcej mnie to nie interesowało :P

Więc też nie wiem po co ludzie robią takie rzeczy skoro go nie lubią,ja praktycznie przez nich się o nim dowiedziałem :P

Robią nie potrzebnie sztuczny hałas .. :rolleyes:

A więc nie lubię jego muzyki = nie słucham jego muzyki = nie oglądam jego teledysków = nie interesuje mnie on ;)

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Nie słucham jego muzyki i nigdy nie będę słuchał.

Z twarzy wygląda mi nieco na pedała, ale jak jest naprawdę to nie wiem. :D

@MakYs - Fajne połączenie Bieber + Rysiek. Propsy

g0Tef.jpg

Opublikowano

Powiem tak mi to on w ogóle nie przeszkadza. Tyle mnie interesuje co zeszło roczny snieg. Muzyki jego nie słucham chyba z 5 razy tam coś posłuchałem przypadkiem i nie niektóre wpadaja w ucho. A Ci którzy obrażają go to pewnie mu zazdroszczą i tyle. ;)

Opublikowano

ja go nie lubię.

Dla czego?

Bo kurwa jestem zazdrosny...

A jego kawałki.... Najlepsze nie są.

Koci śpiew godowy, muzyka jest zupełnie popsuta:d

Moje zdanie

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

Opublikowano

Kilka lat temu nie wiedząc o nim, właściwie to mało wiedząc, malowałem mu makijaż w photoshopie, i wstawiałem na str. Wiem, głupie.

Teraz on mnie nie interesuje, współczuję mu jednak, że ma tyle antyfanów, z całego świata, ale cóż to coś, kosztem czegoś.

Nie zamieniłbym się z nim, wolę prowadzić spokojniejsze życie, nie mając za oknem pełno ludzi.

Co do piosenek, hmmm nie podobają mi się, gdyż słucham rocka. Po prostu.

Styl ubierania, nie przeszkadza mi. Twarz, nie wygląda mi na "pedała", tylko dla mnie ma chyba bardzo delikatne rysy twarzy.

Teraz jest z Seleną Gomez (którą bardzo lubię), życzę szczęścia im, bo jego fanki.. wiadomo.

Ode mnie tyle.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

najebałeś ściane tekstu i łudzisz się, że to ktoś przeczyta

jak ja gadałem z kumplami o nim to powiedzieli, że są neutralni wobec niego, więc gratuluje ci znajomych

Opublikowano

Jego zachowanie jest denerwujące.

Wywyższa się...

Dodatkowo nie nawidzę jego piosenek ; d

On w tych piosenkach pieje a nie śpiewa.

Nie umie po prostu śpiewać.

Opublikowano

Ja do niego nic nie mam, ale jego piosenki moim zdaniem są chujowe. Nie podoba mi się żadna z nich ; )

Opublikowano

Ja się spotkałem z tym tylko na różnych forach,własnie przez to co napisałeś

Może kiedyś słyszałem jakiś jego kawałek,ale nie przypadł mi do gustu i już więcej mnie to nie interesowało :P

Więc też nie wiem po co ludzie robią takie rzeczy skoro go nie lubią,ja praktycznie przez nich się o nim dowiedziałem :P

Robią nie potrzebnie sztuczny hałas .. :rolleyes:

A więc nie lubię jego muzyki = nie słucham jego muzyki = nie oglądam jego teledysków = nie interesuje mnie on ;)

Dokładnie gdyby nie ludzie którzy mu zazdroszczą nie wiem w sumie czego i go hejtują , to my nawet nie wiedzielibyśmy o jego istnieniu ;D

Ja dowiedziałem się o nim na MPC od ludzi którzy go nie lubią , z sygnaturek , których tematem przewodnim była nienawiść jaką , go darzą ;P

Koleś jest dziwny ale skoro niektórzy go nie lubią , to niech nawet tego nie okazują bo dzięki tej waszej nienawiści nie robicie mu na złość tylko podnosicie mu popularność ;D !!!!!

Opublikowano

Patrzcie, z tych 90%, którzy go nie lubią zrobiło się 50%, z czego tak na prawdę 20% go nie lubi bo są zwykłymi hejterami. Jak go nie można nie cierpieć? Nie znacie go, nie wiecie kim tak na prawdę jest, wygląd nie ukazuję prawdziwego człowieka, tym bardziej, że on ubiera się normalnie. Ja nie lubię jego muzyki, nie podoba mi się, ale jako człowiek niczym mi nie zawinił, jestem neutralny wobec jego osoby, bo też niczym mi nie imponuje. Moi koledzy mają większy talent od niego, problem tkwi w tym, że nie mają 13 lat, sweetaśnego głosiku i managera, który odwali im całą reklamę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Kiedyś ostro hejtowałem Biebera.Ale zakończyłem z tym.Po co go mam hejtować? Bo jest sławny? Bo ma fajne piosenki? Bo przyznam że nie które są fajne

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...