Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow, Tbc & Wotlk | Download.

Rhasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale ile ci zajmuje? A po drugie ja mam Wotlk.

Napisałem, że mój zainstalowany wow z tbc waży tyle co twój wotkl. Sam wotkl bez patchy ma 6,5 GB, więc powinieneś mieć ponad 10GB.

Edytowane przez januszq
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Napisałem, że mój zainstalowany wow z tbc waży tyle co twój wotkl. Sam wotkl bez patchy ma 6,5 GB, więc powinieneś mieć ponad 10GB.

Czyli jak to ściągnę to powinno być dobrze. WoW TBC zajmuje 8GB Wotlk 6.5GB a patche do niego ok.2GB więc wychodzi 16GB. Dowiem się czy będzie dobrze za 2h jak się ściągnie.

Edytowane przez patus163
Opublikowano

Zainstalowany, nie instalka...

Instalka około 6-7gb.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ściągnąłem to, ale nadal mam to samo. A skoro Wotlk powinien ważyć 25GB to dasz link do takiej wersji jeśli jest?

A czytać umiesz? Wotlk oczywiście pod 3.3.5 : ~~17 GB patrz co tam pisze...

Aktual Cata: Aktualna wersja Cataclysmu czyli 4.2

A tam podałem pełną rozpiskę ile jaki dodatek zajmuję.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

A czytać umiesz? Wotlk oczywiście pod 3.3.5 : ~~17 GB patrz co tam pisze...

Aktual Cata: Aktualna wersja Cataclysmu czyli 4.2

A tam podałem pełną rozpiskę ile jaki dodatek zajmuję.

Już rozumiem, wcześniej myślałem że chodzi Ci że sam Wotlk zajmuje 17GB bez podstawki i TBC. Ściągam wowa od nowa z linków w tym temacie, może to pomoże.

Opublikowano

Witam, zgrałem całego wowa od kolegi ale okazało się że nie mam pliku patch.mpq mozecie mi da do niego link czy co , bo w podróż wyjechałem i jestem daleko od kolegi nie nie moge zgra a wróce za 2 tygodznie wiec chciałbym sobie troche w wowa pogra. Ten patch.mpq jest od wow'a Wotlk czyli 3.3.5 bardzo prosze o pomoc!

Opublikowano

pobrałem te oto patche:

# Patch 2.x.x ->2.4.0 | Mirror

# Patch 2.4.0 -> 2.4.1 | Mirror

# Patch 2.4.1 -> 2.4.2 | Mirror

# Patch 2.4.2 -> 2.4.3 | Mirror

i teraz jak pobieram klienta i dodatek to oco chodzi z tym mirror1 i mirror2

ja pobieram teraz z mirror 1 bo jak pobieralem # Klient w wersji 2.0.0 i # Dodatek TBC to mi sie anulowalo ....i teraz jak pobieram przez mirror 1 to sie nic nie robi tylko sie wolniej pobiera :/ ....

powie mi ktos czy ja mam te mirrory wszystkie pobierac czy wystarczy tylko Klient w wersji 2.0.0 lub mirror1 lub mirror2

LooL

Thx !!!

pobrałem te oto patche:

# Patch 2.x.x ->2.4.0 | Mirror

# Patch 2.4.0 -> 2.4.1 | Mirror

# Patch 2.4.1 -> 2.4.2 | Mirror

# Patch 2.4.2 -> 2.4.3 | Mirror

i teraz jak pobieram klienta i dodatek to oco chodzi z tym mirror1 i mirror2

ja pobieram teraz z mirror 1 bo jak pobieralem # Klient w wersji 2.0.0 i # Dodatek TBC to mi sie anulowalo ....i teraz jak pobieram przez mirror 1 to sie nic nie robi tylko sie wolniej pobiera :/ ....

powie mi ktos czy ja mam te mirrory wszystkie pobierac czy wystarczy tylko Klient w wersji 2.0.0 lub mirror1 lub mirror2

LooL

Thx !!!

Opublikowano

Mirror to jest alternatywny link do tego samego patcha.

Pobierasz patch 2.xx

2.4.0

2.4.1

2.4.2

i instalujesz...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mirror to jest alternatywny link do tego samego patcha.

