Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś poprawić archiwum z 7Zipa, mam problem z wypakowaniem jego, dochodzi do samego konca, a potem 2 errory ze jeden plik jest zenkryptowany, a drugiego erroru nie pamietam. Ale zaraz sprobuje na V-Boxie postawic. ;]

Opublikowano

Ahhh, dzieki nie zauważyłem tego ;]

spoko ;D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

yhym na speedyshear czy jak sie nazywa z pelnym laczem na innych tez tylko ta twoja "wstawka" co nie pyka i co tam wsadzileś ze zajmuje z niecalego 1gb az 1,5gb

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Ej ;// Ja tego troche nie kumam widac ze sie postarales, ale robienie serwa to dla mnie nowosc moglbys wyslac mi jakis poradnij krok po kroku jak to zrobic Ploośe Lapka w gore :!. ( Na Skype ; emankoxa12 )

Opublikowano

jak to rozpakować ?? wyskakuje mi błąd że plik jest uszkodzony a już pobierałem 4 razy..i nadal to samo

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

ehh...więc muszę zrobić na plikach by rain .dobra tam nic,dzięki za info.Szkoda że zepsute pliczki...

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

Witam !

na początku gdy rozpakowałem pliki działało mi Sf-by-badar dałem ile chce przeznaczyć pamięci systemy itp. pozniej coś nacisłem zresetowałem kompa bo się zaciął chciałem zwnowić pracę i wyszedł taki błąd:

11lmykx.jpg

Opublikowano

witam prosilbym o pomoc przy robieniu serwera mt2 na plikach by badar i quentinios pisac mi na gg 7642918 jestem slaby w robieniu serwerow

Opublikowano

Mógł by ktoś dać pliczki na inny serwer? Hellshare nie działa w moim kraju , a bardzo mi na nich zalerzy z góry thx ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...