Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam echh a tak w ogole to moje 1 nie pliki i tylko na tych mam jakies problemy jak u kogos dziala to moze sprobuje przez TeamViewer pisac gg :5890734

Opublikowano

dobra zaraz wyhostuje i tutaj wrzuce momencik

sysinstall.png

dobra juz smiga dziekuje wszystkim bo dopiero dzieki wam znalazlem blad poprzednio mialem 1 cyferke zle

edit. macie po plusach

Opublikowano

kolego ja ci po krótce opisze jak ja to zrobiłem i mi chodzi

sysinstall-----configure---networcing----interfaces nastepnie 2 razy no nastepnie ipv4 z ip z hamachi i to ipv4 address ip z koncówką 100 maska 255.255.255.0 potem exit w bsd wpisuje /etc/rc.d/netif restart

i moge normalnie wbic do ftp i navicat

ps:jak dochodziłem do punktu inerface i dawałem no a potem yes to tez nie mogłem do bazy sie zalogowac

Opublikowano

Badar a ja mam taki problem, otoz jak dam start i wybieram 1 chanel zeby sie wlaczyl to ciagle mam takie napisy:

beztytuufx.png

Uploaded with ImageShack.us

Prosze pomoz mi.. bede bardzo wdzieczny

Opublikowano

Witam

Zrobilem tak jak Badar pisal i wydaje mi sie ze wszystko jest dobrze portmap jest zrobiony bug fixy porobione tylko gdy wlaczam np ch1 laduje sie i pokazuje sie tylko napis badar# i to wszystko zadnych bledow ani nic niewiem o co w tym chodz pomozcie;)

Opublikowano

komputeromaniak mozesz mi powiedziec jaka maske pod sieci wpisales i ktore porty masz? bo u mnie kumpel wbic nie moze przy wyborze postaci wywala go do logowania

jesli ktos chetny do pomocy z tymi portami gg: 5890734

lub prosze o plik portmap.ini jakie wy macie jesli wam dziala z gory dziekuje

Opublikowano

@UP

Mam ten sam problem, kiedy kumple wybierają postać to ich wywala z gry, i tak co chwile.

Opublikowano

no wlasnie juz nie tylko my to mamy ale tez inni to maja ale komus komu chodzi ciezko jest cos odpisac a badar ma wyebane bo robi swoj dedykowany server

Opublikowano

Więc ktoś nam pomoże, może w samej osobie badar, on wie na 100% o co chodzi. ?

Opublikowano

Mam to samo co wy kolega wchodzi na serwa i go wywala ( no hamachi) porty i wszystko odblokowane, jeszcze sproboje moze na innych plikach serwerowych jak zadziala to znaczy ze te pliki Badara są zje... dam edita

RMCF

Opublikowano

Macie racje, to trochę bez sensu. Autor dał pliki na światło dzienne, ale są jakieś problemy, w których nawet nie chce pomóc. A w temacie jest napisane: "Chętnie pomagam na wszystkie problemy". Ale już widać dużo osób ma ten sam problem, więc o co chodzi z tym ?

Opublikowano

Ludzie, ludzie....

Poprostu nie mam czasu, bo swój serwer dedykowany prowadzę =).

Dorobię FAQ, pomogę wam, podpowiadam na pyt w topicu , ale do dopiero pod koniec tego tygodnia .

Po za tym dam do nich update =d.

Pozdrawiam i liczę, że mi wierzycie . ;p

@Down i 2 x Down - lajtowo, dam ciekawe update ;d.

Opublikowano

Up mówi racje, wystarczy, że naprawisz to, aby inni gracze normalnie wchodzili na serwer bez wywalania ich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...