Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asgarth [PL] [DEDYK]

FisheYe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o ladny serwer 10/10 strona tez zaje....

i chyba żadko spotykane parametry 48gb ramu dobry dedyk lagow napewno nie bedzie

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HI hi ha..Serwer kozacki inaczej:(2x UP sprawdz bo na +9 to zapewne trzeba z 10 czerwonych:)..A co do maszyny to kit jak ta lala..Panowie postawiliście dedyka na takim sprzęcie wow jestem pod wielkim wrażeniem...A kiedy będzie prezka tego serwa bo ten powstal na o wiele slabszej maszynie..Ps czekam na prezke tego dedyka 48gb:) fajny launczer mają ze 400 mb....hi hi ale jaja ..Co serwer to gorszy..Zróbcie wreszcie serwer dla graczy nie pod IS...Rozumiem że zarabiać trzeba za darmo to w morde dostać można:))) ale ulepszacze na eq na niskim lev i to jeszcze perly to już przegięcie przy takim dropie kasy...PUK PUK PUK jest tam u was troche rozumku?

Opublikowano

Słabizna ze wchuj

po 1 brak koni sa pieczecie kupiłem 1 lwa cienia zbugowana dmg nie zadaje po 2 schodzić sie nie da

ceny wyjebane po to aby yangi sie bugowały po 2 kkk

jak narazie tyle uwag

Opublikowano

Kolejny nieprzemyślany hard, na którym 1 przedmiot bonuję się na 40 lvlu... Czy polskie servery musza być takie dziwne?

DNO DNO DNO DNO DNO

Servery hamachi już są 2 razy lepsze niż te śmieszne polskie dedyki, proszę was jeżeli macie zamiar takie servery stawiać to lepiej w ogóle ich nie stawiajcie! Dziękuję.

Opublikowano

ulepszam zbroje na 9 lvl na +6 daje na +7 patrze a tam trzeba białą perłe^^ weźcie to zmieńcie i zróbcie większy drop kasy bo nie ogarniemy tego

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Server okazał sie nuuuudny ;/ , raty nie dopasowane , ulepszacze masakra .

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Gry włączam klienta to wyskakuje mi takie coś:

http://imageshack.us/photo/my-images/143/asga.png/

DAJ MI (-), A JA CI DAM 2...:D

Opublikowano

kurde co jest z tym kodem usunięcia ... niepoprawnie wypelniony formularz... przecierz dobrze robie... ma ktos konto?

@edt jednak mam

Za duza ta ninja

Opublikowano

Jak naprawić ten błąd podczas włączania klienta?

DAJ MI (-), A JA CI DAM 2...:D

Opublikowano

Jak naprawić ten błąd podczas włączania klienta?

A jaki masz system ? ( U mnie wszystko działa ) Może źle wypakowałeś , albo przypadkiem nie ściągneło Ci sie ?

Opublikowano

sciagnalem auto patcher i laduje pliki gry, rozumiem ze klient jest wtedy nie potrzebny?

zielony jestem^^

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...