Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]MCKameralny [Dedyk][No-Hamachi/Premium][Survival]

Mateusz Smektal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druga i ostateczna odsłona MCKameralny!

Na whitelist'e dostaniesz się bez problemu, jeżeli posiadasz konto premium, w przeciwnym wypadku nie ma 100% szansy!

Najwięcej zależy od tekstu zawartego w podpunkcie podania - "Coś od siebie"

Oczywiście gracze ze starej edycji mają pierwszeństwo!

daneoserwerzeminecraft.png

• Serwer jest online 24/7
    Start o godzinie 12.00, masz czas żeby wpisać się na WL.
    Będziemy odwiedzali ten temat jak najczęściej, aby szybko Cię dodać.
    Działki są za darmo!
    Jak sama nazwa wskazuje serwer jest kameralny - nie chcemy robić masówki.
    Jest to serwer survival - oferujemy darmowe schronienie w hotelu, na czas wybudowania własnego domu.

daneopolaczeniuminecrafi.png

• Aby wejść nie potrzebujesz Hamachi, wystarczy wpisać w adres ip:
    188.138.89.41:10965

screenshotyfilmyminecra.png

• Cenimy sobie naturalność. Nie niszcz wysp, gór, czy wód kosztem twojej budowli!

20110611125449.th.png
20110611125455.th.png
20110611125500.th.png
20110611125508.th.png
20110611125533.th.png
20110611125547.th.png

Miasto jest bardzo skromne, ponieważ czekamy na wasze propozycje!
Czekają na was eventy, konkursy, oraz unikatowe rangi!

dadatkoweinformacjemine.png

• Brak dynamicznej mapy, powód - odnajdywanie cudzych farm.
    Pluginy:
    AuthMe
    Cleaner
    CraftBook
    Iconomy
    LWC
    SlowHealth
    Stats
    WorldEdit
    WorldGuard
    I wiele innych!

Zapisy na White Liste w tym temacie!

Wzrór:

Nick:

Coś od siebie:

Premium: [Tak/Nie]

xxx

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: DragonSkillz

Coś o sobie: Gram w minecraft do niedawna, gdzieś ok 3 miesięcy.Moim głównym zainteresowaniem jest tworzenie grafiki na Photoshopie.Lubię grę minecraft ponieważ mogę wyrazić swój talent poprzez tworzenie budowli.Często uprawiam sport, gram w "nogę' :) , jeżdżę na rowerze i niestety moje przymusowe zajęcie to szkoła :( pochłanie aż 30% mojego wolnego czasu

Czy masz Premium: Niestety nie, kosztuje, aż ok. 40 zł a nie zarabiam na siebie :(

gościlem na twoim wcześniejszym serwerze :)

Opublikowano

Nick: DarkPampersPL

Coś od siebie: Podoba mi się ten serwer ponieważ grałem na poprzedniej wersji, bardzo lubie survivale

Czy posiadam premium?: Tak

Arcymistrz
Opublikowano

Nick:Sopelino

Coś o sobie:W minecraft gram od dłuższego czasu interesuje się tym co przeciętny człowiek jestem obeznany w mcedit potrafię budować duże budowle mam 15lat uwielbiam survivale jestem ogranięty szukam serwer który nie padnie po 1 tygodniu grania i nie pójdzie się wszystko rypać , chciałbym budować i wprowadzać różne zmiany na serwerze

Premium:Niestety nie posiadam jeszcze

Opublikowano

Nick: Omletowy

Coś od siebie: Lubię grać minecraft mam dobre pomysły i mam zapał do tej gry kocham survival, potrafię tworzyć aplikację w autoit jak i strony internetowe i jestem grafikiem. Sądzę że ten server to nie będzie jakiś nie wypał czy coś.

Premium: Jeszcze niee.

Opublikowano

Nick:affib

Coś o sobie:W Minecraft gram od dłuższego czasu interesuje się tym co przeciętny człowiek jestem dobrym graczem ponieważ nie niszczę domów i pomagam ludziom i piszę po Polsku ..

Premium : aktualnie nie posiadam ale bd kupywał :)

Opublikowano

Nick : jankesrulez

Cos o sobie : hm mam 15 lat .. gram w minecrafta jakies 6 miesiecy , uwielbiam grac surivival bez zadnych czitow.

Premium : Tak , posiadam konto premium

Opublikowano

Dodaj Wujek_Rzepak, proszę :3

Mam 14 lat, na grze znam się dość dobrze : >

Co tu dużo mówić :D Nie da się mnie określić w kilku zdaniach, a nie chcę się rozpisywać. Pozdrawiam i proszę o dodanie do WL ;D Posiadam premium.

Opublikowano

Nick: Caradriel

Coś od siebie: Mam na imię Konrad, mam 17 lat. Osiemnastka stuknie w styczniu... . W minecraft gram już z 3 miesiące, jestem doświadczonym i kulturalnym graczem. Potrafię uszanować czyjąś pracę oraz tego samego oczekuję od serwera, dlatego też piszę tu podanie. Widzę że administracja serwera jest dobrze przygotowana więc takie podanie wraz z moją osobą trafi do gry. Mam nadzieję że podanie zostanie rozpatrzone pozytynie.

Premium: [Nie] Już niedługo się to zmieni :)

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:kopniak12

Coś od siebe:Gram w minecrafta od 2 lat , byłem pare razy adminem czy też moderatorem na serwerach więc doświadczenie mam, ogarnięty i spokojny i robiący wszystko by serw się rozwijał i żył

Premium:Tak

88525343.png
Opublikowano

Nick: JuReX121

Coś od siebie: Jestem JuReX podoba mi sie server więc chcialbym zagrać...

Premium: Nie

Za duza sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Nick: mambaa

Coś od siebie: Mam 16 lat, grałem na wcześniejszej edycji tego servera. W MC gram od wersji 1.1 (od początku roku). Buduje budowle w zgodzie z naturą :)

Premium: Niestety NIE

Opublikowano

Nick:TeraLos

Coś od siebie: Gram w minecrafta ok. 3 miesiące, jestem ogarnięty i lubię grać w surival.

Premium: Nie, ale zamierzam kupić za miesiąc.

Opublikowano

Nick: manamek

Coś od siebie: W Minecraft gram od grudnia 2010. Na serwerach kieruję się zasadą "traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany". Nie zamierzam niczego niszczyć. Chcę po prostu pograć w kameralnym gronie. Mam 14 lat.

Premium: Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...