Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow, Tbc & Wotlk | Download.

Rhasta

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Prosze POPRAWIC bo nie uwzglednione zostaly wszystkie PATCHE:

Wszystkie pobralem i mam WoW 3.3.3.11685 i nie pozwala mi zainstalowac ost. PATCHA bo mam za stara wersje.

Musze dobrac jeszcze jeden PATCH - WoW 3.3.3.11685 to 3.3.3.11723 aby ost. PATCH mogl zadzialac czyli ten: WoW-3.3.3.11723-to-3.3.5.12213-enGB-patch.

***Cholera, dlatego ze nie bylo to w ogole uwzglednione to musze re-instalowac wszystkie PATCHe bo pobralo mi nowy downloader i jest blad... agrwwr....

Nie mam pojęcia o czym ty mówisz, ja ściągnąłem wszystkie patche po kolei stąd, i wszystko działało w należytym porządku.

To musiał być błąd z twojej strony, sprawdź czy nie przeoczyłeś jakiegoś patcha.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moze i tak, ale skad taki patch sie znalazl? WoW-3.3.3.11685-to-3.3.3.11723-enGB-patch

Jak cos zle zrobilem to mozesz powiedziec co usunac abym mial czysty WOTLK, a PATCHE po kolei bede znowu instalowal? Czy mam usunac tylko patch.mpq , patch-1.mpq i patch-2.mpq ?

Legenda
Opublikowano

Usuwasz Patch.MPQ oraz Patch-2.MPQ i włączasz repair.

Klikamy "Check Files Only" i czekamy, po jakimś czasie powinniśmy mieć patch 3.0.0.

Opublikowano

Przepraszam za zamieszanie ale tyle tych PATCHY pobieram, i mam takie zamieszanie ze sie pogubilem. Usune ten patch.mpq i patch-2.mpq i reinstalne, i zobaczymy co potem :)

Opublikowano

I znowu to samo:

Blizzard Updater was unable to start up.

This update requires "WoW.exe" version 3.3.3.11723. You have an older version, 3.3.3.11685.

Ost. PATCH jaki instalowalem to: wow-3.3.2-to-3.3.3-enGB-Win-patch.

O co chodzi ? =/

Kurde, sory wam... jak ja nie lubie prosic ale nie mam zielonego pojecia o co chodzi... Znowu to samo wyskoczylo i pyta mnie o PATCH ktorego nie ma na liscie.

***UPDATE

Wszystko zrobione. Dodalem ten PATCH o ktory mnie prosilo tzn. WoW 3.3.3.11685 to 3.3.3.11723 i dopiero pozniej WoW-3.3.3.11723-to-3.3.5.12213-enGB-patch.

Zaktualizujcie to na liscie bo moze tez wiele ludzi miec taki problem jak ja.

Opublikowano

Klient w wersji 2.0.0 jest uszkodzony (part 4)

I niestety muszę ściągać od nowa, spróbuję tego mirrora mam nadzieje że nie będzie problemów..

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Które? Widzę tylko jeden padnięty, ale mirror tego działa.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza strona jest twoim bratem -

To jest ukryta treść, proszę

i masz link, jeden.

userbarwb.png

Opublikowano

Pierwsza strona jest twoim bratem -

To jest ukryta treść, proszę

i masz link, jeden.

Źle mnie zrozumiałeś. Czy aby grać na tym patchu, muszę pobierać resztę plików? Tzn. klienta wersji 2.0.0, dodatek tbc, patche od 2.x.x do 2.4.3 i znów patche do wrath of the lich king i dopiero później patcha 4.0.1.

I że tak jeszcze zapytam co dają te dodatki tbc i wotlk? <Jestem jeszcze zielony w tych sprawach>

Pozdrawiam Czvaniaczek. ;)

Opublikowano

Nie, nie zrozumiałem Cię źle, popatrz, że przy "Jak zagrać na patchu 3.3.5a?" masz linki od 2.0.0, przy "Jak zagrać na patchu 2.4.3.?" Masz od 2.0.0 również.

Więc logiczne jest to, że aby zagrać na patchu przy którym jest jeden tylko link ściągasz ten jeden plik.

Rozszerzenie lvla, 4.0.1 ściągasz jak grasz na globalu, albo zbugowanym privie, gl, nie dyskutujemy tu o 'zbugowanych privach' jeżeli szukasz serwera - serwery prywatne, reklamy serwerów i masz.

Wszystko jest w 1szym poście wystarczy popatrzeć i logicznie pomyśleć, drogą dedukcji można do wszystkiego dojść.

userbarwb.png

Opublikowano

Podczas pobierania wowa podstawki wyskakuje błąd :/ a prędkość w mirrorze to max 30kb/s

Znacie może jakieś linki do pobrania, bo szukałem i te z pc worlda i idg są padnięte. Kiedyś miałem downloadera blizzarda, ale teraz nie mogę znaleźć go...

A mam wielką ochotę pograć w wowa.

e8k1et.gif
Opublikowano

możesz pobrać z eu.battle.net. ;)

Wybierasz WoLTK lub TBC.

Dobra, dzięki. Udało mi się jakoś pobrać, ale nie obyło się bez zakładania konta na tym battlenecie :P

#edit

tylko to jest od razu cataclism :/ a ja chce grać na wotlku 3.3.5a można potem jakoś to zdegradowac?

e8k1et.gif
Opublikowano

Nie, musisz wtedy ściągać z innego źródła.

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, bo jest zakaz wstawiania linków wychodzących po za forum.

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

sciagnełem wowa Cataclysm i mam pytanie...

Czy mozna tak zrobic zeby zrobic z niego Wrath of the Lich King 3.3.5a bo chce pograc na private.

##Jeszcze raz zadaj to pytanie, 2 tematy to za mało. Prosze na to nie odpowiadać.

to na chu* sie pytasz =.=

Edytowane przez pawlak118
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano (edytowane)

Czemu jak ściągam clienta to przy 93,6% wyskakuje mi błąd Zatrzymane [błąd: Nie istnieje plik o podanym adresie. Zadanie zatrzymane]

Już ok.

Edytowane przez LacUp
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...