Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polacy mogą tutaj grać.

Każdy miał zmianę hasła, a więc trzeba na stronce przypomnieć hasło i gracie. ;].

Pisze to na forum.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polacy mogą tutaj grać.

Każdy miał zmianę hasła, a więc trzeba na stronce przypomnieć hasło i gracie. ;].

Pisze to na forum.

a można link pod którym zmienię hasło? bo nie jestem biegły we francuskim :(

mam komunikat, że konto nie istnieje... przy tej zmianie hasła. wpisuję nick i mam komunikat

Le compte NAZWAKONTA n'existe pas ... Veuillez vérifier vos identifiants

tego można było się spodziewać... usunęli mi postacie ( i nie tylko mi, bo teraz zarejestrowałem nową o nowym nicku, który wcześniej był niedostępny).

Ponownie wbijam Jinno, Sura WP nick Metalingus, no i szukam gildii

Obawiam się, że nie potrzebuję promocji, makinku :)

Opublikowano

@up mi dziala

ej czemu jak robie tak jak napisali zeby przez connect helpera sie polaczyc to mi nie wchodzi na server??? a mojemu koledze wchodzi ??? robie to samo !!! pisze zostaniesz polaczony

Opublikowano

to samo pytanie... Na stronie widniała informacja o konserwacji witryny. Pewnie jakiś reboot. Ja się dodatkowo przestraszyłem, bo jakiś szamanik groził mi banem za zabicie go na wolnym :D

Opublikowano

niestety. serwer jest już żałosny i do dupy. odradzam zaczynanie gry tutaj. Z całego serca

Opublikowano

Rowniez odradzam gry. Mam postac 173 lvl aktualnie, mialem dzis zamiar wbijac 200 a tu sie okazuje ze haslo zmienione - Dobra, odzyskalem, zaraz znowu kick i konta nie ma -.-

Opublikowano

Stare konta działają!

Napisali na forum, że były problemy z tabelą kont.

Teraz wszyscy mogą grać, pozdrawiam. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

ja bym chciał wiedzieć skąd wziąć pierścień expa (poza IS)

Opublikowano

To proste!

Robisz dropa i wbijasz do 64 lvl.

Później idziesz na mapkę "Elite map" i bijesz bossy .

Dropią ci szkaty, a potem otwierasz i możesz dropnąć parę p.expa. ;-)

egrq.png

Opublikowano

serwerinfo bo to do moda... jak tego nie ogarniasz to nie graj :) instalujesz moda sf2010/11 i tam to wklejasz cala filozofia

Pusto.

Opublikowano

E serwer może być ale bez rewelacji .

Dlaczego tak sądzisz?

To jeden z najlepszych privów na jakich grałam.

Tutaj wszystko jest dobrze, a zarazem możesz walczyć o dobre eq, nie tak jak na celestial 1 h - full eq +9. ;)

egrq.png

Opublikowano

weźcie pod uwagę, że na 169lvlu na mapce od 135 exp jest jak na PL. I jak ja mam wbić ten 175? Dziękuję za grę, pozdrawiam, Metalingus

Opublikowano

weźcie pod uwagę, że na 169lvlu na mapce od 135 exp jest jak na PL. I jak ja mam wbić ten 175? Dziękuję za grę, pozdrawiam, Metalingus

Zrób misję koło depo u takiej babki.

Jest taka misja, żeby zabić 20 metków na 145 lvl, znajdują się na mapce 135 .

Powinieś wtedy wbić 3 lvl'e, a potem exp od 173 idzie trochę lepszy.

No i jeszcze jedno zmieniłam królestwo do shinso.

Tam jest glidia "Lemoniax3" więc piszcie do Lemoniadova, jeżeli chcecie do glidii.

Pozdrawiam.

egrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...