Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]MCKameralny [Dedyk][No-Hamachi/Premium][Survival]

Mateusz Smektal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:TheAdiSkate

Coś od siebie:Gram w minecrafta 0,5 roku Bylem modem na 1 serwerze mam doświatczenie nie klne i szukam jakiejs ekipy bo samemu na singlu są straszne nudy

Premium:Nie ;/

h6IduA1.png

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: AndrzejPopek

Coś od Siebie : Dopiero zaczynam przygodę z minecraftem i serwer wygląda na fajny, chciałbym na nim zagrać :)

Premium: Nie

Opublikowano

nick: gitkam

Coś o sobie:Mam 13 lat,uwielbiam grać w minecraft,gram około 2 tygodni,lecz szybko się uczę.

Premium:Nie posiadam

Opublikowano

Nick: rozekpro

Coś od siebie: 4 miesiące gram w mc, lubię surv.

Premium: Tak

Opublikowano

Nick : duzycheater

Premium? : Tak

Wiek ? : 15

Coś o Sobie : Mam na imię Patryk i gram w minecraft , cs , i wiele innych gier ;D. Jestem kreatywny i ogarniety. Każdy nowy gracz może u mnie znaleźć pomoc ;)

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Nick:Gnomek

Coś o sobie:W miencrafcie jestem doświadczonym miłym i ogarniętym graczem nie jestem nowicjuszem potrafię budować itp duże budowale lubię współpracę

Znam język Polski xD jestem dowcipny i rozmowny

Premium:Niestety jeszcze nie lecz to do końca wakacji się zmienie

Opublikowano

Na podaniu jest literówka ;PP : Zapisy na White Liste w tym temacie!

Wzrór:

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Nick: Naxter

Coś od siebie: Witajcie! Nazywam się Kuba, i mam 17 lat. Interesuję się ogólnie - sportem, minecraft oraz lubię pograć w szachy. Na wasz serwer chciałbym się dostać dlatego, ze jestem ogarniętym graczem, nie używam wulgaryzmow, pomagam tym nowym graczom, jak i oczywiście starym, nie popełniam błędów ortograficznych i umiem budować rozmaite budowle. W grę minecraft gram już ponad 3 miesiące. Grałem na starej edycji serwera "MCKameralny" i bardzo mi się podobał, więc sądze ze spodoba mi się i tym razem.

Premium: Niestety, nie ale zamierzam niedługo kupić.

Opublikowano

Nick: Shinigami

Coś o sobie: Zacząłem grać niedawno w minecrafta i chciałem zacząć grać na serwerze i pograć w miłym towarzystwie :) Mam na imię Mateusz, mam 16 lat, a w minecrafta gram od jakiś 2-3 tygodni ; d W przeciwieństwie do niektórych osób staram się pisać jak najpoprawniej po Polsku i staram nie wdawać się w kłótnie.

Opublikowano

Nick:FlixPL

Coś od siebie:Jestem Łukasz mam 13 lat.W minecrafta gram 4 miesiące od 2 miesięcy mam konto premium.Szukam porządnego serwera i myślę, że ten serwer taki jest.

Opublikowano

Nick: Altar

Coś od siebie: Chciałbym pograć na dobrym serwerze w miłym towarzystwie. Bardzo lubię budować w minecraft.

Opublikowano

nick:Growney

Coś o sobie: Gram od alphy i chce pograć na ogarniętym servie.

Premium:Nie(ale 17/18 czerwca tak)

I tu pisze za kolege:

nick:AlvinPL

Coś o sobie (o nim):Gra od alphy 1.2 jest ogarnięty

Premium:Nie

Opublikowano

Nick: hawkuu

Coś od siebie: Witam, wczoraj dopiero zacząłem grać w minecrafta i chciałbym pograć na jakimś normalnym serwerze bez niszczenia budowli etc. mam nadzieje że będę mógł pograć u was. Jestem ogarnięty nie psuje budowli, nie kradnę rzeczy jednym słowem jestem uczciwy.

2yzq.png

Opublikowano

Otóż;]

nick:EnjoY

coś od siebie:oferuje dobre zachowanie w stosunku do innch graczy, szanuje administracje i graczy serwa. Strasznie chcialbym pograc w koncu na multi;)

premium:niestety nie.;/

Dziekuje z góry;]

Opublikowano

Nick: Matesh94

Coś od siebe:Gram w tą gierkę już z 2 miechy ;P Potrafię robić ciekawe budowle dużo eksperymentuje. Nie niszczę itp...

Premium: Nie (kupie 2 tyg przed 01.11.2011 wtedy minecraft wychodzi z bety i będzie drogi ;p)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Nick:

Coś od siebie: Mam 13 lat w MC gram od 6 miesiecy od bety 1.2 (chyba) podoba mi sie serwer lubie surwiwal i licze na dodanie (Jestem Ograniety :P i nie sprawiam problemow)

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

Nick: FoxRox79

Coś od siebie: Witam, mam 12 lat, nie będę duzo pisać, jestem ogarnięty, dopasowuje się do atmosfery, lubię survivale i gram przyjaźnie nastawiony do innych :) nie kradne, nie psuje i lubie pomagać. na ostatnim survivalu jak grałem z kumplem wyglądało to jak normalnie RPG tzn: pomoc, gadanie, zbieranie materiałów wspólnie, budowanie :D

Premium: [Tak/Nie]

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nick: Psychical

Jestem Bartek, mieszkam niedaleko Gdańska. Minecrafta poznałem nie dawno. Lubię budować. Mam chęć rozpowszechniać na serwerze moje budowle.

Jestem osobą która nie stwarza konfliktu, uległy w stosunku do wyższej rangi.

18-stkę mam w lipcu :D.

p.s ortografia w lesie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...