Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E wie ktoś czemu nie umiem sie zarejerstrowac? Wyskakuje mi jakis ERROR. I jeszcze tera jak chce na stronke wejsc to mi sie takie cos wyswietla:Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 26 Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'lunariso'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 28 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 28 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'lunariso'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 33 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 33 Access denied for user 'lunariso'@'localhost' (using password: NO) PLS pomozcie daje +!!

416d42a1231f5428e64d9d8392f38e1a.gif
Opublikowano

Witam mam problem;/

Pobrałem klienta i pisze włóż dysk do stacji...

do tego jest płytka??? :D

Ta musisz kupić w Empiku za 50zł wiesz?

Omg, spróbuj reinstal? ...

E wie ktoś czemu nie umiem sie zarejerstrowac? Wyskakuje mi jakis ERROR. I jeszcze tera jak chce na stronke wejsc to mi sie takie cos wyswietla:Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 26 Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'lunariso'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 28 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 28 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'lunariso'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 33 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/lunaris-online.org/public_html/UltraFun/config.inc.php on line 33 Access denied for user 'lunariso'@'localhost' (using password: NO) PLS pomozcie daje +!!

1. Nie umiesz

2. Może im reje padło.

/ Padła im strona to trudno się zarejestrować . -,-

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

w ogóle serwer jest on bo ja jakoś nawet na ich cliencie sie nie moge zalogować.. ?

Jeżeli nie lubisz JUSTINA BIMBERA to POstaw +

;)

Jeżeli lubisz mpc postaw + ;p

biebergej.jpgPOWIEDZ NIE GE**M SZCZEGÓLNIE TAKIM JAK ONO

W spojlerze moja sygna

;)

skate2.png

agatka.png

Opublikowano

Podajcie ip serwa lub spol..

obrazklb.jpg

Robie fora : CSA, GTA, Minecraft :)

GG:23802612

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Serwer git ;d mam 101lvl.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@UP

Laczysz sie przez kamermoda? Masz IP lub spol ?

Podal bys :P

obrazklb.jpg

Zbieram MINUSY

Opublikowano

@UP

Laczysz sie przez kamermoda? Masz IP lub spol ?

Podal bys :P

omg, na 1 stronie pisze jak byk co wpisac do connect helpera

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mam problem kiedy dodaje to w connecthelperze odpalam i tego serwa nie ma :(

obrazklb.jpg

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak prostej rzeczy nie ogarniać ;x to jest jak obsługa painta przecież ./ Piszcie na GG jak coś to wam pomogę żeby tu spamu nie było niepotrzebnego .

h65xnex.png

Opublikowano

Ja tam lagów wgl nie mam, a lvl 120 i ciągle rośnie ^^

Jak narazie rekord dmg 142k xD

@Down

Na cliencie nie, ale bije ze świętego który widać na modzie a na modzie widać dmg xD

GM pisał ze naprawią to dmg bo na cliencie nikt nie widzi ;]

32488.gif

Mam pokój z widokiem, do którego nie przywykłem

A nie mogę zamknąć okien, jakby zawiesił się system

Krążę tam i z powrotem wzrokiem między blokiem a boiskiem

Gdzie dzieli flotę osiedlowy establishment

Dziś znowu sztucznie zmniejszam wielkość źrenic

Bo nie chcę patrzeć na świat, którego nie zdołam zmienić

Wiem ile jest wart mój spokojny sen

I nagapiłem się już dość na to, co widzisz za szkłem.

Daj plus, To nie boli.

:D

Realia zawijam w bletki by uciec przed tym problemem,

Gdzie czas nakręca pieniądz, pieniądz nakręca ściemę.

Opublikowano

Ja 123. I na Zombie nie leci,a biorę całe spoty.. Da się gdzieś indziej wbić 135?

@Up

Ja jakoś nie widzę DMG które zadaje , a ty widzisz?

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Mam prośbe dajcie ktoś pliki icon.eix , icon.epk , item.eix, item.epk bo mi ise ich client pobiera przez 5h :(

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie Da Się Dać icon.eix , icon.epk , item.eix, item.epk Ponieważ są zabezpieczenia. o.O A więc nie spamić więcej !

Opublikowano

Był update clienta i nie działa ; (

@ edit

Jednak wystarczyło odpalić jako administrator :)

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

Opublikowano

Ja 123. I na Zombie nie leci,a biorę całe spoty.. Da się gdzieś indziej wbić 135?

@Up

Ja jakoś nie widzę DMG które zadaje , a ty widzisz?

A więc tak, idz na zombie, spróbuj lootnąć P.expa z metina na 125lvl, pierścień wygląda jak taki nieb. młot, a nazywa się anneau d'experience, z tym ringiem za spot leci ok. 9% na 121lvl xD

Liczę na plus B)

32488.gif

Mam pokój z widokiem, do którego nie przywykłem

A nie mogę zamknąć okien, jakby zawiesił się system

Krążę tam i z powrotem wzrokiem między blokiem a boiskiem

Gdzie dzieli flotę osiedlowy establishment

Dziś znowu sztucznie zmniejszam wielkość źrenic

Bo nie chcę patrzeć na świat, którego nie zdołam zmienić

Wiem ile jest wart mój spokojny sen

I nagapiłem się już dość na to, co widzisz za szkłem.

Daj plus, To nie boli.

:D

Realia zawijam w bletki by uciec przed tym problemem,

Gdzie czas nakręca pieniądz, pieniądz nakręca ściemę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...