Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimnazjum

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będą się do ciebie sadzić (przeważnie II gimnazjum), nie pokazuj że kurwa jakaś ciota jesteś i że chce ci się płakać. Jak ktoś cię wyzywa, nie odpowiadaj (milczenie najlepszą ripostą), w końcu sobie odpuści.

Ja z tym problemu nie mam, po prostu nie zwracam na to uwagi. Oceny dobre, 0 uczenia się (jedyne co usłyszę na lekcji) , z polaka 4 (wzrokowiec ever ;*). A reszta huja na to kładę.

aqcu39P.png
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale w macie patologie w szkole o.0

U mnie wystarczy nie podskakiwać i masz spokój. A pierdolić się z kolegami 3-cio klasistami to każda kurwa potrafi.

W ogóle jest spoko

Opublikowano

gimnazjum sjest spox luzy że jabier*** tylko jak przyjdzie koniec roku jest trochę gorzej te wszystkie poprawy koszmar ale da się wytrzymać. Pewnie idziesz do 1 klasy gimnazjum i boisz się o kocenie??? Ja tam żadnego kocenia nie miałem.

reklama

Opublikowano

U mnie wystarczy nie podskakiwać i masz spokój. A pierdolić się z kolegami 3-cio klasistami to każda kurwa potrafi.

I tu się mylisz. W każdym gim, każdy gimbus wie, że 3 klasa jest cicho, natomiast druga "rządzi" na przerwach.

Jak będą się do ciebie sadzić (przeważnie II gimnazjum), nie pokazuj że kurwa jakaś ciota jesteś i że chce ci się płakać. Jak ktoś cię wyzywa, nie odpowiadaj (milczenie najlepszą ripostą), w końcu sobie odpuści.

Ja z tym problemu nie mam, po prostu nie zwracam na to uwagi. Oceny dobre, 0 uczenia się (jedyne co usłyszę na lekcji) , z polaka 4 (wzrokowiec ever ;*). A reszta huja na to kładę.

popieram, ale nie do końca.

"huja" , j. polski lubisz, a nie wiesz że "chuj" się pisze przez "ch" ? =D

Nie zawsze milczenie jest najlepsze.

Nie można się dać i pozwalać na to, żeby ktoś Cię beształ.

Można mu odpyskować przecież :> Nie ma bata, nie pobiję Cię, a jak już, to kilka ciosów które się przeżyje. Ważne żeby się nie rzucać z pięściami , bo zazwyczaj go to tylko bardziej wkurwi i odda 2x mocniej, aczkolwiek ... jak kto woli =D Ważne by nie spierdalać przed nim.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Zależy od klasy i od szkoły |:| u mnie wporządku tylko że są ( jak wszędzie ) takie "kozaki" i jak cię z bara pociągną to myślą że są fajni

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...