Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]MCKameralny [Dedyk][No-Hamachi/Premium][Survival]

Mateusz Smektal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: kurpiq

Coś od siebie: chętnie z wami zagram, myślę że ogarniam, lat 18.

Premium: TAK

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:FlixPLCoś od siebie:Jestem Łukasz mam 13 lat.W minecrafta gram 4 miesiące od 2 miesięcy mam konto premium.Szukam porządnego serwera i myślę, że ten serwer taki jest.Premium: Tak

nick:GrowneyCoś o sobie: Gram od alphy i chce pograć na ogarniętym servie.Premium:Nie(ale 17/18 czerwca tak)I tu pisze za kolege:nick:AlvinPLCoś o sobie (o nim):Gra od alphy 1.2 jest ogarniętyPremium:Nie

Nick: hawkuuCoś od siebie: Witam, wczoraj dopiero zacząłem grać w minecrafta i chciałbym pograć na jakimś normalnym serwerze bez niszczenia budowli etc. mam nadzieje że będę mógł pograć u was. Jestem ogarnięty nie psuje budowli, nie kradnę rzeczy jednym słowem jestem uczciwy.Premium: Nie

Ta trójka miała w planach uprzykrzyć życie naszym graczom. Przyszła o 1 w nocy i zaczęła wszystko psuć, z góry radzę uważać na takich!

Whitelist zaktualizowane o nowych graczy.

dodaj CTSG i JJayJoker

Nick: BazusCoś od siebie: 14latPremium: Nie

Nick:JokeRCoś od siebie:chce grac na servie bo cos fajnego sie zapowiadaPremium: [Tak/Nie]Nie

Ci gracze nie zostali dodani.

Nick:

Coś od siebie: Mam 13 lat w MC gram od 6 miesiecy od bety 1.2 (chyba) podoba mi sie serwer lubie surwiwal i licze na dodanie (Jestem Ograniety i nie sprawiam problemow)

Premium: Tak

A od kolegi czekam na nick :)

A oto SS reprezentujący poziom graczy z pewnego, jak widać nie słusznie szanowanego serwera mc: 20110612090715.png

xxx

Opublikowano

Nick:MCDario

Coś od siebie:Lubię serwery premium dlatego ,że nie ma większości griferów i neokidów. Wybrałem ten serwer bo bardzo mi się spodobał i chciałbym najlepiej zapoznać się z serwerem jak i administracja

Premium:Owszem

Opublikowano

Nick: GaNja14

Coś od siebie: Jestem typowym MineCrafto'wieczem, jestem także dosyć ogarnięty i służę pomocą ^^

Chciałbym zagrać na tym, serverze dlatego, że nie mam na jakim grać, a ten wydaje się ciekawy i w dodatku "Survival" ^^

Premium: [Nie]

Opublikowano

Zapomniałeś sprawdzić mnie :P ( sory że nie napisałem dużo ale musiałem jechać w pewne miejsce :P )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nick: Wymiatam

Coś od siebie: No cóż , przygode z Minecraftem zacząłem dosyć nie dawno ,ale szybko sie ucze . Lubie budować rózne budowle , jestem miły i uprzejmy , zawsze służe pomocą.

Premium: [Nie]

Opublikowano

Nick Chabla

Wiek 16

Cos od siebie: <3 MINECRAFT, napewno pomoge waszemu serwerowi jestem mily i uprzejmy i nie bije na oslep szystkich graczy

dODAJ TAKZE KOLEGE

Nick: Lewap

Wiek 15

cos od siebie: tak ja wyzej^^^

Premium nie

bipsMal.png

Opublikowano

Nick : Hejter

Cos Od Siebie : Z Checia pogral bym na Ogarnietym Servie ;p Kocham Survivale , mam 16 lat , ogarniam :)

Premiun: Niestety Nie ;/

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

hmm jest ciekawie ale dużo graczy non-premium ;/ a założenie było że tylko osoby z premium mogą grać szkoda

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Nick: Evolution

Coś od siebie: Hmm... mój ulubiony sewer padł , chciałbym pograć na tym.

Premium: [Tak/Nie] Nie

Opublikowano

Nick: Asik

Coś od siebie: Chcę zagrać na tym serwerze, szukam czegoś gdzie gra sporo osób =). Prawdopodobnie znalazłem - ten serwer

Premium: [Tak/Nie] : Nie

Zajebista nutka !

;)

Grubson

AbradAb

Rahim

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...