Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzycie w to że Polska wygra Euro 2012?

Czy wierzycie w to że Polska wygra Euro 2012?  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzycie w to ?e Polska wygra Euro 2012?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha ha dobrze będzie jak nie zajmą ostatniego miejsca a Ty o wygraniu chyba lodów :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myślę że nasza reprezentacja jak by się postarała mogła by coś osiągnąć

czy wieżę?

- no zawsze mam nadzieje :)

35353.png

Opublikowano

Hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahha

Obyscie chociaz jeden mecz wygrali ...

Opublikowano

Muah, mają jakieś szanse . : > Ale nie za wielkie ! . xD

sygnaxd.jpg

" I don't know what is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

Cause you started something, can't you see?

That ever since we met you've ahd a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you " <3

347gryg.png

Opublikowano

Wiesz co prędzej wierze że będzie 8 cud świata, nie to że nie nie wierze do końca w naszych, może do poł finału coś takiego by doszli ale dalej nie mamy szans. Nie wiem nasi piłkarze z reprezentacji to coś nie wypały :P Siatkarze good, szczypiorniści też mało wiele, bokserzy też jako tako tylko oni takie jakieś ciamajdy :P

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Powinni postawić sobie cel wyjścia z grupy bo na nic innego nie ma co liczyć ;D

Myślę że jak trafią do grupy w której będą słabsze drożyny to dadzą radę. Ale jak trafimy znów na Niemców to mnie kurwica złapie xD

Mistrzostwo jest nie realne ponieważ mamy za mało zdolnych zawodników. W innych krajach są niestety lepsi, np. Hiszpania która jest naszpikowana gwiazdami footboll'u.

Polsce życzę wyjścia z grupy a Hiszpanom mistrza Europy ^^

18101299.png

Opublikowano

Hahah żeś dojebał temat :D

Jeśli wyjdą z grupy to dostane orgazmu chyba. Gdyby grali bez przeciwników na boisku to mielibyśmy ok. 50% szans, że wygramy.

Opublikowano

Że co kurwa? My byśmy nawet w Picipolo nie wygrali Euro, a co dopiero w piłkę, wyjście z grupy to będzie cud.

Pierwsza odpowiedź i już dostałem zewnętrznej irytacji.

Twierdzisz że Polska jest we wszystkim słaba? Wyjdź i nie wracaj.

A Siatkówka? 3 miejsce na świecie! Piłka ręczna?

Polska mi się podobała za czasów Benhakkera, kiedy Portugalię 2:1 rozwalaliśmy i ogólnie było spoko.

Nie podoba mi się taktyka Smudy. Poza tym dużo zależy od psychiki. Gdyby się spięli i wywalili Smudę to coś by zdziałali.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

i co sie tak smiejecie? jebane neole siedza przed kompem i sie z nich smieja to moze wy ruszcie swoje ciezkie dupy z krzesla i cos soba zaprezentujcie , smiejecie sie z nich a lepsi nie jestescie i tyle mam do powiedzenia

Opublikowano

Hmm nie wiadomo jak to będzie :) może będą mieli szczęście i wyjdą z grupy ale na finał co ty nie ma szans,chyba musiał by być jakiś cud :)

za duża sygna RMCF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Haha ja w to nie wieże,no chyba że zdarzy się jakiś cud :)

1312108095-U363874.png

Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !.

Pomogłem? podaruj mi

add.png.

http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/

Płaska Mapa! download i skan !

Opublikowano

Jak coś to piszcie na tym forum o rzeczach racjonalnych bo czasami aż ręce opadają...(bez obrazy dla autora) no wyjście z grupy to byłby cud a ty już marzysz o wygranej???w marzenia można wierzyć ze się spełnia(ale w polsce hmm bardzo rzadko) @topic jestem na nie

Opublikowano

0,05 % szans że strzelą gola

0,00 % że wygrają :)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...