Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow, Tbc & Wotlk | Download.

Rhasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie wkradł się błąd, linki zostały zaktualizowane ;) .

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mam już pobrane wersje przed Cata ale bez patchy chyba i jak zaktualizować do Cata?

Pobrać Blizzard downloadera?Ale pobieranie trochę zajmie ;/

Edytowane przez MarekInfer

,beznazwy1ws.jpg

Zbieram ,,+"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

2v1hV.gif5iXU0.gif-Kliknij a uratujesz gatunek

Legenda
Opublikowano

Mam już pobrane wersje przed Cata ale bez patchy chyba i jak zaktualizować do Cata?

Pobrać Blizzard downloadera?Ale pobieranie trochę zajmie ;/

Nie wiem po co ściągałeś po kolei TBC, WoTLK żeby grać na Cata.

Mogłeś po prostu ściągnąć Downloader.

Ale teraz jak chcesz do Cata, to nie ściągaj z tego tematu nic tylko uruchom Launcher.exe w folderze z WoW'em, on sam zaktualizuje do najnowszej wersji WoW'a, tj. 4.2.0.

Opublikowano

Ok Już sam doszedłem pobrałem przedtem wcześniejsze wersje pobrałem downloand pobrałem do 1 stopnia i śmiga mi.

,beznazwy1ws.jpg

Zbieram ,,+"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

2v1hV.gif5iXU0.gif-Kliknij a uratujesz gatunek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodane ; ).

userbarwb.png

Opublikowano

mam problem z wowem lk ponieważ po włączeniu i zalogowaniu zaczyna mi ściągać patcha 4 0 0 6 który zmienia grę w catachlism jak ominąć to ściąganie ściągałem torrentem i powinno chodzić

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka jestem zielony w sprawach wowa. I chcialem sie zwrocic o pomoc . Sciagnalem Podstawke 2.00 wowa i tbc i wszystkie patche . I co mam zrobic zainstalowalem to podstawke i teraz mam zainstalowac tbc i dopiero patche wgrac do wersjii 2.4.3 czy jak prosze o pomoc !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Pomocy Zainstalowalem wowa podstawke 2.0.0 i chcem grac na wersjii 2.4.3 co teraz mam zainstalowac tbc i dopiero patche czy jak prosze o kolejnosc !

Edytowane przez rafaelo1996

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TBC i patche.

userbarwb.png

Opublikowano

Pomocy zainstalowalem Wowa i tbc wszystko pieknie gdy patrze jest wersja 2.0.0 jak miala byc i gdy sciagam patcha z 2.0.0 do 2.4.0 to nie dziala.Sciagam to i gdy ma sie patchowac pisze ze nie moze wyswietlil strony i nie patchuje prosze o pomoc i o szybko odpowiedz !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ma ktoś może link do WoW installera/downloadera do wersji 4.x.x? Było coś takiego na wersję 3.x.x, a teraz nie mogę tego nigdzie znaleźć... Nie chcę pobierać torrentów.

Opublikowano

może mi ktoś podać które mam ściągnąć żeby grać na jakimś privie?? wiem nie ogarniam ale nie ma mi kto pomóc ze znajomych a jestem nowy w wowie grałem u kolegi ale się przeprowadził i nie chce pograć

51dmav.png
Opublikowano

Przeczytaj podwieszony temat "Jak zacząć grać w World of Warcraft"

To jest ukryta treść, proszę

.

userbarwb.png

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi, tam masz wyznaczone - na jakim patchu chcesz grać takie pliki ściągasz, tam wszystko jest ło-pa-to-lo-gi-cznie wytłumaczone, nie widzę niejasności.

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

A dlaczego Full client WoW jest w wersji US?Czy jeżeli pobiorę go to nie będę mógł grać na prywatach EU?

Aha i jeszcze coś ,prosił bym o pomoc ponieważ ściągnęłam WoW-a z tego linka : Full 3.3.5a EnUS i jakie serwery działają z ta wersja gry ?

Prosił bym o podanie strony serwera pod tego klienta.

Edytowane przez Pruchol

pruchol.jpg

Sygnatura by JA!

Nie bądź koza daj plusika!

Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!!

Opublikowano

Strony serwera pod wersje 3.3.5a nie dostaniesz (regulamin). Na privach wymagana jest odpowiedni patch. Nie ważne jest to, czy masz wersje gry enUS, czy enGB.

Co do patcha 3.3.5a to poszukaj na top listach serwerów. 99% polskich serwerów jest na patch 3.3.5a.

Opublikowano

Full Client 3.3.5a jest US ponieważ tak jest tam napisane, a magikiem nie jestem, żeby zmieniać wersje na taką jaką wam się podoba, macie to korzystacie z tego. Proste, nie zmienia nic czy to US czy GB, jedynie ściąganie NASTĘPNYCH patchy.

userbarwb.png

Opublikowano (edytowane)

I jeszcze jedno jam mam np: zainstalowane dwa dodatki do Wow-a czyli Tbc i Wotlk to mogę grac na serwie na którym jest tylko i wyłącznie dla Tbc to z zainstalowanym Wotlk-iem (i oczywiście Tbc)mogę grac na tamtym serwie? ?

Pytanie z innej beczki

Klient Full 3.3.5a EnUS składa się z dodatków Wotlk i Tbc?

Edytowane przez Pruchol

pruchol.jpg

Sygnatura by JA!

Nie bądź koza daj plusika!

Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!!

Opublikowano

Ad 1. Nie

AD 2. Jak nazwa wskazuje jest FULL czyli z wszystkimi dodatkami...

userbarwb.png

Opublikowano

Pobrałem tego klienta pełnego 3.3.5a. Jednak jak łączę się z serwerem Wownexus to jak pokazuje świat wylogowywuje mnie. Mam tam 48 lvl, a w wowa z rok chyba nie grałem, a chcę grać tylko mam problem z klientem. Pobrałem sobie tego wowa co kiedyś i nie działają mi patche, ani na us ani na gb, ani us. Nie wiem dlaczego :(

Mam windows 7 home premium i coś mi o administratorze pisze zawsze, chodź mam bo nawet ten system instalowałem.

Naprawdę chcę zagrać na WoWNexus :D

Opublikowano

Może serwer jest off czy coś? Dobry realmlist masz, wszystkie patche? Jakieś błędy wyskakują? Odpal wowa jako administrator PPM.

userbarwb.png

Opublikowano

Właśnie pobieram wowa. Jak pobiorę to dam screeny z erorrami.

@topic: Pobrałem od nowa i jakoś działa nie wiem czemu ale działa. Jak coś zapodajcie na pw jakieś poradniki dla krwawego elfa paladyna.

@down tak robię

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...