Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow, Tbc & Wotlk | Download.

Rhasta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Legenda
Opublikowano

TBC ma linki wygasłe :( podstawa leci a tamto lipa ;/

Wszystkie link z TBC działają zarówno na idg, hotfile, i mirrory także, więc gadasz głupoty.

Opublikowano

http://www.solvum.org/download/world_of_warcraft/client/enus/the_burning_crusade/ - Strona internetowa jest niedostępna.

Strona internetowa pod adresem http://www.solvum.org/download/world_of_warcraft/client/enus/the_burning_crusade/ może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.

no i mirror:

http://mirror.otr-leech.at/wowclient/us/WoW-BurningCrusade-enUS-Full-Installer.zip - 403 - Forbidden

enUS ofc.

Opublikowano

Po 1. Gdzie masz te linki w temacie na 1 stronie.

Po 2. To co podałeś działa >.>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

mi się nie ładuje żaden.. a w temacie na 1szej stronie są do wersj enGB, a jakby ktoś przeczytał moje posty, to by się dowiedział, że szukam wersji enUS

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Szukaj tutaj.

@Down

Mi działa.

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomocy zainstalowałem podtawke i 2 dodatki . Zainstalowałem 1 patcha czyli do 3.2.0 i kiedy instaluję 2 patcha do 3.3.0 wyskakuje mi takie coś "The update could not be applied.

The file "C:\Program Files\World of Warcraft\Battle.net.dll.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)"

TŁUMACZENIE:"Aktualizacja nie może być zastosowana.

W pliku "C: \ Program Files \ World of Warcraft \ Battle.net.dll.temp" Nie można utworzyć. Jeśli ten problem będzie się powtarzał, być może uda się go rozwiązać poprzez odinstalowanie i ponowna instalacja gry. Jeśli nie są w stanie rozwiązać ten problem, należy skontaktować się z pomocą techniczną Blizzard. (InstallerFile:: Create)"

Ja odinstalowałem i jeszcze raz zainstalowałem i ten sam błąd POMOCY!!!

21191.jpg

metallicafan.jpg

Opublikowano

Ten link z Cataclysmem coś mi nie działa...

Daję add.png lub delete.png za delete.png

W to/tam gram lub kiedyś grałem :

1218hz5.png

userbar_wow.jpg -szukam kolegi/kolegów do gry

ZBIERAM

delete.png KLIKNIJ BO TO NIE BOLI !

• 3 tygodnie później...
Legenda
Opublikowano

Mam takie pytanie czy prywatne serwery pod wersje 4.0.1 działają ? http://www.wowstatus.net/serverlist.php Na tej stronie ewidentnie widać że takowe serwery są ale obiło mi się o uszy że to ściema

HellWoW, podobno działa.

Ale i tak nie działa w 100% jest dużo braków itp.

Lepiej poczekać aż wyjdzie na prawdę w pełni dziąłający priv na Cataclysm.

Opublikowano

Albo kupujcie prepaida, albo czekajcie rok na priva, blizz teraz tyle skryptow powprowadzal, phasingu z ktorym privy sobie nie radzą, że troche sobie poczekacie

userbarwb.png

Opublikowano

HellWoW, podobno działa.

Ale i tak nie działa w 100% jest dużo braków itp.

Lepiej poczekać aż wyjdzie na prawdę w pełni dziąłający priv na Cataclysm.

Dużo braków?? 96/7% nie działa szkoda tylko gry na nim a zanim jakieś konkretne rewy pod 4.0.3 wyjdą to jeszcze minie z miech a potem kolejny miech na nowe rewy i tak z pół roku.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Legenda
Opublikowano

Dużo braków?? 96/7% nie działa szkoda tylko gry na nim a zanim jakieś konkretne rewy pod 4.0.3 wyjdą to jeszcze minie z miech a potem kolejny miech na nowe rewy i tak z pół roku.

Krótko mówiąc jesz sobie dłuuugo poczekamy na w pełni działające serwery do Cataclysm.

Opublikowano

Właśnie dzięki tobie mam zamiar wrócić do WoW'a ^^ 2 miechy temu usunołem WoW'a, patche itd. bo dostalem bana na Privie Blizzlike i właśnie mam chęć zowu sb. zagrać :) Powiem Ci tyle, zajębista robota :) Pytanko są już Privy Cataclysm?

Pain / Slipknot / Sum 41 / Metallica / Guns n Roses / Ac DC / Rise Against / Billy Talent / GreenDay / The Raist Against Of The Machine / Black Sabbath / Nirvana / RedHotChiliPeppers / Slayer / SystemOfADown / Linkin Park

http://www.youtube.com/watch?v=tijW_SrCoxs

Opublikowano

Nie ma, mowie ponownie...

userbarwb.png

Legenda
Opublikowano

Proszę już nigdy więcej nie zadawać pytań na temat privów do Cataclysm.

Jeżeli takie się pojawią od razu o tym napiszemy na forum.

Opublikowano

Mirror = inne zrodlo

userbarwb.png

Opublikowano

Mirror dosłownie oznacza lustro, a w tym konkretnym przypadku lustrzaną kopię tego pliku tylko że na innym serwerze wrzucone, jasno opisałem?

Opublikowano

Prosze POPRAWIC bo nie uwzglednione zostaly wszystkie PATCHE:

Wszystkie pobralem i mam WoW 3.3.3.11685 i nie pozwala mi zainstalowac ost. PATCHA bo mam za stara wersje.

Musze dobrac jeszcze jeden PATCH - WoW 3.3.3.11685 to 3.3.3.11723 aby ost. PATCH mogl zadzialac czyli ten: WoW-3.3.3.11723-to-3.3.5.12213-enGB-patch.

***Cholera, dlatego ze nie bylo to w ogole uwzglednione to musze re-instalowac wszystkie PATCHe bo pobralo mi nowy downloader i jest blad... agrwwr....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...