Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzycie w to że Polska wygra Euro 2012?

Czy wierzycie w to że Polska wygra Euro 2012?  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzycie w to ?e Polska wygra Euro 2012?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja liczę na minimum wyjście z grupy i maximum 1/4 finału :P A może nas zaskoczą i coś ugrają?? Np. 1/8 finału... Nie zauważyliście, że od czasów przejęcia naszej reprezentacji przez Smude, lepiej gramy??

PS. Na 65% wygra Hiszpania (<3) na 25% Niemcy na 10% Argentyna/Francja (jeżeli Francja nie wpadnie znów w jakieś ,,kłopoty")

Argentyna wygra na 100% -,-'

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Argentyna nie jest taka zła, biorąc pod uwagę możliwości Teveza, Messiego, Higuaina... Tylko cienko z obroną :mellow:PS. Pisałem przecież że nie dość że tylko na 10%, dodatkowo nie pisałem Argentyna, tylko Argentyna lub Francja na 10%

Nie wiem czy wiesz, ale Argentyna nie leży w Europie, a my gadamy EURO 2012. Ale żeś dojebał jak łysy warkoczem o kant kuli...

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale Argentyna nie leży w Europie, a my gadamy EURO 2012. Ale żeś dojebał jak łysy warkoczem o kant kuli...

Aaa no tak xD Ja pisałem myśląc o MŚ 2010 :D Sorki :D

Nothing to do here.

Opublikowano

Hohoho, coś Ty :OO

Polska, gdyby nie była ostatnia, to będzie dobrze.

Nie ma szans żeby wygrała. : d

Mamy taki poziom, że kuźwa z rumunami byśmy przegrali w piłkę nożną ; d

Opublikowano

Całkowita porażka i totalne ośmieszenie się na arenie międzynarodowej że Polacy dostali wpierdol we własnym kraju

s2c77Oa.png

Opublikowano

I do tego pewnie będziemy pierwszymi gospodarzami, którzy nie wyjdą z grupy w historii (albo tak jest w MŚ, jak się pomyliłem, to mnie poprawicie).

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Przecież psy potrafią latać -.-

Poza tym Polska ma szanse wygrać, ale ich nie wykorzysta.

Polska ma szanse? ^^ Tzn co masz na mysli? Brak im umiejetnosci a w takiej sytuacji szansy raczej nie maja...

Opublikowano

Podsumuję to krótko - Mają takie szanse "jak przydrożna dziwka z pędzącym tirem". Na pewno mam rację. Pzdr =D

Nie jestem kibicem, więc mnie to szczerze j*bie, ale daleko nie zajdą.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Gość malutki688
Opublikowano

Wygra Hiszpania, Niemcy lub Włochy. Daję 60% na Hiszpanię, 25 na Niemców i 15 na Włochy.

Nikt Holandii nie wymienil:) stawiam ze bedzie grac w polfinale lub nawet finale chyba ze trafia na Hiszpanie wczzesniej;p

2 sprawa to tak jak kolega napisal...1 mecz moze uda sie im wygrac.... Co do umiejetnosci pilakrzy nie zgodze sie w 1oo %.

Wiadomo, nie graja jak Messi,Rooney itp. Ale...brak im determinacji.Polska pilak to porazka.Opierdalaja sie na treningach i tylko co chwile jakies afery ze pija...Co sie dzije z jednostakmi ktore trafiaja za granice?Po 2 tygodniach nie maja sily bo nigdy tak mocno nie trenowali biedaczki....Niestety zbyt duza kasa idzie w ten sport i tak to juz jest.Jakos wielu innych sportowcow mamy dobrych(wiadomo jakich:) wiadomo ze o zwyciestwie nie mozemy mazyc, ale nie chodzi o to...wystarczylo by wyjscie z grupy i wola walki.Wiem ze zaraz jakis fanatyk powie ze co ja gadam, ze jak jestem taki kozak to niech sam zagram.Niestety polska pilka nie bd dobra dopoki nie zmienia nic u gory...Pzpn to dodatkowy balast:)

Opublikowano

Moim zdaniem nie wygrają, jeszcze teraz ta afera z korpupcją Z.Lublin i Łukasz Piszczek do więzienia czyli kolejny piłkarz odpadnie. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...