Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa wam serwer?

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

od 10 minut własnie wejść nie mogę...

strona też off.

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Server już działa.

Po za tym co do większych UP'ów..

Jeżeli chcecie na nową mapkę mając 125, a chcecie na 135 pisać do Lemoniadova, chętnie pomogę...

P.expa nie potrzeba ^^.

Exp jest piekielny, że szok.

Server działa.

Jak zrobisz społ wywala z metina, bo to kamer mod + only client 2010 r.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Mam pytanie bo gram na kamerze i czy da rade wrzucic pliki z ichniejszego klienta bym widzial nowe bronie itp? bo takto to ciezko sie dosyc gra ;P

Opublikowano

Mam pytanie bo gram na kamerze i czy da rade wrzucic pliki z ichniejszego klienta bym widzial nowe bronie itp? bo takto to ciezko sie dosyc gra ;P

Tak jak UPY już pisały, nie da się ze względu na zabeczpieczenia.

BTW, Skąd skille z G na P ? Samemu KD wbijać?

@Co znaczy po francusku: "Bonus contre le Mal" ?

logoaks.gif

Opublikowano

Tak jak UPY już pisały, nie da się ze względu na zabeczpieczenia.BTW, Skąd skille z G na P ? Samemu KD wbijać?@Co znaczy po francusku: "Bonus contre le Mal" ?

Skille z G na P trzeba kamykiem duchowym.

Tam jest coś niebieskiego ale ciemne więc powinieś to ogarnąć. =).

Kamien duszy samemu, ale za to duża szansa do ulepszenia na +9. =). Opłaca się.

Bonus contre le Mal to 5 bon ^^ .

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Skille z G na P trzeba kamykiem duchowym.

Tam jest coś niebieskiego ale ciemne więc powinieś to ogarnąć. =).

Kamien duszy samemu, ale za to duża szansa do ulepszenia na +9. =). Opłaca się.

Bonus contre le Mal to 5 bon ^^ .

Pytałem się Francuza, "bonus contre le mal" to po polsku "silny przeciwko diabłom". Tak mi się przynajmniej wydaje, bo "Mal" to po polsku "zło" :D

@Edit, Gdzie expić na 86 lvu? Bo w atlantydzie leci tak sobie. Poza tym mam pierścien expa na 10 h i nie mogę co założyć. OCB?

logoaks.gif

Opublikowano

A ja mam takie pytanie - coś dziwnego mi się dzieje z expem :D Wczoraj, mając 157 lvl, rano exp mi zajebiście leciał na mapce od 135 :D wbiłem 165 lvl i wylogowałem się, potem po godzinie zalogowałem się, a exp był słabiutki... Stwierdziłem że zaloguję się za godzinę, po zalogowaniu exp znowu był zajebisty :P I teraz mam pytanie, co jest grane? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2 x UP Exp sobie na mapce 85 lvl =).

1 x UP. Czasami zmieniają się raty, więc wiesz. =)

egrq.png

Opublikowano

Ja bym powiedziała, że na pilkach 2011 r. =)

egrq.png

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego nie mogę użyć pierścienia expa? Bo mam w eq na 10h, a nie da się go założyć/użyć. Zbugowany?

logoaks.gif

Opublikowano

Bilekman, jaki lvl masz? Chętnie pomogę ci... =).

Bo mam sporo osób w glidii z 160-185 lvl więc mogą ciebie wziąć na mapkę dużą. =)

@UP. Nie zbugowany, on dostępny od 200 lvl'a. :x

egrq.png

Opublikowano

Bilekman, jaki lvl masz? Chętnie pomogę ci... =).

Bo mam sporo osób w glidii z 160-185 lvl więc mogą ciebie wziąć na mapkę dużą. =)

@UP. Nie zbugowany, on dostępny od 200 lvl'a. :x

W takim razie jest on coś warty? Jeśli tak, to za ile mogę go sprzedać?

logoaks.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...