Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powazny serwer Surviwalowy [Survival][No-PREM][No-Hamachi][24/7]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 367
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze Cie o dodanie mcpioter :) pozdrawiam

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

zapraszam na serv miasto wczaoraj zostało otwarte serv się rozwija jest ogarniety mod ktory daje cuby razem prowadzimy miasto dodaje on do WH

szkoda tylko ze pjachu odpuscil ale ok :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Arcymistrz
Opublikowano

Wszyscy dodani

informuję że nie będę dodawał idiotycznych nicków z np 4xg albo $ nie dodam takiego idiotyzmu

@pietrastsw1906

Serwer się rozwija a pjachu nie odpuścił mam z nim kontakt i wiem że robi poprawi i niedługo je ukończy cierpliwości :D

ZAPRASZAM

Opublikowano

w tym tygodniu serwer bedzie ogarniety, mnie nie bylo bylem na wyjezdzie :) jutro wszystkim sie zajme, serwer bedzie jeszcze zajebistrzy niz byl! Pozdrawiam Pjachu

Opublikowano

a mam pytanie uda się odzyskać mój stary zamek ? polubiłem go, a teren jaki go otaczał nadawał się do mojej dalszej wizji artystycznej średniowiecznego królestwa ^^ :P chciałbym żeby wrócił tamten teren, lecz przywiązałem się też do paru miejsc na nowej mapie jak nowe miasto mini miasto i moja wieża :D nie dałoby sie połączyć jakoś tych map ?

Opublikowano

-,- witam przechodzę do rzeczy mam nick RychuP ns servie jak wiecie wieczorem super otworzylismy razem a lufa miasto

a teraz mi powiedzcie dlaczego mam bana i od kogo i za co ? ... tyle co dla serva zrobilem dostalem bana czy to kpina ? a i jeszcze zlozylem sie na dedyka niby 6,50 zł no ale zawsze to pieniądz .. mógłby mi ktoś to wytłumacz ?

Arcymistrz
Opublikowano

@pietrastsw1906

Przykro mi ale odstałeś bana od lufy bo przekazał dowody że wyklnełeś 2x i obrażałeś moda (lufe)

Dostał bana od ciebie

Wiemy że dużo zrobiłeś ale niestety masz bana na 3 miesiące zostałeś odłączony od zastepcy i twojego domu już nie ma

@Up

Dodani

Opublikowano

to sa jakieś kpini ? powiedz mi ? Why ... powiedz lufie ze jest nienormalny .... -,- jaja jakieś ... gdyby nie ja to miasta by nie było a ten mi daje bana ... porażka ! ludzie mnie szanuja lubia mnie jestem stałym graczem od samego początku a Ci mi daja bana na 3 miechy ... kpiny z ludzi .. lufa dowody na obraze? przeklnolem bo się wkurzyłem zrozum ... a z reszta ... kpiny ...

ledwo serv ruszyl a ja piachowi pomagałem .. miałem nadzieje że piachu też mnie szanuje i lubi no ale co ... lufa powiem tak wykozystałeś mnie zrobilem ci miasto a ty teraz jesteś "sławny " bo masz ładne zadbane miasto ..

tyle starania sie pomagania graczom miałem vipa gracze mnie szanowali ...

a ten mnie banuje za obraze myslisz ze "obrazlem cie specjalnie "

to byl ow zosciach .. bo wymyslilem fajny basen a ty oczywiscie nie pozwoliles mi go zrobic przeknoilem kilka rady a ten juz banuje masakra ! nie zycze powodzeniu temu serverowi ! GLOWINIE PRZEZ MODA LUFA !!!!!

kpini !!!!

Arcymistrz
Opublikowano

Wiem że to źle wyszło napisał z tym do pjacha jak pozwoli to cię odbanuje dostaniesz materiały na dom i zostaniesz przydziolny jak zastępca jak pjachu odpisze to cię poinformuje

A i niestety ma dowody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...