Pobierasz patch 2.xx

2.4.0

2.4.1

2.4.2

i instalujesz...

czyli nie ma znaczenia czy pobiore mirror1 czy tam mirror2 ? ( n00b ze mnie )

ale jeszcze procz patchy trzeba pobrac podstawke i TBC.... chyba ? ja pobieram tbc i podstawke ... mam to pobierac czy nie ?

1 raz gram w WoWa

Opublikowano (edytowane)

czyli nie ma znaczenia czy pobiore mirror1 czy tam mirror2 ? ( n00b ze mnie )

ale jeszcze procz patchy trzeba pobrac podstawke i TBC.... chyba ? ja pobieram tbc i podstawke ... mam to pobierac czy nie ?

1 raz gram w WoWa

Tak, czyli pobierz wszystko co masz w punktach 1-6. Obojętnie czy to jest mirror1, czy 2. To i tak ten sam plik tylko na innym hostingu.

Edytowane przez januszq
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie czy żeby grać na 3.3.5a muszę wszystkie podane w temacie patche ściągać, czy wystarczy:

Patch 3.x.x do 3.2.0

Patch 3.2.0 do 3.3.0

Patch 3.3.0 do 3.3.5a

Czy to jest to samo, tylko że podane w "mniejszej" ilości ?

Ps. te patche są znalezione gdzieś w necie.

Edytowane przez Dragonais
Opublikowano

Nie nie, nie o to mi chodzi :P Podstawkę TBC i WoTLK'a już mam, chodzi mi tylko o patchowanie WoTLK'a czy muszę ściągać wszystkie PATCHE do WoTLK'a podane na początku tematu, czy wystarczą te które podałem w poprzednim poście ? I czy to są te same patche, tylko że po prostu w mniejszej ilości ?

Opublikowano (edytowane)

Siema Dopiero zaczynam przygodę z WoW'em i mam takie pytanie : Chciałbym zagrać na tym serwerze http://wow.gamefreedom.pl/download/ i tak :

Ściągnąłem WoW'a zwyklego później TBC i dodatki wszystko pobrane stąd i moje pytanie jest takie : Pobrałem to wszystko to teraz wypakowalem wszystko i co musze zrobic? Mam pliki WoW-2.0.0-enGB-Installer WoW-BurningCrusade-enGB-Full-Installer no i wszystkie patche i co dalej musze zrobić ? Wejść w wow 2.0.0 enGB installer włączyć i później wow-burning crusade enGB installer i włączyć ?

Wiem, wiem moje pytanie jest straaaaaasznie noobskie ale mój sąsiąd (który zachęcił mnie do grania robił wowa 3 razy ! I nie zdążył mi wytłumacczyćjak co zrobic ylko podał stronke bo jest w holandii i wysłał mi sms'em strone znaczy sie hellground.pl :) WIEC SIE NIE SMIEJCIE :D

A i jeszcze jedno czy musze każdy z dodatków że tak to nazwe " Instalować " ? ;D

Edytowane przez quick.
Legenda
Opublikowano

HellGround jest na wersji 2.4.3, więc musisz instalować te patche:

Klient w wersji 2.0.0 | Mirror

Dodatek TBC | Mirror

Patch 2.x.x ->2.4.0 | Mirror

Patch 2.4.0 -> 2.4.1 | Mirror

Patch 2.4.1 -> 2.4.2 | Mirror

Patch 2.4.2 -> 2.4.3 | Mirror

Ściągasz je a potem instalujesz w takiej kolejności jak tam jest napisane.

Opublikowano

Kurde zrobiłem wszystko jak należy ale coś nie działa ; / ;x Wyskakuje mi okienko i tam pisze : - Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interference of another program. Please visit: http://www.wow-europe.com/en/support/ for more information and possible solutions to this issue

BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC TO DLA MNIE WAŻNE DAJE + !!!

Legenda
Opublikowano

Nie może określić wersji Gry, na jakim patchu chcesz grać?

Ściągaj wszystko jak jest podane w tym temacie po kolei i instaluj po kolei to będzie działać bardzo dobrze.

Opublikowano (edytowane)

Robiłem tak ^^ Nie ma innego sposobu ? Na patchu 2.4.3 Jeżeli nie ma innego sposobu to muszę odinstalować wowa ściągnąć podstawke tbc wypakować zainstalować i patche wrzucić do : World of Warcraft - folder ktory ukarze sie po zainstalowaniu czy do folderu Ogolnego ?znaczy sie do folderu gdzie wszystko wypakowalem itd. ?

Edytowane przez quick.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...