Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]MCKameralny [Dedyk][No-Hamachi/Premium][Survival]

Mateusz Smektal

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TheTamamario
Opublikowano

Nick: tamagotchipoland

coś d siebie:jestem ogarnięty, spokojny, nie mam własnego serwa, ale na 1 jestem modem. W MC grm od roku.

Premium: Niestety nie :(

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi ale nikt nie gra... Prawdopodobnie zrobimy jeszcze raz od nowa i bedzie wszystko jak bylo wczesniej. Czyli miasto, ladnie wyznaczone dzialki. Las, pustynia,doliny i ocean kolo miasta. Mam nadzieje ze po tym zaczniecie znow grac ;)

Opublikowano

Nick: rowing12

Coś od siebie: mam 14 lat, lubię servery survival, gram bez cheat'ów, a poza tym moje hobby to sport dokładniej rowing

Premium: Tak

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Dodaj DD1317

Wiek 12lat

Cos o sobie: Gram od 6 miesiecy. Chce zagrac na fajnym servie :]

Premium: niestety nie :(

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Nick: ViPcIoR

Coś od siebie:

Jestem Krzysiek, mieszkam w Kielcach i chodze do Gimnazjum 7.

Posiadałem swoje pliki serwerowe do poprzednich wersji, grałem na Oficjalnym Serwerze MPCForum i posiadam Skype.

Jestem ogarnięty.

Mam nadzieje że tyle starczy.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Nick:Agenak221

Coś od siebie: Gram w minecraft'a od 9 miesiecy , jestem doswiadczonym graczem . Uwielbiam robic ogromne budowle. Cenie sobie prace innych dlatego nie niszcze innych budynkow niz te ktore ja wybudowalem :) Jestem kulturalny i mily dla innych graczy , i mam nadzieje ze bedzie mi sie dobrze gralo na tym serwerze!

Premium: Nie posiadam konta premium , mam zamiar kupic w najblizszym czasie.

Opublikowano

Nick: delek66

Coś od siebie:Mam na imię Paweł. Będe często grał na tym serwerze bo jak widać w opisie tego serwera zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam...

Premium:Nie

Opublikowano

Nick:Poncjusz

Cos od Siebie:Szukam ogarnietego servera w Minecraft gram 1 rok

Premium:Nie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Dodaj Mnie

Nick: GaTu

Cos o sobie: mam 16 lat gram w minecrafta od 2 tygodni i bardzo mi sie podoba MineCraft

Premium: Nie Nieposiadam konta Premium

Prosze o dodanie

Dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:Hubrr

Coś od siebie:Mam 13lat gram w MC 6tygodni umiem wszstko robic na serwerach dedykowanych mialem pro eq i 7pietrowe domy

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...