Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serv fajny, narazie 74 ale rosnie, dzis caly dzien robilem eq i YB'otowalem sie ;D @BoginiSexi-To ty Lemoniadova? Czy podszywka na lunarisie? :D

Tak, to ja Lemoniadova . Mam 232 lvl.

A po za tym co do UP2

Ona mogła mieć męża.

Jest jeszcze 1 sposób na mapkę 175 lvl np.

Wbijasz na moda kamera, robisz z kimś pt (30 lvl roznicy) i telerpotujesz gracza przez moda kamera na nową mapkę. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP.

Nie działa 1 hitkiller, bo to są pilki 2010.

Każde polskie dedyki mają pilki 2010 r więc nie zagrasz nigdzie prawie na 1 hitkiller.

Dobrze, że go zabezpieczyli bo tak to lvl by szło i tak dalej.

Ja już mam 232 lvl i ładnie mi exp leci.

Walę po 50 k z dzwonka bez skili.

Także nie ma się co marnować. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

UP.

Nie działa 1 hitkiller, bo to są pilki 2010.

Każde polskie dedyki mają pilki 2010 r więc nie zagrasz nigdzie prawie na 1 hitkiller.

Dobrze, że go zabezpieczyli bo tak to lvl by szło i tak dalej.

Ja już mam 232 lvl i ładnie mi exp leci.

Walę po 50 k z dzwonka bez skili.

Także nie ma się co marnować. :)

Grasz, na Kliencie, czy jakoś pod mieniłaś Ich pliki,aby meć po Polsku ? :)

Dlaczego, nie działa mi Ich strona ? :(

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Na cliencie gram, po za tym chodziłam na kurs francuskiego..

Znam 50 % języków francuskiego, także nie muszę martwić się o bronie, zbroje i bony itp.

W sumie zawsze jest jedna opcja.

Granie na społszczeniu na modzie kamera. =).

egrq.png

Opublikowano

wie ktoś może co ze stroną i kiedy On?

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Ech... Chciałem zagrać a tu stronka nie działa...

też chciałem zagrać i dupa -.-

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Na forum pisali, że strona do 15:00 będzie ON-line.

Bo coś tam się im zepsuło..

Po za tym ogólnie naprawdę polecam tego servera. =)

Konie jak chcecie mieć to tak :

Dropicie w lochu zwykłe medale i musicie mieć ich 10 - bojowy kon.

Zlote medale - 20 musi być. Koń wojskowy.

Dajecie to stajennemu.

egrq.png

Opublikowano

Na forum pisali, że strona do 15:00 będzie ON-line.

Bo coś tam się im zepsuło..

Po za tym ogólnie naprawdę polecam tego servera. =)

a jaki jest adres forum?

Opublikowano

ma ktoś jakieś zbędne puste konto na tym serwerze?:) bardzo prosze o kontakt :)

Opublikowano

Od 1 lvl'a do 55 lvl'a =).

Jakieś informacje? Odpowiem może. ;]

egrq.png

Opublikowano

co z ta stronką? miala być kolo 15 online i nie ma ;/ ma ktoś może jakieś info na ten temat?

Strona ONLINE!!!

Opublikowano

Strona już działa.

Mam nadzieję, że miło tutaj zagracie..

Shinso oczywiście, jeżeli chcecie do glidii to pisać na Lemoniadova.

egrq.png

Opublikowano

Nie, nie mam dropa.

Po za tym w 5 min powinieś mieć jakieś 30-40 medali. =)

egrq.png

Opublikowano

Dacie inne Spol?

Bo to jest w formacie .py i za ch. nie wiem co mam z tym zrobic ^.^

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...