Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powazny serwer Surviwalowy [Survival][No-PREM][No-Hamachi][24/7]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 367
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dowody na co ?na przeklinanie rozumiem no ale ku**a bez przesady już .. dla gracza ktory spedzil o wiele wiecej czasu niz lufa , lufa powinieneś się wstydzić nie chce materialow na dom mialem tam caly domytek serva no ale kij z tym juz nie mam zamiaru grac z lufa na servie po takim czyms ... zrobilem mu miasto a on sie tak odwdzięcza żałosne .. lufa ... ŻAŁOSNE !!!!

powiedz lufa dlaczego to zrobiles prosze napisz mi to tutaj w tym temacie bo co obrazilem cie przekleństwem to juz bez przasady zachowuj sie ...

sam wielce kickowales graczy jak zle pisali sam pisales np "tom" zamiast ta wiec prosze ....

z reszta odpuszczam temu serverowi ale poprostu zal mi ze tyle czasu stracilem tylko dlatego bo lufie zachcialo sie banować

chociaz jestem zadowolony z tego że moglem w dużej skali pomoc gracza i serverowi zeby poprotu się trzymał i był fajny no ale jak widac nie umiecie się odwdzieczyc ... przykro mi jest ....

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Arcymistrz
Opublikowano

No mi też jest przykro

No ale wiesz...

Lufa cię zbanował miał dowody na to że wyklnełeś i obrażałeś go

No ale co ja poradze jak chcesz to mogę cię odbanować na czas decyzji pjacha

Wiem że nie masz już domu ale zasłużyłeś na powrót na serwer i dalszą pomoc

Jeśli mam cię odbanować to napisz

Opublikowano

powiem tak nie chce żebyś mnie odbanował skoro zrobił to mod lufa to on to powinien zrobić no ale skoro nie to nie

mial dowody rozumiem no ale myslalem ze on jest na tyle dorosly ze zrozumie .. i mozna mu trochu ufac myslalem ze fajny bedzie z niego kolega no ale co sie okazało to się akazło miasto skonczone to moze banowac nie obrazalem go nie widaomo jak ze jaki on jest itd musialem byc zezloszony skoro go obrazilem .. dzieki mysle ze ty choc trochu mnie rozumiesz ale poco dalej grac? ... jak dla mnie lufa nie zasługuje na moda ... ja juz mialem vipa a ten ledwo wszedl na serva i po 5 min dostal moda no ale mniejsza z tym ... moge napisac tyle....

Dziekuje za mile spedzone chwile na servie mam nadzieje ze pomoglem serva rozwinac i nie dac zeby upadl mysle ze ktos mnie choc trochu lubial i mnie pamiatal pozdrawiam RychuP

Pjachu jak bedzie ci sie ten spam chcialo czytac to cos do cb : dziekuje za serva mysle ze ci pomoglem w pewyn sensie zegnaj :)

pozdrawiam

nie myslalem ze zakonczenie na tym servie zakonczy sie w ten sposob :) pa

Arcymistrz
Opublikowano

Szkoda

Napisałem do pjacha żeby to se przeczytał

Nie wiem jak pójdzie może lufa straci moda może nie może ty dostaniesz moda może nie

Nie wiem jak to będzie szkoda jak będziesz chciał wejść na serwer to napisz

@Up dodani

Opublikowano

przepraszam że wam jeszcze przeszkadzam ale chciałbym wrzucić wizytówkę jako ScreenShoot servera zakryłem nick osoby piszącej do mnie ale nie chce tej osoby urazić

20110625223229.png

Opublikowano

Proszę o dodanie gracza Crezer

@UP

Niech zgadnę , to pisał lufa?

Nie grałem jeszcze na tym serwie , ale myślę że byś był spoko kumplem w grze :)

Gdybyś jeszcze grał , może byśmy razem pograli .

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Sk'a miło mi za ciepłe słówka ale niestety nie wrócę na serva :)

za dużo czasu straciłem :)

Szkoda...Może kiedyś zagramy gdzieś na jakimś serwie :)

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...